![]() |
Quote:
Legyetek szívesek az ötletelésnél figyelembe venni azokat a játékosokat is, akik nem időmilliomosok, nincsenek nagyklános kapcsolataik, de szeretnek és úgy-ahogy tudnak is játszani, és ezért szerintem megérdemlik a kéket. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
Épp azt ecsetelem, hogy én sosem kuncsorogtam uj személyiségekért mert tudom hogy nem jártam ki az alsós osztályokat ami ehhez kell. Ellentétben másokkal akik a felsőt akarják kihagyni de a személyiségeket NEM! |
Quote:
Ahogy Ati is írta, a játéknak nem az egyetlen célja az A-ban minél magasabbra jutás, ezt kellene megértened. Ne nézzük/nézzétek le azokat, akik csak "szállóvendégek" az A-ban, és inkább lentebb játszanak a plusz szemekért. Ők is ugyanolyan játékosok. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebben a kérdésben a folyamatosan A-ban játszani akaról "nyertek". Ideje a másik oldalnak is adni valamit, hiszen a játéknak nem csak EGY lehetséges célja van. |
Quote:
Szerintem nem kell ez a "rakenyszeritem a masikra ami nekem jo" mentalitas. Legyen valasztasi lehetoseg, es kesz. Szemely szerint ezt a fix hektaros fordulasi konnyitest csak jonak tartom. Semmi rosszat nem latok benne, hogy lesz egy ilyen extra lehetoseg. |
Quote:
|
szerintem attol hogy lessz egy ilyen menekulőút A-bol az semmin nem változtat
max lessz ilyen is de még mindig nagyságrendekkel konnyebb lesz egy orit tartani A-ban top30-ban és B-bol forogni feleannyi hekirol igazi szemekért mint két-háromszor akkora hekirol fél szemért szerintem ugyanugy fog továbbra is egyre foljebb menni a top30 a mocsárbol az életbe nem lessz tavacska a menekulőut ellenére se max magashegyi mocsárrá változik igazábol nem is látok jó megoldást a dologra viszont normális megoldás ugy se fog szuletni ami mindenkinek jó hisz két teljesen ellentétes erdek áll szemben nyilván a nagyobb oriknak nem erdekuk hogy elveszitsék a foldutánpotlást ami a top30-ert tolongásban kialakul és kisklánban le lehet aratni.... végulis elfér egy ilyen menekulőút hogy fix hekirol 2szer fordulva kapjon szemet ha valaki nagyon ugyetlen de szeret jáccani annak legalább nem torlodnak fol az orijai egymás mogé ugy hogy nem tud lépni bármit csinál |
All times are GMT +1. The time now is 21:24. |