![]() |
Quote:
Totya |
Quote:
Tévedsz Vityu, nem a klán nagyságával volt gond, hanem csak simán külső behatások, aminek az élethez van köze, ezt nem osztanám meg. Egyébként én is gratulálok, szép ütést kaptunk. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-12-01 23:01:07 Rém-Landia (#237610) elfoglalt 659 hektárt Loki`ds (#439501) országától. grat!:) |
Quote:
Kár, hogy a hiénák most is szemfülesen lakmároztak a védtelen áldozat húsából. |
Quote:
Az ellenfél hibájának tökéletes kihasználása :) gratulálok :) u.i.: mostanában több Dragonos hiénát látok. Kár, hogy összejött nekik Rém ellen. |
Quote:
Eddig csak hiénatámadásokban vettek részt, *************** Mindegy ez is egy játékfajta, majdcsak megfejti a környezet elöbb utóbb ;) |
Quote:
|
Quote:
ahogy a mester mondta legutóbbi nagy ütésénél nekem: szép adag humusz ;) |
Quote:
Sajnos mi is észleltük ezt az uj jelenséget,csak mi annyi hátrányban voltunk hogy mi még szóbeli mnt-ben is voltunk ,de később elmondta Vityu ők már rég bontották csak elfelejtettek nekünk szólni igy jártunk,nem vág a földhöz az a pár száz heki bukta Egy jóbarátom igy vélekedett Vityuról : Ő az egyik legtisztességesebb játékos a hódban,de sikeres sohasem lesz. gondolom ezt most már belátta és felcserélte U.I : "A bosszú az enyém " mondá az ÚR ;) Feléledt a régi Láma tüz :D |
Quote:
Akkor ott van a másik láma társaság. Hiába nem akarom összemosni a kettőt, sajnos muszáj vagyok, főleg úgy, hogy az egyik klán eseményeit a másik klánból kapom meg, azonnal. Bontottam az mnt-t velük, és írtam nekik is, senki sem válaszolt. Majd egyszer behiénáztak minket, erre meg már én nem reagáltam. Sok országotokat felengedtünk, mindkét klánnál. Én nem mentem volna, de nem fogom azt mondani a klánnak, hogy figyelj, ne tedd. Többször próbáltam a kapcsolatot felvenni a két klánból valakivel, válaszra nem méltattatok. Felvettük hát így. Nem lettem tisztességtelenebb, mind a játékstílus, mind a játék tisztasága a régi maradt. Most is jelentettem az infókiadást, amit a lámák egymás között terjesztettek, de úgy látom, hogy ez szabályos :eek: Sajnálom, hogy én nem tudom ennyire kihasználni a szabályokat... A hiénákról pedig annyit: talán ha 5-6 volt, és 90%-ban törpék követték el. Monro, ha lehet, akkor a továbbiakban tényleg tartózkodj az infókiadástól, mert én is le tudom írni az olümposz arányait. :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:08. |