Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Vent 01-26-2010 08:19

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 238419)
Most láttam a Báthoryt...
Hát, tetszett, nem unatkoztam közben. Egyébként nem is tudtam, hogy már jó pár filmet forgattak a történetével előtte, csak van amit be sem mutattak itthon. Mondjuk ezt is halasztották szépen.
PORT.HU
Tralier

en is lattam a hetvege folyaman, de nekem nagyon nem tetszett a hulye jelenetek miatt, amiktol a tortenet szamomra elvesztette hitelesseget (gondolok itt a gyontatoszekben folytatott szexre, mikozben az vegiggurul a templomban - marmint a gyontatoszek, vagy a szerzetesek labbelijere stb..).
pozitiv viszont, hogy talan ez az elso tortenet, ami nem gyilkoskent, hanem aldozatkent mutatja be a grofnot.

Dragi 01-29-2010 22:11

Ma láttam az Avatart :) Még friss az élmény szerintem nagyon nagyon hipercsúcs :D

Tsobi 01-29-2010 22:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 239064)
Ma láttam az Avatart :) Még friss az élmény szerintem nagyon nagyon hipercsúcs :D

Ugye, hogy ugye... :)

J.Ati 01-29-2010 22:26

Quote:

Imaxbe nézted?

RRRrrr 01-29-2010 22:28

Quote:

Pocahontas modern köntösben:D
De amugy jó film

BeeLord 01-29-2010 23:22

Az utóbbi időben láttam pár filmet, kettőt meg is említenék:

K-PAX - A belső bolygó (2001)

Ha szeretitek az Amerikai szépség c. filmet, akkor ezt is érdemes megnéznetek. Elgondolkodtató, nyugodt kis film. Ha épp nem Avatar-féle effektekre és Bruce Willis-féle robbanásos/lövöldözös/durrogós/verekedős dolgokra vágytok, akkor nem fogtok csalódni.

Kecskebűvölők (2009)

Vígjáték, amelyben George Clooney megöl egy kecskét... a nézésével. Igazi fekete humor, amely görbetükröt mutat az USA telepatikus képességeket kiaknázó hadiprogramjainak. Ha szokványos amerikai(értsd: lebutított) viccekre vágytok, ne nézzétek meg.

Dragi 01-30-2010 07:38

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 239067)
Imaxbe nézted?

sima 3D-be :)

Dragi 01-30-2010 07:45

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 239068)
Pocahontas modern köntösben:D
De amugy jó film

Engem a Pocahontas ennyire nem fogott meg :p

RRRrrr 01-31-2010 10:37

:D
Láttam már 3x moziban, a Pocát meg egyszer sem, ugyhogy engem sem, csak hirtelen ez jutott eszembe:D persze egyből leujjazásra kerültem:P Tsobi sosem érti a viccet:D

J.Ati 01-31-2010 10:47

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 239183)
:D
Láttam már 3x moziban, a Pocát meg egyszer sem, ugyhogy engem sem, csak hirtelen ez jutott eszembe:D persze egyből leujjazásra kerültem:P Tsobi sosem érti a viccet:D

Most jobb lenne ha felujjazna?

Egyébként érti a viccet, csak nem szereti :) :D

All times are GMT +1. The time now is 21:18.