Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Killer 12-16-2010 23:11

én nem vagyok klánvezér de nálam elvágta magát az fix.ikyen kérdésekben általában szavazni szoktunk aztán Zoli azt csinál amit akar:)
részemről tuti hogy egy maxméretű nem lesz a válasz.

Hex 12-16-2010 23:13

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 273319)
én nem vagyok klánvezér de nálam elvágta magát az fix.ikyen kérdésekben általában szavazni szoktunk aztán Zoli azt csinál amit akar:)
részemről tuti hogy egy maxméretű nem lesz a válasz.

hála istennek rajtad kívül még kilenc játékos van a gunban. jacket is meglehet érteni valamilyen szinten. Gondold végig fordított szemszögből. Csak ennyit kellene tenni mind a két oldalnak szvsz.

Serg 12-16-2010 23:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 273316)
Nem mentek el ilyen randaságokat, a vírusírtóm nem engedi át. :)
Próbáltam a válaszadással addig várni, amíg lehetett.. tudod, a kékhez jól megy a piros. :)

Én megpróbáltam szépen,de úgy látszik ma front van.A te oridat ütöttem be 5 sereggel hogy ennyire megjegyezted?
Már csak azért furcsállom mert nagyon rég nem játszom az L ben amúgy meg ha nincs erre utaló mentésed akkor fejezd be a gyanúsítgatást mielőtt elküldelek valahova messzire ami nekem hosszú pihenőt eredményez neked meg sok fejtörést.

Killer 12-16-2010 23:16

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 273320)
hála istennek rajtad kívül még kilenc játékos van a gunban. jacket is meglehet érteni valamilyen szinten. Gondold végig fordított szemszögből. Csak ennyit kellene tenni mind a két oldalnak szvsz.

ez már nem játék oldalról jön nálam ez a nem,hanem zsigerből és egyáltalán nem érdekel hogy oldja meg!!volt rá lehetősége ahogy több klántársának is(éltek is vele páran),nem élt vele és még ő gyíkoskodik részemről nincs több sansz.

Hex 12-16-2010 23:19

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 273322)
ez már nem játék oldalról jön nálam ez a nem,hanem zsigerből és egyáltalán nem érdekel hogy oldja meg!!volt rá lehetősége ahogy több klántársának is(éltek is vele páran),nem élt vele és még ő gyíkoskodik részemről nincs több sansz.

szerintem az nem választási lehetőség, hogy vagy lefordulsz A-ból, vagy csak A-ban fogsz játszani.

A véleményemet fentebb leírtam, a többit rátok bízom.

És mind a kettő érintett féltől elnézést, hogy olyanba szövegeltem bele, amihez semmi közöm sincsen.

Tsobi 12-16-2010 23:32

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 273321)
Már csak azért furcsállom mert nagyon rég nem játszom az L ben

Nem is azt mondtam, hogy játszol, csak valahogy mindig szerencséd van. :)

Xeper 12-17-2010 01:40

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 273324)
Nem is azt mondtam, hogy játszol, csak valahogy mindig szerencséd van. :)

Aláírásom első mondatát ajánlom figyelmedbe :)

Tsobi 12-17-2010 02:03

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 273326)
Aláírásom első mondatát ajánlom figyelmedbe :)

Egy pillanatig nem vitattam Serg tudását, maximálisan elismerem és tisztelem azért, amit elért. Egy dolog, hogy nem értek egyet a módszereivel.

Kutyuleee 12-17-2010 04:48

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 273323)
szerintem az nem választási lehetőség, hogy vagy lefordulsz A-ból, vagy csak A-ban fogsz játszani.

A véleményemet fentebb leírtam, a többit rátok bízom.

És mind a kettő érintett féltől elnézést, hogy olyanba szövegeltem bele, amihez semmi közöm sincsen.

Pedig az...
több ország is bizonyitotta,hogy 2k kör alatt lehet teljesíteni a top30követelményeit a forduláshoz. amivel már B-ből is foroghatnál.
Emellett 1milla pontig nem lehetetetlen a feljutás belátható időn belül. úgyhogy sztem nem volt egy inkorrekt ajánlat a gun részéről...
az egyik legnagyobb ellenlábas klánnak nagyon én se tennék nagyobb engedményt... de lehet ez csak én vagyok.

De emellett megértem Jack-et is. Legalábbis lehet én értettem félre, de asszem azon húzta fel ennyire magát,hogy már ide a fórumra is ki lett hozva a téma. egy ajánlat amit nem fogadott el már 3x... ennyi ő ebbe nem egyezett bele pont.

Merengő 12-17-2010 06:16

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 273327)
Egy dolog, hogy nem értek egyet a módszereivel.

Pedig hidd el nekem, hogy Serg módszerei ebben a játékban a legtisztességesebbek. erre mérget vehet bárki közületek.

All times are GMT +1. The time now is 15:26.