![]() |
Quote:
|
Egy szó, mint száz:
szerintem nem kellene sem vityut, sem a klánját támadni. Ez van, ezt kell szeretni. Ha akartam volna én is mehettem volna Rém-re, de nem mentem. Vezíremet (Bence) meg nem bántani, mert írgum-burgum lesz :) |
Quote:
Ja, és én nem emlékszem semmire :eek: Nem tom mire gondolsz, lényegtelen dolgok kimaradnak... Quote:
Nem mondom, hogy a hiéna fair dolog, ne érts félre. |
Miért ne lenne fair dolog?
Nézőpont kérdése. Mikor mi mentünk ki és volt hiéna nem lett megkiabálva,élt a lehetősséggel. Hiénázni is egy csapat munka,folyamatos készültség.Aki tud él vele, de megdolgozik érte. |
az vesse a Dragonra az első követ, aki fordított esetben nem menne ki. vannak kivételes esetek, de ritka.
|
Ettől függetlenül ne legyen már úgy beállítva a hiéna, mintha a játék egy elfogadott, kellemes és tisztességes része lenne.. Nem kell más hozzá, csak szemfülesség, arra pedig ott van 10 ember..
|
Quote:
van akit hiénázunk van akit nem,ezt mindenki eldönti maga. és nem csak szemfülesség,mert ha már kimentél rád ugyanúgy érvényes minden,még a hiénák is.szóval csavarhatjuk de dolgozik érte. |
amugy a hiéna olyan dolog hogy kis hekin a játékosok 99%-a annyit mond miután betol egy zombit 8 sereggel hogy hulye zombi
addig nagy hekin már ez genyoságnak minosul holott egy kezdot sokkal nagyobb genyoság levámolni szvsz de ennek ellenére nem mondom azt hogy magában a hiénázas elitélendo bár azt elitélem én is ha valaki csak és kizárolag hiénázik mert tele a gatya ha ilyet tapasztalnék valakirol a házunk táján azzal tuti nem sokáig lennénk szovik |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-12-02 01:01:03 Karaj mi??? (#305748) elfoglalt 695 hektárt Rém-Landia (#237610) országától. Grat!:) |
zabhegyező szövetsége (#4060) új neve: földem az enyém, a tied közös
Igen szellemes névválasztás, grat hozzá!:) Bár a közös földhöz ztem sokan fognak ragaszkodni!:) |
All times are GMT +1. The time now is 18:14. |