![]() |
Quote:
|
Nos, ha jól számolom, ugyanakkora hekin 67% barakkal a hulla így be fog tudni ütni egy 27/27es elfet klánban (!!!), pedig 67% barakkot még orkkal sem nagy kunszt tartani, hullával meg pláne nem lesz az!
Ez tényleg borzasztóan erősnek hangzik, át lehet gyalogolni az elfklánokon megerőltetés nélkül, egyrészt. Másrészt pedig, ha jól tudom, egyre magasabb hekin egyre erősebb is a betegség, azaz valaki beüti a hullát, kb kipusztul az országa tőle. És egy sima egyéni támadásnál a hullának még bőven kell, hogy maradjon otthon védelme ahhoz, hogy a koptatás, mint taktika hiányában se lehessen sok sereggel betolni. |
Quote:
Kulonben meg tessek, ott az uthenger, menj ki ele gyalog, es legyszives akadalyozd a tovabbmenetelet... :) Mondjuk igy a bunkerelfek problemaja is megoldodik, mert egy hulla meg klanban is lazan beveri oket, ami egy vicc, szerintem... |
Számoljátok már azt is ki légyszi, hogy egy jól összeszokott klán mennyi házat tud legyujtani egy hulláról, és vonjátok le az igy elment egységeket is. Szóval én is azt mondom, hogy majd a gyakorlat megmutatja, aztán Ati is azt mondta lesznek még változások ennek függvényében. Szóval nem kell izgulni ennyire előre:)
|
Quote:
|
Általában 6%, vagy nagyon éles helyzetben 5% kocsmát tartanak az orkok, és nem hinném hogy igy is mindenki beférne hozzá, mondjuk egy másik hasonlóan kigyurt ork biztos nem, akit mondjuk épp támadnak. Ellenben a hullához beférnek bőven...
Szóval szerintem nem kevesebbet |
Quote:
Amúgy meg a klánok egy része egyáltalán nincsen egy rakáson, hogy 10k ponton belülről tudja a hullát gyújtani. Ez inkább az elfekre jellemző, de azok meg mintha kisebb hatékonysággal gyújtanának :) De a 10k pont a kritikus, 10k ponton belül egyáltalán nem biztos, hogy sok érdekelt fél van, aki tudná gyújtani. |
Ez is igaz, de pont hónapok óta arról megy a tárgyalás, hogy fel kell tuningolni a hullát. Az hogy milyen mértékben természetes hogy egyénenként eltérő, én személy szerint minél brutálabb annál jobb párton vagyok;)
|
Quote:
Szóval kimegy a klánsereg, az ellenfél ha nem vette észre a ráállást, akkor neki lőttek. Ugyanígy nagyklánokban is egy-egy hulla óriásit tuningolna, és lehet, hogy egyébként full elérhetetlen a hulla ott is a védők számára. Gondolj bele, 100% barakkal is lehet menni, csak folyton bele kell fokozgatni, és 100% barakkal egyedül átüt kb 2-3 nem elf orit, azaz otthon lehet marasztalni 1-2 elfet brutálra bevédve, és ha az ellennek nincs hullája, akkor nem tudnak visszaütni sem :) |
:) Ez valami istenien hangzik:D
Értem az aggodalmad, sőt valószinü elsők között leszek akin átmegy majd egy ilyen betyár hulla, de szerintem annyira mellőzve volt eddig, hogy megérdemli. Tény hogy klántámadásnál fog legjobban kiütközni hogy mennyire erős, de nincs kizárva hogy ezen még egyébként is változtatást tervez Ati. A többi szinten meg kompenzálva van a gyengeségeivel (szerintem A-ban is, de ez csak egyéni vélemény, gyenge lábakon) |
All times are GMT +1. The time now is 06:49. |