![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Támadok, felette vagyok, és alá bontok. A pontlistában még mindig felette maradok. Jön a csata, gép megnézi, pontban alatta vagyok, tehát felfele megy a támadás. Körváltás, én alá kerültem ő felettem van, de pontban már kevesebbje van ha sikeres földfoglalás történt. És csak köv körben lesz alattam Vagy Alá bontok, ő alám bont, jön a csata gép nézi, kevesebb pontja van, lefelé ütök. Körváltás után fölötte vagyok. És csak köv körben lesz pontérték szerint a helyén. |
Quote:
|
Quote:
Tehát: Alábontok, pontban kevesebbem van, de pontlistán felette vagyok. Nem jön be annyi paraszt így alatta maradok. Jön a csata felfelé támadok. pontlista rendezés, pontlistán alá kerülök, közvetlenül ütés után felettem marad, de mivel leföldeltem pontban kevesebbje lesz. Illetve ami példát Te írtál: Alábontok, örülök hogy 2 pontal kevesebbem van, jön a körváltás, bejönnek a parasztok, és több pontom lesz. Felette leszek, és lefelé támadok. Beütök, neki mégkevesebb pontja lesz. De ütés utáni körben ugyanúgy felette maradok. Vagy nem jól tudom?! |
Quote:
|
Quote:
(Tehát pl ütött 09kor a kv-kor, és 15kor ütés után már alatta van, ha megnézi a pontlistát) Ha fölötte maradt a pontlistán az ütés utáni körben, akkor nem bontott alá. Mert bejött a paraszt, mert a másik szintén bontott. És ha megnézi 15kor a pontlistát azt kell hogy lássa, hogy a másik tag alatta van a pontlistában, függetlenül attól, hogy aktuálisan mennyi a pontértéke. (esetlegesen több, mint a támadóé) Ezért kérdeztem, hogy ütés utáni körben felette van-e vagy sem. |
Quote:
|
Quote:
Hanem azt hogy ha visszanézem a pontlistát nem azt mondom meg hogy merre fogok ütni, hanem azt hogy merre ütöttem. De mindegy, akkor én tudom rosszul. :) |
Újabb este a balesetin.:S
Beszólok annak a rokonomnak aki élével felfele beejtette a fazekak közé a legélesebb konyhakésünket... És beszólok magamnak, amiért sikerült ezt is telibe kapnom...:p Azt tudtátok, hogy ha vérzel még foglalkoznak is veled az ügyeleten? És hogy a többiek marha csúnyán néznek, ha te tíz perc alatt végzel, míg ők órákig ülnek ott.:D |
All times are GMT +1. The time now is 06:22. |