Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Ati 09-09-2010 10:20

Játékon belül az érintett országokkal egyetlen dolog történt: a gazdájuk -- akinek eleve tilos lett volna belépnie -- megjelent a fórumon, és ordenáré módon elkezdett kb minden megjelenő embert szídni. Mivel már a puszta belépés is tiltott, ezért a szabályoknak megfelelően az országok törlésre kerültek.

Őszinte leszek: nehezen hihető, hogy valós átadási széndék volt a háttérben, hiszen akkor az ember örül, hogy eladja az országokat, nem pedig törölteti azokat. Autót se úgy szokott eladni az ember, hogy fizetés után, mielőtt átadná a kulcsokat, gyorsan totálkárostra töri.

Most konkrétan milyen segítséget vársz?

Merengő 09-09-2010 13:32

szerintem azt várja, hogy hozd vissza a törölt országokat. és azt akarja elmagyarázni, hogy azért nem a hivatalos utat választotta, mert az ország tulajdonosa nem játszhat többé ezért nincs is szüksége vipre. viszont ingyen meg nem fog odaadni egy 600k hektáros országot.

Ati 09-09-2010 13:41

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 263361)
szerintem azt várja, hogy hozd vissza a törölt országokat. és azt akarja elmagyarázni, hogy azért nem a hivatalos utat választotta, mert az ország tulajdonosa nem játszhat többé ezért nincs is szüksége vipre. viszont ingyen meg nem fog odaadni egy 600k hektáros országot.

Mint említettem, nem vagyunk nyomozóhatóság, sőt: nem is kívánok ilyen tevékenységeket folytatni. A Hódító egy online játék, amin belül adott a lehetőség az ország másnak átadására.

Jelen esetben nem történt semmi jelzés arra vonatkozóan, hogy bármiféle országátadás készülne.

Sőt, mivel az ország gazdája igencsak túlment minden megengedett stíluson, gyanítható, hogy nem is volt szándékában másnak átadni az országokat, hiszen akkor átadta volna, nem pedig a fórumon provokálja ki az országok törlését.

Ennek fényében megtörtént a törlés.

Gee volt az első, aki jelentkezett, hogy állítólag meg akarta venni az országokat -- igaz ennek semmi jele játékon belül. Játékon kívüli "jelekkel" nem áll módonban foglalkozni.

Ha nem Gee az első, akkor esetleg más jelezte volna, hogy igazából azok már majdnem az ő országai voltak? Lehet, hogy most is jelentkezik még 5-6 ember, hogy igazából ő már majdnem megvette azokat, és most ő kéri az országot?

Aztán majd sorsolunk, hogy ki kapja?

Ne vicceljünk.

Adott a játékon belül az ország másnak átadása lehetőség. Nem volt használva. Innentől kezdve nem tudom, hogy milyen segítséget tudnék adni.

Csak úgy odaadni egy már nem is létező, olyan országot amihez semmi köze, az alapján, hogy ő kérte elsőként, azt hiszem kicsit luxus volna.

Ati 09-09-2010 14:09

Dragon: nem tetszik a válaszom. Ezek szerint a sorsolás híve vagy? Esetleg beszállsz Te is? Csak annyi a teendőd, hogy ideírod a fórumra, hogy majdnem megvetted az országot. Sőt, írd azt, hogy 70ezerért vetted majdnem meg, hátha a sorsolásnál döntő tényező lesz, hogy ki mennyit ír ide a fórumra. Igaz, hogy minden alap nélkül, de hátha valami kis licitálásnak tűnik legalább.

Még valaki? Ki az, aki majdnem megvette 80ezerért?

Remélem, hogy ezt senki nem gondolja komolyan. Ha igen, akkor az nagyon nagy baj.

Redback 09-09-2010 14:10

Utálom hogy a matektanáromat nekünk kell kijavítani állandóan :mad::mad::mad::mad:

Dragi 09-09-2010 14:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263366)
Dragon: nem tetszik a válaszom. Ezek szerint a sorsolás híve vagy? Esetleg beszállsz Te is? Csak annyi a teendőd, hogy ideírod a fórumra, hogy majdnem megvetted az országot. Sőt, írd azt, hogy 70ezerért vetted majdnem meg, hátha a sorsolásnál döntő tényező lesz, hogy ki mennyit ír ide a fórumra. Igaz, hogy minden alap nélkül, de hátha valami kis licitálásnak tűnik legalább.

Remélem, hogy ezt senki nem gondolja komolyan. Ha igen, akkor az nagyon nagy baj.

Igen, nem tetszett az üzenet. A hangvétele nem tetszett az üzenetnek. Sajnálom Gee-t amiért kidobott ennyi pénzt az ablakon szánom azt aki eladta az orit és közben kidobatta az országot ezzel átverve Gee-t és 60ezer FT-tal megkárosítva. Valószínűleg nem ez volt Gee legjobb napja. És megértem hogy nem akarsz segíteni Gee-nek de azért kiosztani se kell ilyen szinten.

Ati 09-09-2010 14:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263368)
És megértem hogy nem akarsz segíteni Gee-nek

Félreértesz. Nem TUDOK segíteni Gee-nek.

Ha KisPistike a szomszédból jelentkezik, hogy ő 80ezer forintot adott az országért, annak ugyanannyi alapja van, mint annak, amit Gee írt: semmi.

Akkor tudok segíteni, ha JÁTÉKON BELÜL nyoma van az országeladási szándéknak. Ez a helyzet nem áll fenn, annak ellenére, hogy a játékban direkt ilyen célból van egy ilyen funkció, ami garantálja, hogy országátadásokkal egyik fél sem élhet vissza.

Dragi 09-09-2010 14:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263369)
Félreértesz. Nem TUDOK segíteni Gee-nek.

Ha KisPistike a szomszédból jelentkezik, hogy ő 80ezer forintot adott az országért, annak ugyanannyi alapja van, mint annak, amit Gee írt: semmi.

Akkor tudok segíteni, ha JÁTÉKON BELÜL nyoma van az országeladási szándéknak. Ez a helyzet nem áll fenn, annak ellenére, hogy a játékban direkt ilyen célból van egy ilyen funkció, ami garantálja, hogy országátadásokkal egyik fél sem élhet vissza.

okés, értem :)
Elnézést de sztem egyszerűbb lett volna akkor azt írni hogy Bocs Gee nem tudok segíteni, legközelebb majd ha úgy csinálod ahogy kell és gebasz van akkor tudok de így nem. és kész ezzel téma lezárva

Ati 09-09-2010 14:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263370)
okés, értem :)
Elnézést de sztem egyszerűbb lett volna akkor azt írni hogy Bocs Gee nem tudok segíteni, legközelebb majd ha úgy csinálod ahogy kell és gebasz van akkor tudok de így nem. és kész ezzel téma lezárva

Ha valóban ilyen összegről van szó, akkor próbálom megérteni, hogy hol tudok segíteni, hátha van valami, ahol tudok. Abban nem, hogy bebizonyosodjon, hogy ez egy előre megbeszélt országátadás volt, de hátha másban igen.

Rob 09-09-2010 14:27

atinak igaza van. a helyében engem is zavarna, ha egy ilyen kaliberű biznisz nem a hagyományos hódító támogatós, vip-es formában valósulna meg:cool:

egyébként gee-t is és ati-t is meg lehet érteni. nagyon sajnálatos az eset:(

Ati 09-09-2010 14:36

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 263372)
atinak igaza van. a helyében engem is zavarna

Ez nem "zavarás" kérdése. SEMMIVEL nem tudja bizonyítani, hogy amit állít, az igaz. Sajnálom Gee, hogy ezt kell mondanom, de ez a rideg valóság. Egyetlen módon lehet ezt bizonyítani, az a mód az elmondás szerint is direkt ki lett kerülve.

A rendelkezésre álló adatok alapján ezt úgy tudom kezelni, hogy Gee volt az első, aki jelezte fórumon, hogy kéri az országot, mert tetszik neki.

De jelentkezéses alapon nem szoktunk országokat szétosztani.

Rob 09-09-2010 14:38

igazad van, csak húztalak:)

Pool 09-09-2010 15:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263366)

Én 130.000-et adtam érte krumpliban és almában

-Ricsi- 09-09-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263374)
A rendelkezésre álló adatok alapján ezt úgy tudom kezelni, hogy Gee volt az első, aki jelezte fórumon, hogy kéri az országot, mert tetszik neki.

Akkor leszek második!

(Gee, ha nyerek neked adom, igérem!)

Pool 09-09-2010 15:37

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 263380)
Akkor leszek második!

(Gee, ha nyerek neked adom, igérem!)

Én is, 60k-ért :)

Redback 09-09-2010 16:17

Gee-t tartom annyira becsületesnek, és gerincesnek, hogy nem csak "jelentkezne" az országért.

Hex 09-09-2010 19:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263374)
Ez nem "zavarás" kérdése. SEMMIVEL nem tudja bizonyítani, hogy amit állít, az igaz. Sajnálom Gee, hogy ezt kell mondanom, de ez a rideg valóság. Egyetlen módon lehet ezt bizonyítani, az a mód az elmondás szerint is direkt ki lett kerülve.

De jelentkezéses alapon nem szoktunk országokat szétosztani.

szerintem Ati lehet bizonyítani. A három Daimon ori közül egy már hivatalosan Gee mailjén van... Ez szerintem tökéletes kiinduló alap. Legalábbis szerintem

És pár dolog biztos: régi anarchos vette meg és a régi anarchosak közül nem Ancsa és nem Jack, mivel zöldben beszélgettem Daimonnal. Ha tudtam volna, hoyg ilyen büntetés alatt van, nem állok le vele beszélgetni

Ati 09-09-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 263392)
szerintem Ati lehet bizonyítani. A három Daimon ori közül egy már hivatalosan Gee mailjén van... Ez szerintem tökéletes kiinduló alap. Legalábbis szerintem

Ez azt bizonyítja, hogy egyet átvett. Azzal nem is állt neki fórumon szídni másokat senki. Így még kevésbé tűnik reálisnak, hogy amivel a fórumozás történt, az átadásra volt szánva.

Az egyetlen bizonyíték az lenne, ha nyoma lenne ennek JÁTÉKON BELÜL. Nincs.

Természetesen lehet, hogy játékon kívül ez valamilyen formában meg van oldva, én ezt nem tudhatom, és nem is intézek ilyen adminisztrációkat. Ha ügyvédi letétbe lett helyezve az összeg, akkor nyilván visszakpaja Gee, mivel az átadás nem történt meg. Az elmondottak alapján még erről sincs szó. Így sem játékon belül, sem játékon kívül nem lehet semmivel bizonyítani ezt a tranzakciót. :-/ Bár a játékon kívüli résszel ÉN személy szerint nem tudnék mit kezdeni amúgyse.

Hex 09-09-2010 19:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263394)
Ez azt bizonyítja, hogy egyet átvett. Azzal nem is állt neki fórumon szídni másokat senki. Így még kevésbé tűnik reálisnak, hogy amivel a fórumozás történt, az átadásra volt szánva.

Az egyetlen bizonyíték az lenne, ha nyoma lenne ennek JÁTÉKON BELÜL. Nincs.

Természetesen lehet, hogy játékon kívül ez valamilyen formában meg van oldva, én ezt nem tudhatom, és nem is intézek ilyen adminisztrációkat. Ha ügyvédi letétbe lett helyezve az összeg, akkor nyilván visszakpaja Gee, mivel az átadás nem történt meg. Az elmondottak alapján még erről sincs szó. Így sem játékon belül, sem játékon kívül nem lehet semmivel bizonyítani ezt a tranzakciót. :-/ Bár a játékon kívüli résszel ÉN személy szerint nem tudnék mit kezdeni amúgyse.

Ha én most a helyedben lennék két dolgot kérnék Gee-től. Mutassa be scannelve egy hivatalos igazolást az átutalásokról és hogy kérje meg Daimont, hogy addig a 10 mp-ig, míg mondjuk itt külsőn leírja, hogy ki volt a vevő, addig regeljen be. Ezzel sok mindenki szemében egy olyan játék tulaj lennél, akire mindig lehet számítani és akinek fontos, hogy a játékosok jól érezzék magukat és érezzék, hogy igen így kellene minden online játékot irányítani, mert nem sajnálja a tulaj a saját idejét, hogy mindig korrekt döntést hozzon.

Én ezt tenném :)

/jó páran tudják már, hogy igazából ilyen vagy. Én ezt a saját bőrömön tapasztaltam, nem egyszer, mikor hozzád fordultam segítségért/

Redback 09-09-2010 19:50

Vagy egy e-mail arról a mailról, amik az orin voltak. :)

Ati 09-09-2010 20:00

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 263395)
Ha én most a helyedben lennék két dolgot kérnék Gee-től.

Folyamatosan visszatélrő probléma volt, hogy átverték egymást az emberek országátadásokkal.

Ezért direkt az anarchosoknak ki lett találva egy rendszer, amivel ez teljesen megszüntethető, és minden országátadás visszaélés nélkül megtörténhet.

Miért lett ez kitalálva? Azért, hogy ne legyenek visszaélések az országátadásokkal!

Ha rendeltetésszerűen lett volna használva az ország átadása funkció, akkor most nem lenne miről beszélnünk, mivel már a törlést kiváltó esemény sem történhetett volna meg.

Nem tudom ennél jobban leírni, hogy mindennek nyoma kell, hogy legyen a játékon BELÜL. Az Interneten vagyunk. Nem tudom mégcsak a nevét se Gee-nek. A másik résztvevőnek végképp. És mivel net, ez így is van rendjén, senkinek semmi köze a valós adatokhoz, nekem se.

Ennek megvan az a hátulütője, hogy ha valaki szándékosan nem a játék adta kereteket használja, akkor a segítség minden lehetőségét kizárta.

Nem véletlenül vannak a fejlesztések! Nem véletlenül vannak a játékon belül meg azok a lehetőségek, amik!

Ha direkt nem ezt használja valaki, azzal nem tudok mit kezdeni akkor sem, ha azt állítja, hogy 50 millió forintot fizetett ki valakinek.

Nyoma van? Nincs. Szóbeszédre nem lehet alapozni azt, hogy melyik kinek az országa. Ezentúl akkor bemondás alapján legyenek a jelszavak is kiküldve? Aki azt mondja magáról, hogy ő Hex, annak mondjam meg az összes országod jelszavát? Ez nyilván nem működhet így.

Ha valaki direkt kikerüli a játék nyújtotta biztonsági intézkedéseket, akkor sajnos nem tudok segíteni. Ebben nem.

Úgyhogy nem két, hanem csak EGY dolgot kérek Gee-től, és mindenki mástól is: tessék a játék funkcióit rendeltetésszerűen használni! Azért vannak!

Merengő 09-09-2010 20:38

nekem csak egy kérdésem lenne. ha te meg akartad volna venni azt az országot egy olyan játékostól, aki nem játszhat, ezért vipet hiába kínálnál érte, neki pénz kell, hogyan tennéd? bár sejtem, hogy azt fogod írni, hogy sehogy. mert ebben az esetben a hivatalos mód nem volt választható. én nem azt vitatom, hogy igazad van, mert teljesen igazad van. csak nem értem miért azt írod, hogy miért nem használta a játékon belüli átadást, amikor nagyon jól tudod, hogy ebben az esetben ez semmiképpen sem történhetett volna meg.

Ati 09-09-2010 20:45

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 263400)
nekem csak egy kérdésem lenne. ha te meg akartad volna venni azt az országot egy olyan játékostól, aki nem játszhat, ezért vipet hiába kínálnál érte, neki pénz kell, hogyan tennéd? bár sejtem, hogy azt fogod írni, hogy sehogy. mert ebben az esetben a hivatalos mód nem volt választható. én nem azt vitatom, hogy igazad van, mert teljesen igazad van. csak nem értem miért azt írod, hogy miért nem használta a játékon belüli átadást, amikor nagyon jól tudod, hogy ebben az esetben ez semmiképpen sem történhetett volna meg.

Halvány fogalmam sincs, hogy hogy csináltam volna. Említettem az ügyvédi letétet -- nyilván nem úgy, hiszen nem olyan összegről van szó, hogy annak a pluszköltsége megérje. Bár van tudomásom olyan összegű tranzakcióról, ahol már mindenképp ezt használtam volna.

Egy biztos: semmiképp nem úgy csináltam volna, hogy mindent elkövetek annak érdekében, hogy a játékban, az egyetlen ténylegesen bizonyíték erejűként elfogadott helyen semmi nyoma ne legyen.

Ati 09-09-2010 20:57

Ja, és az autós példámmal élve: azt se néztem volna jó szemmel, ha kifizetem az autót, majd az ex-tulaj beül és szándékosan totálkárosra töri.

Direkt meg van oldva, hogy amint az átadás megtörténik, a volt tulaj már nem tud belépni. Sőt! Amint elkezdődött az átadási folyamat, már akkor se! A hivatalos utat választva kizárható, hogy az átadó bármi kárt tegyen az országban, miután megegyeztetek az átadásban.

És nemcsak az átvevő, de az átadó is védve van, mert ha nem kapja meg a megbeszélt mennyiségű VIP kört, akkor nem történik meg az átadás, és eredeti állapotban visszakapja az ország feletti irányítást.

Ezek mindi-mind Titeket védenek. Mind a két oldalt.

De csak akkor, ha nem kerülitek ki a direkt a Ti védelmetekben készített funkciókat.

[HTPA]GeeForce 09-09-2010 21:20

Na.
Akkor most mindenki hagyja ezt a témát.
Én pl elhiszem, hogy Ati nem tud segíteni, még akkor is, ha szerintem az országok visszaállíthatóak lennének. Bár gondolom nem azok.

Én teljesen egyet értek Atival abban, hogy van belső átadó rendszer, és azt kell használni.

Valószínűleg Ati is teljesen tisztában van azzal, hogy egy játszani nem akaró játékos nem fog kérni 240 VIP SMS-t.........

Ez a téma egy saját farkába harapó kígyó, mert mindketten tudjuk, hogy miről beszél a másik, és a maga vonalán mindkét félnek igaza van.

Úgy érzem, nekem is, mert a belső országátadó rendszerrel az ilyen nagy tranzakciók NEM kivitelezhetőek.
Atinak is, mert viszont ha azt akarom, hogy támadhatatlan legyen a biznisz, akkor azt KELL használnom.
A kettő nem összeegyeztethető ilyen esetekben.
Mivel itt nem pár vip körről van szó. Erre nem alkalmas az átadó rendszer. Ennyi.

[HTPA]GeeForce 09-09-2010 21:28

Mondjuk amennyiben az eladó, és a vevő fél is megerősíti, hogy folyamatban volt, és a banki pénzfeladást igazoló szelvényeket is mellékelni tudja a vevő, akkor én elég hitelesnek tudnám ítélni a "szóbeszédet".

A sorsolásos marhaságot köszönöm ezúttal is mindenkinek.

Ati 09-09-2010 21:35

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263412)
Mondjuk amennyiben az eladó, és a vevő fél is megerősíti, hogy folyamatban volt, és a banki pénzfeladást igazoló szelvényeket is mellékelni tudja a vevő, akkor én elég hitelesnek tudnám ítélni a "szóbeszédet".

Ehhez szükséges az eladó és a vevő fél személyazonosságának pontos megállapítása, ami az én hatáskörömön mindenképpen kívül esik.

De megmondom őszintén, hogy én még most is erősen kételkedem az átadás komolyságában. Elhiszem, hogy Te meg akartad venni, de ha az eladó oldal is komolyan gondolta volna, akkor nem áll le az utolsó pillanatban publikus fórumon mindenkinek nekiesni, akivel csak találkozik, és nem provokálja ki a törlést.

[HTPA]GeeForce 09-09-2010 21:41

Igazából most már csak az bánt, hogy totál kívülállók idejönnek, és elbagatelizálják.
Egyébként az én személyazonosságomat meg le tudod ellenőrizni. Elég gáz fejem van ahhoz, hogy megismerj. :D

Ui: pont az ilyen emberek miatt kívántam volna kicsit privátabb körülmények között megbeszélni ezt...

Pool 09-09-2010 21:47

Te tényleg fizetsz országokért? :eek:

Redback 09-09-2010 21:50

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263416)
Te tényleg fizetsz országokért? :eek:

Van amiért megéri. A legnagyobb anarchos oriért lehet én is fizettem volna, ha lett volna rá pénzem :)

Pool 09-09-2010 21:55

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 263417)
Van amiért megéri. A legnagyobb anarchos oriért lehet én is fizettem volna, ha lett volna rá pénzem :)

Jo. Bár számomra ez kicsit fura, én nem adnék érte pénzt, bármekkora is, főleg anarchban. Mondjuk 1/A-ban egy 10M értékűért már igen :)

Redback 09-09-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263418)
Jo. Bár számomra ez kicsit fura, én nem adnék érte pénzt, bármekkora is, főleg anarchban. Mondjuk 1/A-ban egy 10M értékűért már igen :)

És akkor máris szabálytalanságot követnél el, mert normálban országot átadni/átvenni tilos :p:p

Pool 09-09-2010 21:57

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 263419)
És akkor máris szabálytalanságot követnél el, mert normálban országot átadni/átvenni tilos :p:p

Nincs is akkora ori normálban :D
Ha lenne, akkor meg úgyis én regéltem volna :)

Redback 09-09-2010 22:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263420)
Nincs is akkora ori normálban :D
Ha lenne, akkor meg úgyis én regéltem volna :)

Tetszik a magabiztosságod :D

Tsobi 09-10-2010 10:41

Ha Hűű és az átadó zöldben beszélték meg a tranzakciót, mindkét fel beleegyezett és tisztán kivehető minden adat a beszélgetésből, akkor az számít valamit?

Ati 09-10-2010 11:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263448)
Ha Hűű és az átadó zöldben beszélték meg a tranzakciót, mindkét fel beleegyezett és tisztán kivehető minden adat a beszélgetésből, akkor az számít valamit?

Akár számíthat is. Rendszert mindenesetre akkor se csináljunk ebből.

Tsobi 09-10-2010 11:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263452)

Nem tudom van-e, csak próbálok ötletet adni Hűű-nek.

BimmBimm 09-10-2010 21:05

Holnap itt lesz a bebaszombat, errefel nyelni alig bírok úgy fáj a torkom. Ez azért már csúnya dolog...:mad:

[HTPA]GeeForce 09-10-2010 21:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263452)

A törlődött országtól kapott üzeneteim eltűntek a beérkezett üzenetek közül.
Kimenő üzeneteim között vannak megbeszélések, de azok ugye 8-án abbamaradtak.

van értelme előbányásznom a befizetéseket igazoló szelvényeket? mert akkor előszedem. megvannak még

én annyit tudok tenni, hogy lefénymásolom ezeket, és elküldöm Atinak faxon, illetve beszélek az eladó féllel, aki valami azonosítható formában engedélyt kap megkeresni Atit, és igazolni amit mondok (pl külső fórumos nickjével belép, vagy olyan országából ír Atinak, ami nem lett törölve, stb...)

Ati 09-10-2010 21:46

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263516)
A törlődött országtól kapott üzeneteim eltűntek a beérkezett üzenetek közül.
Kimenő üzeneteim között vannak megbeszélések, de azok ugye 8-án abbamaradtak, mert 9-én a 2. utalás után elmentem dolgozni (ez 7-én is így történt, egyébként), és mire hazaértem, leültem a géphez, perceken belül ott voltak a törlések, így írni se tudtunk egymásnak.

Köszönöm Tsobi a segítő szándékot, jólesett, hogy ilyen is van, nem csak a mókázás megy. De nem szívesen másolnék privát üzenetet ide ki, én ezt az egészet egyébként nem ennyire nyilvánosan óhajtottam rendezni.
De ha nincs más megoldás, akár kimásolhatom azokat, amik megmaradtak a törlések után...

Másolni felesleges. A kérdés az, hogy van-e közöttük olyan, ami minden részletre kiterjedően egyértelműen leírja a tranzakciót.

Bár itt bejön az az elvi kérdés, hogy akkor a jövőben így minden retorzió nélkül meg lehet úszni egy ámokfutást, és még pénzt is kap érte az ámokfutó? Ez semmiképp nem lehet egy olyan irányvonal, amibe menni akarok.

All times are GMT +1. The time now is 07:09.