![]() |
.....................
|
Bújj csak el tetteid árnyékában :D
Ahelyett, hogy összevissza beszélsz itt, leírhatnád, hogy igen, nem kellett volna ide bemásolni. Miért? Ki csal??? |
Quote:
De így legalább aki olvasta, tudja, nem vagy Te akkor spieler, mint a pontlista mutatja... Részemről off! Szép délutánt |
Pool, hidd el, én a szabályok adta kereteken belül játszok, ha ellenkezőt tapasztalsz, jelentsd nyugodtan.
Az, hogy a volt szövimről el akarom vonni a figyelmetek, nem szabálytalan, hiszen szerintem ezt Ő is abból tudta meg, amit bemásoltál. Szerintem viszont ezért nem érdemes összeveszni senkivel, ez játék marad így is. |
Quote:
Egész addig egy szavad se volt :-) Most meg be nem áll :D Az ezután kialakult vitáról meg már leírtam Nektek a véleményemet, de most kibújt a szög a zsákból, mert akkor rákentétek, hogy így alakult ki, most meg szándékosan teszitek ugyan azt. Én nem lennék büszke egy ilyen győzelemre, de ha nektek így jó :) Én örülök annak az egy hónapnak míg dacoltam, 5 ország ellen, és hogy 1 hét folyamatos földelés, és mészárlásból felálltam egyedül, hogy még egy szövinek is hasznos tagja lehettem. |
Köszönöm a majd 2 hónap játékélményt, jó volt még 6 nap késéssel is...
A következőn majd kicsit előbb kezdek, ígérem :) Jó játékot az utolsó 7-re... |
Quote:
Megsíratunk Pool :) |
Értékelném, ha nem kellene utánatok takarítani, csak azért, mert külön kérés ellenére is privát üzenetek kerülnek a fórumra, ami teljesen világosan szabálytalan.
|
Quote:
Ahelyett, hogy megcsinálnátok így is??? Nem menne? Miért nem próbálkoztok? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |