![]() |
Holnap maláj nagydíj időmérője, ma a Ferrarik és a williemsek és a Red Bulok voltak elemükben, a Brawn Mercik is csak picit voltak lemaradva, asszem holnap megint jó kis izgi időmérő lesz :D
|
Quote:
|
Mekkora fazon ez a Timo Glock :D ha nem is nyer, vagy nem is szerezne pontot, akkor is hatalmas amit művelt ma :D :D
|
A futam elején eszembe jutott hogy a múltkori verseny után előjött hogy Barrichello nem egy csúcspilóta, lám-lám, hogy elrontotta a rajtját. Hát most Buttonnak sikerült elszúrnia a startot, de eszembe jutott hogy Schumacherről is azt tartották hogy elég gyenge rajtoló.
Most izgulok folytatják-e a futamot, vagy lefújják. Szívesen nézném még ezt a cirkuszt :) Ehhh.. nem folytatták :( |
Barichello sem azért rontotta el a rajtját,mert annyira ketoid.. :)
|
Quote:
|
Szegény Massa, remélem hamarosan újra csatasorba áll... nagyon durvát kapott, félelmetesen nézett ki a bukója is...
|
és a Szujó kiabálhatja és Jön Schumi Schumiiiiiiii előőőőzzz!!! Schumiiiiiiii győőőőzzzz :)))
|
Szujó nem szokott kiabálni futamon, mert nem közvetít :D
Tényleg nagyon várom, hogy rajthoz álljanak ebben a felállásban... kiváncsi leszek a stratégiára :) |
Gondolsz itt a Ferrari Kimi, Schumi felállására? :)
Schumi miatt nem szerettem a Ferrarit,Kimi miatt szerettem meg. Most mindketten ott vannak és teljes dilemmában vagyok :D |
All times are GMT +1. The time now is 21:16. |