![]() |
Lim és Lom elmennek az erdőbe Í-t ásni.
Lom eltűnik. Lim megkérdezi a varjút: -Nem láttad a társamat Lomot? Jön is a válasz: -Társadalombiztosítás! |
Ez az utccsó nagyon fájt :D:D:D:D:D:D
|
Quote:
mindig is tudtam, hogy Csokibácsi nem teljesen komplett :D:D remélem ezt bóknak veszi :o |
ez biza zöldet ért:D:D
|
Quote:
Erre még nekem is rá kéne gyúrni. |
Quote:
|
Quote:
:confused::confused::confused::confused::confused: |
Quote:
;) |
megy a ló az erdőben, és találkozik a farkassal...
mondja a ló: - farkas légyszíves most ne bánts, fontos üzenetet viszek. - jól van, jól van. mi az az üzenet? - itt van a jobb hátsó patámon nézd meg. a farkas odamegy, és a ló jól fejbe rúgja. pár óra múlva a farkas felkel sajgó fejjel: - nem is tudom miért teszem a fejem, mikor olvasni se tudok :D:D hófehérke lehúzza barátja gatyáját és meglátja a 8. törpét:p és egy fárasztó, hogy csokibának vetélytársa akadjon: egy fickó utazik, egyszer csak meglátja a táblát: Speed Limit 100 nem érti, de lelassít 100-ra nehogy megbüntessék. megy tovább: Speed Limit 80 nem érti, tökéletes aszfalt, de inkább lassít, később meglátja Speed Limit 60, gondolja, ráérek egyefene, megy tovább és meglátja, a táblát Speed Limit 40. kezdi eléggé nem érteni, de lelassít 40-re. még később meglátja a táblát Speed Limit 10, elkezd gurulni, időnként rálép a gázra...még később látja a táblát: Speed Limit 2. hát nem érti, de fogja magát kiszáll elkezdi tolni az autót...végül meglát egy hatalmas táblát: Welcome to Speed Limit |
- Two Martini, please!
- Dry? - Nein, zwei! - Miért nem csak ül a digit? - Mert a digit áll is. |
All times are GMT +1. The time now is 00:25. |