![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Addig megelőlegezted :) |
Quote:
|
Quote:
(Igaz, hogy az I/B, de igy az erem hatuljara nyomtatva tok jol VB-nek lehet olvasni :D) |
Quote:
így több hónap alatt apránként került volna hozzám kb 6-8 ország. (mindjárt összeszámolom) bankszámlaszámot, ilyesmit nem írtam le zöldben, mivel akkor ezt nem tartottam fontosnak - nyilván nem láthattam előre, mi fog történni később, így nem tudtam, hogy ilyenre szükségem lehet. annyit írtam a törlés előtt nem sokkal, hogy még 90 ezer Ft-ot nem tudok előszedni ebben a hónapban, csak max 30-at. ami egyébként azóta rendelkezésemre is áll, és a eredetileg megvenni tervezett roszágok közül a 4. országot ezzel a 30k Ft-tal meg is veszem, valószínűleg hétfőn fogom elutalni a pénzt. Amennyiben az az üzenet valamit ér, akkor az megtekinthető. Az az üzenet az addigi utalások után született, a válasz viszont már nem látszik (legalábbis nálam, mivel törölt országból kapott üzenetek nem maradnak meg) |
Quote:
|
Mondjuk az is sokat segített volna, ha a 21. században a bankok nem 24-48 óra alatt utalgatnának (ráadásul fiókon belül!!!!)...
Ugye én nem az OTP-nél vagyok, tehát nem átutaltam (spóroltam az átutalási költségen), hanem bementem egy OTP fiókba, és személyesen a pultnál készpénzben fizettem ki az összegeket. Mivel a 8-ai befizetés sajnos csak 9-én jelenik meg a számlán, ezért nem indítottuk el a belső átírós bigyót, mert nyivlán Daimon meg akarta várni, hogy odaér -e a pénz. Ha azonnal megjelenne, már a törlés előtt az enyémek lettek volna az országok, így maga a törlés sem következett volna be. :(:( |
Quote:
(Na meg persze Ifi es Amator is) Bovebb infok: http://bssz.hu/ |
legrosszabb esetben azt is vállalom, hogy felmegyek pestre, és a saját telefonköltségemen felhívjuk Daimont Angliában, és leegyeztetjük az összes olyan adatot, amit csak ő tudhat... mittudomén.. külső fórumos belép kódok, vagy akármi.
én ezt is bevállalom. utazási költséggel, mindennel együtt. |
Quote:
|
Quote:
Ennyire megéri? |
Quote:
Ezt én megpróbálom a lehető legjobban teljesíteni. Ha nem sikerül, még mindig marad az a variáció, hogy nekiállok kunyizni a pénzt. |
Quote:
Egy Pécs-Budapest-Pécs körút kb 8000 Ft + egy angliai telefonhívás... az nem tudom mennyi. 2000... vagy legyen 5000... Ennyi "ráfizetés" még megérné, hogy hozzám kerüljenek azok az országok. Egy biztos. 60k-nál ez az összeg nem lehet több akkor sem, ha Pesten eszem, iszom, stb.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ő akkoriban lett - mint utóbb kiderült! - nem kívánatos játékos, amikor én épp inaktív voltam (2005 vége, 2006 eleje? - valahogy így) Ez a törlést követően derült ki számomra, hogy ő kapott ilyen figyelmeztetést, hogy ha belép az országokba, és csinál valamit bennük, akkor törölni fogják azokat az országokat. Ha összenézem az időpontokat, akkor nagyjából ez így ki is jön. Az utolsó üzenetemet ekkor küldtem neki: 2010-09-08 17:06:15 Ebben leírtam, hogy elmegyek a géptől - egyébként délelőttös műszakból értem haza. Mire visszaértem a géphez, addig már vita volt a fórumon, és amikor ráfrissítettem a fórumra (hogy megjelenjen az összes üzenet, azt hiszem), akkor láttam is a 2 törlést. Ez olyan este fél 7 körül lehetett. |
ha megkapod a két országot, tartozol Atinak két rekesz sörrel :)
|
Quote:
legalábbis a kh-nál igen, de szerintem az otp sem tér el ettől, rég volt már ott számlám |
Quote:
|
Quote:
De igazából nem sörért szeretném megkapni az országokat, hanem mert az eladó fél igazolja az állításaimat. De a 2 rekesz sört állom, ettől függetlenül. |
Quote:
|
Quote:
Pontosan 24 órával később kapta meg az 1. utalásról az értesítő SMS-t. én az első utalást 7-én, délelőtt 11 órakor hajtottam végre, 8-án kapta meg róla az SMS-t. |
Quote:
|
Quote:
vállalatoknál nálunk egy külsős cég végzi a szkennelést és nekik 14:30ig kell behozni, ha nem hozzák be addig és megkérnek, hogy ez sürgős lenne, berögzítem kézzel és ha bankon belüli, akkor is 5-10 perc. A rendszerek zárása olyan este 6-7 körül van, jóval a bankfiók zárási idején túl |
Quote:
Párszor már hangoztatta, hogy inkább boros. :p |
Quote:
befizetés az, mikor oda mész az ügyintézőhöz, oda adod a számlaszámot amire be akarsz fizetni, oda adod rögtön a kp-ét, megkapod a nyugtán, lóvé számlán, ha van mobilinfó megy az üzi. a bankon belüli átutalás általában minden banknál rögtön ott van. a bankon kívüli átutalásoknál van az hogy hétfőn indítod, kedden ott van. |
Mint fentebb kifejtettem, befizettem.
Bementem egy OTP fiókba (Fiókszám: 3101), és sorszámot húztam, odamentem az ablakhoz, letettem a pénzt a pultra, és bediktáltam a számlaszámot, hogy hová írja jóvá. Kaptam róla "Igazoló szelvényt". Mindegyik esetben így tettem, mert ez ingyenes, nincs átutalási költség a bankok között. (Nincs OTP-s számlám. Másik banknál vagyok.) |
Quote:
|
Időrendben:
az első befizetés 09. 07-én történt egész pontosan 10:46 perckor. aznap este írtam zöldet, hogy mi a helyzet a pénzzel, írjon, ha megkapta (2010-09-07 21:35:53) éjjel kaptam tőle üzenetet, hogy még nem jött neki SMS a banktól, csak tőlem. (én írtam neki az angliai számára egy SMS-t, hogy utaltam - bocsánat, befizettem) hajnalban kérdeztem tőle, hogy így hogy tudja leellenőrizni, hogy igazat mondtam-e (2010-09-08 04:49:18) erre jött válasz napközben (miközben dolgoztam), hogy megkapta az SMS-t a banktól is, és ezért elfogadta az ország átírását (rákattintott a linkre az e-mailben), enyém az ország. Én délután munka után befizettem még pénzt, és este 5 körül hazaérve írtam Daimonnak, hogy ebben a hónapban már csak max 1 orit tudok még megvenni, stb stb. Aztán elmentem ennivalót készíteni, és mire visszaértem a géphez, már megtörtént a baj. ui: egyébként pontosan 24 órával később kapott róla értesítőt, még írta is, hogy 11 óra körül jött meg neki az SMS a banktól.. Mármint 8-án, tehát pontosan 1 nappal később. Ezt ő mondta, nyilván nem tudom leellenőrizni, mert nem fogok kiutazni Angliába, és megnézni a mobilját... Mindenesetre az országot én 8-án kaptam meg teljes egészében, magyarul 8-án került áz az én e-mail címemre. |
most erre egy dolgot tudok mondani: e-bank
banki dolgozóként csak tudom miről beszélek: befizetés: rögtön jóváíródik saját számlák közötti átvezetés (kivéve hitelkártya és 16:00 után indított utalás értékpapír számláról) rögtön megjelenik (hitelkártya napvégén, zárás előtt íródik jóvá, a ép-és meg holnap reggel giro betöltés után// idegen banknak küldött átutalás, másnap íródik jóvá a giro betöltés után. az, hogy mikor kapott sms értesítést az mellékes, lehetett gond is éppen az sms szolgáltatással. jó, ha az embernek van e-bankja. |
Quote:
az ilyen egy orrost érdemelne... |
Jó... ha tudom, hogy a befizetést követően pár órán belül törlődnek az orik, nyilván nem így csinálom én sem.
nem tudtam...... mint ahogy azt sem tudhatom, hogy pontosan mikor kapott SMS-t a banktól. a kimenő üzeneteimet meg lehet nézni, 8-án hajnalban még nem kapott hivatalos értesítőt a 7-ei befizetésemről. ha kapott volna, az 1. átvett ország már 7-én enyém lett volna. |
Gee: azt mondtad tobb orszagot szeretnel atvenni, de egyszerre nem tudsz annyi penzt fizetni.
Mi lenne, ha az eddig befizetett penzedert megkapnal parat a tobbi orszagbol, amit meg szeretnel? Vagy csak ez a 3 kellett, 1 ami megvan es 2 ami torlodott? |
Quote:
a 7-eiről kapott igazoló SMS-t 8-án. az az ország megvan, nem lett törölve, az enyém. a 8-ai befizetésekről viszont csak 9-én kapott hivatalos értesítőt. cask addigra már törölve lettek. |
Quote:
60k-ért jelenleg nem tud országot adni. Mert nincs mit. |
Quote:
|
utálom, mikor szóbeli mnt-snél bukik valaki tolikkal megtévesztéssel, és én vagyok a szar szemét szaralak...:mad::mad::mad:
|
Quote:
Nem arról van tehát szó, hogy tudtál-e valamiről, vagy sem, hanem arról, hogy az illető teljesen szándékosan mit tett. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:42. |