Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Ati 08-10-2007 09:27

10k teki nem is sok, annyi könyvtárral visszaírja egy nap alatt... Ezen bukott úgy ki? :-o

Chris 08-10-2007 09:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 116423)
Ezek után azt mondja nekem hogy csak azért mondtam neki hogy írjon tekit, hogy csinálok egy szar éplistát és őt össze vissza verik meg minden.

Ez a tipikus "jó tett helyében jót sose várj" esete... :(
Általában pár ilyen "pofon" után veszik ki az emberekből a segítőkészség :(

Redback 08-10-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 116424)
10k teki nem is sok, annyi könyvtárral visszaírja egy nap alatt... Ezen bukott úgy ki? :-o

meg azon hogy a szövije lopott egy óriástól aki nagyon teli volt lovakkal aztán az egész szövit mészárolják a lopások miatt.Jah és ezek után engem szid hogy direkt ilyen szar orit csináltatok vele meg minden...

Kutyuleee 08-10-2007 11:33

Nekem még tegnap sikerült angolban, dühöngenem egy picit:D
Nem baj mostmár kifejezetten komolyan veszem a figyelmeztetést az eltünő seregekre... még szerencse hogy scak 400lovas tünt el a kocsma sarkánál:)

Redback 08-10-2007 12:24

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 116477)
Nekem még tegnap sikerült angolban, dühöngenem egy picit:D
Nem baj mostmár kifejezetten komolyan veszem a figyelmeztetést az eltünő seregekre... még szerencse hogy scak 400lovas tünt el a kocsma sarkánál:)

Sztem bementek sörözni csak olyan részegek hogy nem találnak ki :D:D:D:D

Ati 08-10-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 116476)
meg azon hogy a szövije lopott egy óriástól aki nagyon teli volt lovakkal aztán az egész szövit mészárolják a lopások miatt.Jah és ezek után engem szid hogy direkt ilyen szar orit csináltatok vele meg minden...

Akkor hajrá, és csináljon saját épület-listát.

Kós00792 08-10-2007 12:44

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 116423)
Ha itt vagyunk akkor én is dühöngök egy kicsit.Haveromnak segítek tekiket írni(csak tanácsokat adok neki)csináltam neki egy szép éplistát, 100 könyvtárral meg némi haderővel varikkal tolikkal.mondja nekem hogy 107 könyvtára van mert elbontott 7 barakkot.Mondom neki hogy be fognak verni.Neeem őt sose, mertésztreveszi és szövihelpet kér.Nah jó akkor nekem mind1.Tegnao jön hozzám hogy mit tud tenni mert a sereg 10 perc múlva megérkezik.Semmit.Nah ez semmi.Még a legelején mondtam neki hogyha nem vagy biztos benne hogy a könyvtárkulcsot fel tudod rakni akkor tedd ki a piacra a tekiket.nem mert ő mindig felrakja.Balatonon voltak nyaralni rokonaiknál hogy volt net meg minden.Amikor jöttek haza hétfőn azt hiszem akkor vasárnap este nem rakta a fel a könyvtárkulcsot és mira hazaért 10k tekijét ellopták.Ezek után azt mondja nekem hogy csak azért mondtam neki hogy írjon tekit, hogy csinálok egy szar éplistát és őt össze vissza verik meg minden.Ekkor a pumpa már nagyon fent volt bennem.Le is tiltottam msn-ről, meg beszélni se beszélek vele.Ezt el kellett mondanom.:(:(:(:(:(:(:(:(

Nekem ez naon ismerős, mintha találkoztam volna ezzel az orival már :D:D:D

BigPi 08-10-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 116406)
:mad:valaki nagyon unatkozhat...:o

A piacon eladtál 2 tábla agyagot 340 arany áron, ez összesen 680 arany bevételt jelent.

ez aztán a bevétel! :(:o

Nem fazéknak kell az a kevés agyag. Két eset lehtséges, vagy unatkozot;), vagy bebiztosította a vásárlását.
Ismerek egy emberkét aki mindig, így biztosítja be a vásárlását. A piacon gyakran versenyt fut az áruért. Mire begépené a megfelelő menyiséget rég elkelt, ezért vásárláskor mindig beüt egy kis számot, hogy legyen elég ideje megvásárolni a fenmaradó részt.

Ditke 08-10-2007 13:09

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 116501)
Nem fazéknak kell az a kevés agyag. Két eset lehtséges, vagy unatkozot;), vagy bebiztosította a vásárlását.
Ismerek egy emberkét aki mindig, így biztosítja be a vásárlását. A piacon gyakran versenyt fut az áruért. Mire begépené a megfelelő menyiséget rég elkelt, ezért vásárláskor mindig beüt egy kis számot, hogy legyen elég ideje megvásárolni a fenmaradó részt.

Jesszus! micsoda taktika! :D:D:D

Ati 08-10-2007 13:10

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 116501)

Eltartott egy ideig, amíg felfogtam, hogy ez mire jó. :D

De nagyon cseles! :D

All times are GMT +1. The time now is 13:59.