Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Kubbi 10-24-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 131761)
Egenn .. de se nem bontott,az én értékem jóval alatta volt .. mindegy :)

És ha most megnézed a pontlista beli helyezésedet, fölötte, vagy alatta vagy?

Ati 10-24-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 131764)
És ha most megnézed a pontlista beli helyezésedet, fölötte, vagy alatta vagy?

Ez ütésnél lényegtelen, az aktuális értékek számítanak.

Kubbi 10-24-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131767)
Ez ütésnél lényegtelen, az aktuális értékek számítanak.

Azért írtam, mert én úgy vettem észre, hogy:
Támadok, felette vagyok, és alá bontok. A pontlistában még mindig felette maradok.
Jön a csata, gép megnézi, pontban alatta vagyok, tehát felfele megy a támadás. Körváltás, én alá kerültem ő felettem van, de pontban már kevesebbje van ha sikeres földfoglalás történt.
És csak köv körben lesz alattam
Vagy
Alá bontok, ő alám bont, jön a csata gép nézi, kevesebb pontja van, lefelé ütök. Körváltás után fölötte vagyok. És csak köv körben lesz pontérték szerint a helyén.

Ati 10-24-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 131768)
Azért írtam, mert én úgy vettem észre, hogy:
Támadok, felette vagyok, és alá bontok. A pontlistában még mindig felette maradok.
Jön a csata, gép megnézi, pontban alatta vagyok, tehát felfele megy a támadás. Körváltás, én alá kerültem ő felettem van, de pontban már kevesebbje van ha sikeres földfoglalás történt.
És csak köv körben lesz alattam
Vagy
Alá bontok, ő alám bont, jön a csata gép nézi, kevesebb pontja van, lefelé ütök. Körváltás után fölötte vagyok. És csak köv körben lesz pontérték szerint a helyén.

Csata előtt alábontasz. Örülsz, hogy 2 ponttal kevesebbed van, felfele fogsz ütni. Jön a körváltás, bejön pár embered, és 8 ponttal többed lesz. Csatakor már felette vagy. Földet viszel tőle, így mégjobban fölé kerülsz.

Kubbi 10-24-2007 21:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131769)
Csata előtt alábontasz. Örülsz, hogy 2 ponttal kevesebbed van, felfele fogsz ütni. Jön a körváltás, bejön pár embered, és 8 ponttal többed lesz. Csatakor már felette vagy. Földet viszel tőle, így mégjobban fölé kerülsz.

DE még mindig nem értem. :)
Tehát:
Alábontok, pontban kevesebbem van, de pontlistán felette vagyok.
Nem jön be annyi paraszt így alatta maradok. Jön a csata felfelé támadok. pontlista rendezés, pontlistán alá kerülök, közvetlenül ütés után felettem marad, de mivel leföldeltem pontban kevesebbje lesz.
Illetve ami példát Te írtál:
Alábontok, örülök hogy 2 pontal kevesebbem van, jön a körváltás, bejönnek a parasztok, és több pontom lesz. Felette leszek, és lefelé támadok.
Beütök, neki mégkevesebb pontja lesz. De ütés utáni körben ugyanúgy felette maradok.
Vagy nem jól tudom?!

Ati 10-24-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 131770)
DE még mindig nem értem. :)
Tehát:
Alábontok, pontban kevesebbem van, de pontlistán felette vagyok.
Nem jön be annyi paraszt így alatta maradok. Jön a csata felfelé támadok. pontlista rendezés, pontlistán alá kerülök, közvetlenül ütés után felettem marad, de mivel leföldeltem pontban kevesebbje lesz.
Illetve ami példát Te írtál:
Alábontok, örülök hogy 2 pontal kevesebbem van, jön a körváltás, bejönnek a parasztok, és több pontom lesz. Felette leszek, és lefelé támadok.
Beütök, neki mégkevesebb pontja lesz. De ütés utáni körben ugyanúgy felette maradok.
Vagy nem jól tudom?!

Ez oké, de ezeknek mi köze ahhoz, hogy hogy lehet lefele támadni, ha egyszer alábontottál?

Kubbi 10-24-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131772)
Ez oké, de ezeknek mi köze ahhoz, hogy hogy lehet lefele támadni, ha egyszer alábontottál?

Szerintem annyi, hogy ha alá került bontással, akkor az ütés utáni körben a pontlistában alatta van. És ekkor nyilván felfelé támadott.
(Tehát pl ütött 09kor a kv-kor, és 15kor ütés után már alatta van, ha megnézi a pontlistát)
Ha fölötte maradt a pontlistán az ütés utáni körben, akkor nem bontott alá. Mert bejött a paraszt, mert a másik szintén bontott.
És ha megnézi 15kor a pontlistát azt kell hogy lássa, hogy a másik tag alatta van a pontlistában, függetlenül attól, hogy aktuálisan mennyi a pontértéke. (esetlegesen több, mint a támadóé)
Ezért kérdeztem, hogy ütés utáni körben felette van-e vagy sem.

Ati 10-24-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 131774)
Szerintem annyi, hogy ha alá került bontással, akkor az ütés utáni körben a pontlistában alatta van. És ekkor nyilván felfelé támadott.

Annak, hogy hol vagy a pontlistában, SEMMI köze a felfele/lefele ütéshez.

Kubbi 10-24-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131775)
Annak, hogy hol vagy a pontlistában, SEMMI köze a felfele/lefele ütéshez.

Én nem azt mondom hogy köze van!
Hanem azt hogy ha visszanézem a pontlistát nem azt mondom meg hogy merre fogok ütni, hanem azt hogy merre ütöttem.
De mindegy, akkor én tudom rosszul. :)

Cassandra 10-24-2007 22:03

Újabb este a balesetin.:S
Beszólok annak a rokonomnak aki élével felfele beejtette a fazekak közé a legélesebb konyhakésünket...
És beszólok magamnak, amiért sikerült ezt is telibe kapnom...:p

Azt tudtátok, hogy ha vérzel még foglalkoznak is veled az ügyeleten? És hogy a többiek marha csúnyán néznek, ha te tíz perc alatt végzel, míg ők órákig ülnek ott.:D

All times are GMT +1. The time now is 06:22.