Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Északföld 08-05-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 185571)
Feltételezem fejből tudod az MNT megkötésének pontos időpontját :)

Írtad éveken keresztül sokan üldözték a TOP1 klánt (mondjuk ez már önmagában mulatságos, de mind1), ebből a BIG került ki győztesen. Amennyiben üldözök valakit nem kötök vele MNT-t, vagy nem beszélhetünk semmiféle üldözésről. ;)

Steve 08-05-2008 19:27

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185569)
Vannak dolgok amik sosem változnak az 1/A-ban, mindegy hogy mennyi idő telik el 2 év vagy 7 év.

Például az, hogy kívülállók okoskodnak infomráció nélkül? :)

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185570)
Persze ez teljesen természetes, üldözzük a TOP1-et éveken keresztül, végig az egész csoporton és mikor odaérünk MNT kötünk..teljesen reális. :D

nalátod, tényleg nem vagy képben, sztem előbb kérj meg vkit hogy mesélje el hogy mi trtént amióta elmentetek. Vagy elúőbb bizonyíts és utána oszd az észt. A hírnév kopik. Belőled mára az maradt, hogy sokan a régiek közül letamagocsikirályoztak, és tagadhatatlanul a hód eddigi legnmagyobb klánütésének elszenvedője voltál ;)

Cyby_ 08-05-2008 19:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185566)
az megkérdőjelezhetetlen hogy a Big gun feljebb jutott mint a többi klán na de hogyan is ?:) ugye elég furinak találták sokan a Menzos történéseket is pl. :)

jól beszél az embör,mert hát nah az nem kicsit érdekes ütés volt a legutsó biges :)

Dragi 08-05-2008 19:44

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 185592)
jól beszél az embör,mert hát nah az nem kicsit érdekes ütés volt a legutsó biges :)

Én kitsit se értek hozzá szal az én szavamra ne adj :)

Debilke 08-05-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185593)
Én kitsit se értek hozzá szal az én szavamra ne adj :)

Gergő úgy látom mostanában, nagy 1/A szaki lettél, mindenbe sikerül beleszólnod, még olyanba is, amiről halvány lila gőzöd sincs, de azért nincs topic Gergő nélkül, főleg nem 1/A-s
;)

Dragi 08-05-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 185594)
Gergő úgy látom mostanában, nagy 1/A szaki lettél, mindenbe sikerül beleszólnod, még olyanba is, amiről halvány lila gőzöd sincs, de azért nincs topic Gergő nélkül, főleg nem 1/A-s
;)

aham, simán :) De ha nem tetszik nem kell olvasni :) Bár Remynek nagyon bejön legalább az ő öröme legyen meg ezáltal hogy beszólogatsz:)

Debilke 08-05-2008 21:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185596)
aham, simán :) De ha nem tetszik nem kell olvasni :) Bár Remynek nagyon bejön legalább az ő öröme legyen meg ezáltal hogy beszólogatsz:)

a véleményem magénjellegű része ment priviben! Mivel a topic címe, minden ami 1/A, azt hiszem nem off, ha megjegyzem, hogy Te, aki életedben nem ütöttél még A ban úgy, hogy Te számoltad volna ki, vártad, hogy mondják mit csinálj, nem hiszem, hogy nagyon bele kéne szólnod, vagy minősítened bárkit is....

Dragi 08-05-2008 21:05

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 185603)
a véleményem magénjellegű része ment priviben! Mivel a topic címe, minden ami 1/A, azt hiszem nem off, ha megjegyzem, hogy Te, aki életedben nem ütöttél még A ban úgy, hogy Te számoltad volna ki, vártad, hogy mondják mit csinálj, nem hiszem, hogy nagyon bele kéne szólnod, vagy minősítened bárkit is....

Én meg erre privibe is válaszoltam hogy ez már nagyon régóta nem így megy :) de nyugodtan próbálj meg lejáratni mindenki előtt :) Ezzel csak azt éred el hogy még nagyobbat csalódjak benned :) bár gondolom ez Téged marhára nem érdekel :) soha nem érdekelt senki magadon kivül

De tudod mit, legyen igazad!

Remedy 08-05-2008 21:10

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185604)
soha nem érdekelt senki magadon kivül

1. Ez nem ide tartozik.

2. Eddig eletedben ez volt a legnagyobb butasag, amit valaha mondtal, pedig igazan kemenyen probalkozol, hogy minel tobb sikeredjen...

Debilke 08-05-2008 21:10

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185604)
Én meg erre privibe is válaszoltam hogy ez már nagyon régóta nem így megy :) de nyugodtan próbálj meg lejáratni mindenki előtt :) Ezzel csak azt éred el hogy még nagyobbat csalódjak benned :) bár gondolom ez Téged marhára nem érdekel :) soha nem érdekelt senki magadon kivül

De tudod mit, legyen igazad!

remélem nem haragszol meg, ha nem válaszolok :)

All times are GMT +1. The time now is 18:26.