Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Adjuk vissza a felelfet a fenti csoportoknak! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4320)

Artista 11-01-2013 19:58

Quote:

Originally Posted by none (Post 305993)
triviális butaság:D

Bocsi, de te írsz butaságot.
Belekevered azt, hogy katonailag annyira meg van gyengítve a feles, hogy az alvilági erejét nem tudja hasznosítani, de ettől még minden alvilág erősítés az alvilági fajokat fogja jobban erősíteni.

szerk.:
vagy inkább úgy foglamaznám, hogy a katonai akciók értékessége annyival nagyobb, hogy minden katonai erőkülönbség többszörösen számít.

none 11-01-2013 20:19

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 305994)
Bocsi, de te írsz butaságot.
Belekevered azt, hogy katonailag annyira meg van gyengítve a feles, hogy az alvilági erejét nem tudja hasznosítani, de ettől még minden alvilág erősítés az alvilági fajokat fogja jobban erősíteni.

igen és ettől miért is lesz több feles?(a téma a félelf nagyobb mértékű játékba hozataláról szól!)
aki eddig hadi-toli volt, ezután azért mert a feles 10%al többet lop rögtön arra vált? ha ugyanúgy mindkettő erősödik akkor, aki eddig nem feles volt az esetek 99%ban ezután sem lesz feles, mert semmi extrát nem kap a feles, a többiekhez képest.. viszont, ha csak a feles lopja át a bankokat, mindjárt lesz egy olyan előny, ami egy igazi előnye a többi fajjal szemben..
te 2 javaslathoz támogattál, amelyik egyik sem félelf specifikus, pedig a téma célja a félelf játékba hozatala..
egyszerűen egy haditoli sokkal kényelmesebb, mint egy full toli, és tényleges előnye sincs a többi fajjal szemben..
de ha ezt sem érted, részemről befejezem veled a meddő vitát:D

Remedy 11-03-2013 20:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305927)
20 bank 200 hektáron teljesen oké, de 10ezer hektáron azért...............

Szerintem 20 bank 200 hektáron nem oké, hanem iszonyú nagy pazarlás. Persze haladhatunk afelé, hogy minden szinten 10% bankot kelljen tartani, csak én sok értelmét nem látom.

petko 11-03-2013 21:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306008)
Szerintem 20 bank 200 hektáron nem oké, hanem iszonyú nagy pazarlás. Persze haladhatunk afelé, hogy minden szinten 10% bankot kelljen tartani, csak én sok értelmét nem látom.

Az az értelme, hogy döntened kell, hogy vagy nem lesz akkora haderőd mint most, vagy ellopják a pénzed.

Nem pedig van egy nagy haderőd + a pénzed is lophatatlan.

none 11-03-2013 21:50

Quote:

Originally Posted by petko (Post 306010)
Az az értelme, hogy döntened kell, hogy vagy nem lesz akkora haderőd mint most, vagy ellopják a pénzed.

Nem pedig van egy nagy haderőd + a pénzed is lophatatlan.

meg persze játszhatatlanná válik 1/A..:)

petko 11-03-2013 22:29

Miért válna? :)

none 11-03-2013 23:59

Quote:

Originally Posted by petko (Post 306012)
Miért válna? :)

mert 10% bankkal elfeket nem ütöd be.. és így is már alig van játékos.. kb fele annyi, mint 2-3 éve.. bank nélkül meg lelopnak az elfek és 1-2 elfogy a tartalékod..:) plusz 10% bankkal még nagy pénzesek célpontja is leszel

Sequator 11-04-2013 08:56

Quote:

Originally Posted by none (Post 306013)
mert 10% bankkal elfeket nem ütöd be.. és így is már alig van játékos.. kb fele annyi, mint 2-3 éve.. bank nélkül meg lelopnak az elfek és 1-2 elfogy a tartalékod..:) plusz 10% bankkal még nagy pénzesek célpontja is leszel

Ha jól értettem az eddigieket az elfek ellen továbbra is elég lenne a 20-25 bank. A feles ellen kellene sokkal több. Bár ez a lényegen nem sokat változtat, csak pontosítottam.

none 11-04-2013 09:19

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 306014)
Ha jól értettem az eddigieket az elfek ellen továbbra is elég lenne a 20-25 bank. A feles ellen kellene sokkal több. Bár ez a lényegen nem sokat változtat, csak pontosítottam.

igazából változtat a lényegen, mert nagy hekin nem fog elterjedni a félelf, ha kivesszük, hogy 10 fős klán lophat eredményesen 1 főst és fordítva, akkor A-t nem rengetné meg annyira, és talán 4k-ig a feles használható is lenne..

Sequator 11-04-2013 09:41

Quote:

Originally Posted by none (Post 306015)
ha kivesszük, hogy 10 fős klán lophat eredményesen 1 főst és fordítva

Ennek akkor nem sok értelme van. 1 fős klánban a feles miért ne lophatna 10 fős klán tagjától? Eléggé leszűkülnek a lehetőségei mivel befolyásolná a pontkülönbségen túl még a klánlétszám is? Fordított helyzetben viszont tényleg nagy szemétséget művelhet... :D

All times are GMT +1. The time now is 07:17.