![]() |
Quote:
10000 ork barakkba elférne 520k lovas, aminek 5,5 millió, és több ház kell neki, fogyaszt gabonát, tart kocsmát és templomot, szóval biztosan kevesebb barakkja lesz, mint az élőhalottnak. És a felsőbb régiókban a legtöbbször megvan a pont-, és körkülönbség, hogy hatástalanok legyenek a tolvaj és a varázslóakciók. Durván másfélszer akkora lenne tehát a támadóereje az élőhalottnak? Mert akkor hozok is fel egy hullát A-ba :) |
Quote:
Elsőre nekem is erősnek tűnik, bár kétségtelen a koptatás és védelem vari hiánya miatt könnyen válhat borzasztó nehézzé a haladás. Kíváncsi leszek a tesztek eredményére... :) |
10000 barakkig eljutni reményeim szerint nem lesz olyan egyszerű, mint orkkal. Azzal se egyszerű, de élőhalottal mégnagyobb kihívásnak kellene lennie a tervek szerint. Persze ez az, ami nem számokon múlik, hanem azon, hogy ki hogy reagálja le az élőhalott ország közelségét játékon belül. Ez az, ami miatt mindenképp tesztidőszakra szorul.
Ha mindenki hagyja maga mellett elmenni, és nem csinál semmit, nem él az ország gyengeségeivel, akkor túl erős lesz. |
Szerintem jó lesz ez :)
De gyakorlatban elválik. Lehet erősebben támad egy orknál, de másban eléggé korlátozva van. |
Quote:
Ati, elment az eszed? Most hirtelen bovebben nem is tudok mit mondani erre a keptelen otletre... Redben, hogy picit erositeni kellett, de mi a fenenek kellett belole ilyet csinalni? Epp ezt irogattam jo ideje, hogy nem kellene terminatort csinalni belole, erre tessek, egybol 3 terminator is lesz belole... |
Szerintem teljesen játszható ötlet, pont azok miatt, amiket előttem már leírtak...
|
Quote:
A koptatás hiánya nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne. Az élőhalott klántámadáskor hihetetlenül erős lenne. Túl erős. |
Kár előre fikázni, majd eldől.
Bármi megtörténhet, lehet így se lesz életképes A-ban, de az is lehet, hogy übertáp lesz. Mindenesetre nem halhatatlan és továbbra is könnyen sebezhető. (tudok ujjazni :P ) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:30. |