![]() |
Quote:
Biztos sok szabadidőd volt:) Most utánanéztem a rövidítésnek. Ahol a játékról olvastam ott írták, hogy rpg amúgy:) Az RPG egy angol rövidítés Role Playing Game, magyar jelentése a szerepjáték |
nemtudom volt e már, ha igen akkor bocsi:
http://portal.wecreatestuff.com/portal.php a portal nevű játék flash változata |
valahol olvastam a fórumon, hgyo imerium galactica 3 ... az én úgy tudom, hogy nem jelent meg teljes mértékben, csak demó, meg alfa verzió van... van rendes játék is? oO' (a gugli nem volt a barátom, ott is csak demót találtam)
|
Quote:
|
kéne help!
keresem annak a játéknak an evét, ami fantasy-scifi, a víz alatt játszódik, és lövöldözős-tengeralattjárószimulátorosra veszi a figurát, a játéknak legalább 2 része van, mert a 2 tuti megjelent. (lehet hogy van 3 is, de ez nem fix.) a grafikája nagyon szép (legalábbis akkoriban az volt), és a környezet olyan, hogy le lett atomozva a bolygófelszín, és ezért nyomul az emberiség inkább a víz alatt. kb 2001-2002 körül volt nagy sláger a játék 1. része. aki esetleg ráismer, légyszi írja meg itt a nevét, napok óta töröm a fejem, és nem jut eszembe. |
Esetleg Aquanox?
|
viszonylag bonyolult volt irányítani, és nagyon igényesen meg volt csinálva, ahogy a napsugarak a hullámok között beszűrődőtt, illetve ha maxra húztad a grafikát, lehetett látni a planktonokat a vízben...
|
Tutira az Aquanox. Anno ezt csomagolták minden GeForce mellé, hogy dicsekedjenek vele, mennyire jól néz ki az adott kártyán.
|
Quote:
|
Ööö..izé...kell?
|
All times are GMT +1. The time now is 12:19. |