Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

GenXter 12-02-2010 11:08

Vityu:
pont igy van ahogy mondod: Kutya miatt nem piszkáltunk titeket
mint vezér miért nem a vezérnek irtál(Taki),most kérdeztem meg tőle és az utóbbi 2 hónapban nem kapott semmi levelet töled/töletek
Kutyut meg nem fogod elérni ,mert ZH-zik és igen ritkán lép be
ezek után sztem még mindig ti vagytok a hunyók
az meg hogy jelentetted : no comment,ha neked igy nyugodtabb a lelkiismereted ,akkor jó :confused:

Princ 12-02-2010 11:11

Quote:

Originally Posted by monro (Post 272003)
Mér van másmilyen Dragonos is? :o
Eddig csak hiénatámadásokban vettek részt, ***************
Mindegy ez is egy játékfajta, majdcsak megfejti a környezet elöbb utóbb ;)

Azok közül, amiket te észrevettél. Nehogy visszaolvass, az fájdalommal jár! :D Úh javaslom továbbra is a tenyérjóslással rokon hibaelemzéseidet a Hódítóról, a Gun mértéktelen csalásairól és egyéb érdekességekről. ;)

vityu 12-02-2010 11:18

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 272020)
az meg hogy jelentetted : no comment,ha neked igy nyugodtabb a lelkiismereted ,akkor jó :confused:

Szabálytalanságot láttam, hát jelentettem. Tényleg nyugodtabb a lelkiismeretem! :)

Tsobi 12-02-2010 11:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272022)
Szabálytalanságot láttam, hát jelentettem. Tényleg nyugodtabb a lelkiismeretem! :)

A lámavadászoknál szabálytalanságot? :eek:

Kalapácska 12-02-2010 11:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272014)
Semmilyen szóbeli mnt nem volt. Volt egy írásbeli, de azt egy elborult ötlet miatt bontottátok. Megbeszéltem akkor kutyuval, hogy ameddig ő ott van, addig remélem nem lesz semmi a klánjaink között. Azóta többször próbáltam elérni őt, eredménytelenül.
Akkor ott van a másik láma társaság. Hiába nem akarom összemosni a kettőt, sajnos muszáj vagyok, főleg úgy, hogy az egyik klán eseményeit a másik klánból kapom meg, azonnal.
Bontottam az mnt-t velük, és írtam nekik is, senki sem válaszolt. Majd egyszer behiénáztak minket, erre meg már én nem reagáltam.

Sok országotokat felengedtünk, mindkét klánnál. Én nem mentem volna, de nem fogom azt mondani a klánnak, hogy figyelj, ne tedd.

Többször próbáltam a kapcsolatot felvenni a két klánból valakivel, válaszra nem méltattatok. Felvettük hát így.

Nem lettem tisztességtelenebb, mind a játékstílus, mind a játék tisztasága a régi maradt. Most is jelentettem az infókiadást, amit a lámák egymás között terjesztettek, de úgy látom, hogy ez szabályos :eek: Sajnálom, hogy én nem tudom ennyire kihasználni a szabályokat...

A hiénákról pedig annyit: talán ha 5-6 volt, és 90%-ban törpék követték el.

Monro, ha lehet, akkor a továbbiakban tényleg tartózkodj az infókiadástól, mert én is le tudom írni az olümposz arányait. :)

Azért én még emlékszek rohambili féle akcióra .....

Sucó 12-02-2010 11:28

2010-12-02 05:01:10 angyalok földje (#4051) támadást indított Zamek (#4019) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1132 hektár földet.
grat!:)

Wolfi 12-02-2010 12:04

Quote:

Originally Posted by monro (Post 272003)
Mér van másmilyen Dragonos is? :o
Eddig csak hiénatámadásokban vettek részt, ***************
Mindegy ez is egy játékfajta, majdcsak megfejti a környezet elöbb utóbb ;)

Mivel engem is érint a téma ideírnám a véleményem!
Hiénáztam mert: az illető ország nagyon fenyegető helyen volt a pontlistán! Már korábban rá akartam menni de egyik klántársam miatt (az oka mindegy) nem tettem. Próbáltunk valamilyen megoldást keresni a probléma áthidalására de nem sikerült sajnos!
Szóval ezt beleszámítva illetve, hogy a jelenleg szkn lévő 2 tagotok ugyancsak veszélyes helyen "lenne" adott volt a lehetőség és éltem vele még ha sajnáltam is! No félreértés ne essék nem az ori miatt, hanem a klántársam miatt!
Ugyan ez hiénázás volt de ki ne tette volna ezt a helyemben ha veszélyben érzi a többi klántagját?
üdv Wolfi

Wolfi 12-02-2010 12:06

na jó azért az érintett országot is sajnálom mert nem ezt érdemelte!

Princ 12-02-2010 12:09

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 272023)
A lámavadászoknál szabálytalanságot? :eek:

Sajnos. :(
A klánszövetség nem került bevezetésre, hát megcsinálják önerőből.

monro 12-02-2010 12:44

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272014)

A hiénákról pedig annyit: talán ha 5-6 volt, és 90%-ban törpék követték el.

Monro, ha lehet, akkor a továbbiakban tényleg tartózkodj az infókiadástól, mert én is le tudom írni az olümposz arányait. :)

Vityu a ti klánotok folyton magyarázkodik valamiért nem tűnt még fel? ;)
Egyébként ha boldoggá tesz valakit ******************** amiről beszélhetnél. No para...

5-6 hiénatámadás csak az utóbbi 1 hétben volt különben fel sem tűnt volna senkinek.

ui: és nem a mi klánunk hozta ezt szóba ;)

All times are GMT +1. The time now is 20:48.