![]() |
Quote:
van, aki biztosra megy ;) :D |
Ezt írhattad volna az 1/A eseményekbe is:):rolleyes:
pc topicba talán jobban elfért volna:) |
Nem enyém de vicces volt:
Szövim kimegy támadni földre. Beveri az ellent. Kv előtt pár mp-vel távol és látjuk, hogy kisér az ellen. De 3 körre jön, mivel a szövi vándor. Így mencsak, hogy kiesett ebből a játékból, de még a morálját is elrontotta. |
Aréna, régebbi.
Lopom az ország tekercseit, pár órát nem vagyok gépnél, majd látom, hogy épp most pattant le a seregével. Láttam, hogy a támadó seregben íjászok is haltak, mondom mifene, gyors gömb, a tag üres. Jött a vigyor, ingyenfőd!!! Megy is gyorsan 3 sereg, a biztonság kedvéért, maradjon otthon is, ki tudja jön-e be neki képzés, meg én nem akarok ingyenfőd lenni! Kicsivel a kv előtt csinálok egy gömböt, és látom, hogy az összes tolvaját, és varázslóját elfokozta katonának. Na remek, nem férek be. :S Aztán jött a kv, jönnek a hírek, 3sereg, mindhárom bement. Kis töprengés után leesett, hogy mi történhetett. Elfelejthette kivenni a pipát a katonák továbbképzésénél a helytartóban. :D Lefokozta a varázslókat és a tolvajokat, majd kvkor a ht kiképezte őket! :) Szmájli az arcon. :) |
Quote:
|
akár ez is megeshetet :)
|
Rád nyitott térkapuk:
Attila a legjobb fej (#554095) :D:D Párszáz milla ugrott :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sorry |