Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Zoli 09-11-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 190431)
HELYTARTÓ: Faji varázslat, 1. próba: 2 körre feltéve.

Ez fogadott 200 heki alatt, amimkor simán felmegy 24 körre.Megnézem már a ht, erre látom, úgy van beállítva, hogy ha 24 körnél kevesebb, akkor rakja fel 2 körre :D:D

van, aki biztosra megy ;) :D

J.Ati 09-13-2008 15:00

Ezt írhattad volna az 1/A eseményekbe is:):rolleyes:
pc topicba talán jobban elfért volna:)

Pepa 09-13-2008 15:47

Nem enyém de vicces volt:

Szövim kimegy támadni földre. Beveri az ellent. Kv előtt pár mp-vel távol és látjuk, hogy kisér az ellen. De 3 körre jön, mivel a szövi vándor. Így mencsak, hogy kiesett ebből a játékból, de még a morálját is elrontotta.

vityu 09-13-2008 21:32

Aréna, régebbi.

Lopom az ország tekercseit, pár órát nem vagyok gépnél, majd látom, hogy épp most pattant le a seregével. Láttam, hogy a támadó seregben íjászok is haltak, mondom mifene, gyors gömb, a tag üres. Jött a vigyor, ingyenfőd!!! Megy is gyorsan 3 sereg, a biztonság kedvéért, maradjon otthon is, ki tudja jön-e be neki képzés, meg én nem akarok ingyenfőd lenni! Kicsivel a kv előtt csinálok egy gömböt, és látom, hogy az összes tolvaját, és varázslóját elfokozta katonának. Na remek, nem férek be. :S Aztán jött a kv, jönnek a hírek, 3sereg, mindhárom bement. Kis töprengés után leesett, hogy mi történhetett. Elfelejthette kivenni a pipát a katonák továbbképzésénél a helytartóban. :D Lefokozta a varázslókat és a tolvajokat, majd kvkor a ht kiképezte őket! :)
Szmájli az arcon. :)

Stev 09-14-2008 12:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190638)
Aréna, régebbi.

Lopom az ország tekercseit, pár órát nem vagyok gépnél, majd látom, hogy épp most pattant le a seregével. Láttam, hogy a támadó seregben íjászok is haltak, mondom mifene, gyors gömb, a tag üres. Jött a vigyor, ingyenfőd!!! Megy is gyorsan 3 sereg, a biztonság kedvéért, maradjon otthon is, ki tudja jön-e be neki képzés, meg én nem akarok ingyenfőd lenni! Kicsivel a kv előtt csinálok egy gömböt, és látom, hogy az összes tolvaját, és varázslóját elfokozta katonának. Na remek, nem férek be. :S Aztán jött a kv, jönnek a hírek, 3sereg, mindhárom bement. Kis töprengés után leesett, hogy mi történhetett. Elfelejthette kivenni a pipát a katonák továbbképzésénél a helytartóban. :D Lefokozta a varázslókat és a tolvajokat, majd kvkor a ht kiképezte őket! :)
Szmájli az arcon. :)

Ez is egy lehetőség, de nem lehet, hogy simán elvándoroltak, mivel full sereg kinn volt, és nem volt üres hely?

rak_loo 09-14-2008 13:47

akár ez is megeshetet :)

Redback 10-03-2008 12:11

Rád nyitott térkapuk:
Attila a legjobb fej (#554095)

:D:D Párszáz milla ugrott :)

Tsobi 10-03-2008 12:13

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 192585)
Rád nyitott térkapuk:

Majd pótoljuk ;)

Redback 10-03-2008 12:16

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 192586)
Majd pótoljuk ;)

Nemkell, saját kárán tanul az ember :)

J.Ati 10-03-2008 12:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 192585)
Rád nyitott térkapuk:

Majd meghálálom:)
Sorry

All times are GMT +1. The time now is 14:02.