Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Princ 12-02-2010 15:02

Quote:

Originally Posted by halika (Post 272060)
ez nem 3hónap,nem teljes:)
Folytatod Princ?:D

Nem, inkább kiszedtem pár ellenünk valót meg kicsinyítettem hogy beférjen. :D

Hex 12-02-2010 15:15

Egy szó, mint száz:
szerintem nem kellene sem vityut, sem a klánját támadni. Ez van, ezt kell szeretni. Ha akartam volna én is mehettem volna Rém-re, de nem mentem.

Vezíremet (Bence) meg nem bántani, mert írgum-burgum lesz :)

vityu 12-02-2010 21:40

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 272024)
Azért én még emlékszek rohambili féle akcióra .....

Öööö, már megint ott jár a szád, ahol nem kéne. Inkább gyújtogassatok fel pár országot A-ban, akire nagy vagányan nem mertek kimenni heten. :)

Ja, és én nem emlékszem semmire :eek: Nem tom mire gondolsz, lényegtelen dolgok kimaradnak...

Quote:

Originally Posted by monro (Post 272038)
Vityu a ti klánotok folyton magyarázkodik valamiért nem tűnt még fel? ;)
Egyébként ha boldoggá tesz valakit ******************** amiről beszélhetnél. No para...

5-6 hiénatámadás csak az utóbbi 1 hétben volt különben fel sem tűnt volna senkinek.

ui: és nem a mi klánunk hozta ezt szóba ;)

Monro. Nem tudom, hogy miért támadsz minket. Láthatod az elmúlt 3hónap eseményeit. Igen, hiénáztunk, igen fogunk is a továbbiakban is, ha lehetőség van rá, főleg ez a nem orkokra vonatkozik. Most mondj még egy olyan klánt, ahol a törpének azt mondják, hogy: hé, ki ne menj már, mert földet szerezhetsz, amit máshogy csak fedezéssel vagy 75+ barakkal maxra kitámadva... De ha így akarsz kimenni, akkor azért úgy bonts már, hogy ne maradjon termelő épületed, mert a klán pazarul áll anyagilag...

Nem mondom, hogy a hiéna fair dolog, ne érts félre.

halika 12-02-2010 22:02

Miért ne lenne fair dolog?
Nézőpont kérdése.
Mikor mi mentünk ki és volt hiéna nem lett megkiabálva,élt a lehetősséggel.
Hiénázni is egy csapat munka,folyamatos készültség.Aki tud él vele,
de megdolgozik érte.

Merengő 12-02-2010 22:54

az vesse a Dragonra az első követ, aki fordított esetben nem menne ki. vannak kivételes esetek, de ritka.

Tsobi 12-02-2010 23:05

Ettől függetlenül ne legyen már úgy beállítva a hiéna, mintha a játék egy elfogadott, kellemes és tisztességes része lenne.. Nem kell más hozzá, csak szemfülesség, arra pedig ott van 10 ember..

halika 12-02-2010 23:17

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 272116)
Ettől függetlenül ne legyen már úgy beállítva a hiéna, mintha a játék egy elfogadott, kellemes és tisztességes része lenne.. Nem kell más hozzá, csak szemfülesség, arra pedig ott van 10 ember..

elfogadott és tisztességesebb mint egyéb dolgok,amiket most akkor nem feszegetünk:)
van akit hiénázunk van akit nem,ezt mindenki eldönti maga.
és nem csak szemfülesség,mert ha már kimentél rád ugyanúgy érvényes minden,még a hiénák is.szóval csavarhatjuk de dolgozik érte.

NewJackCity 12-02-2010 23:53

amugy a hiéna olyan dolog hogy kis hekin a játékosok 99%-a annyit mond miután betol egy zombit 8 sereggel hogy hulye zombi
addig nagy hekin már ez genyoságnak minosul
holott egy kezdot sokkal nagyobb genyoság levámolni szvsz
de ennek ellenére nem mondom azt hogy magában a hiénázas elitélendo
bár azt elitélem én is ha valaki csak és kizárolag hiénázik mert tele a gatya
ha ilyet tapasztalnék valakirol a házunk táján azzal tuti nem sokáig lennénk szovik

Sucó 12-03-2010 08:05

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-12-02 01:01:03 Karaj mi??? (#305748) elfoglalt 695 hektárt Rém-Landia (#237610) országától.
Grat!:)

Sucó 12-03-2010 08:08

zabhegyező szövetsége (#4060) új neve: földem az enyém, a tied közös

Igen szellemes névválasztás, grat hozzá!:)
Bár a közös földhöz ztem sokan fognak ragaszkodni!:)

All times are GMT +1. The time now is 18:14.