![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
No de elég is az offból :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Cybynek is épp annyi része volt abban ütésben mint nekem. Gondolom Puppitól, hallottad, hogy felléptünk W-ből, mert te nem voltál abban a csopiban. És azt is mesélte Puppi, hogy miután leadta a földet a cimbiknek újrázott, és a 72. kör végére több 100M volt az orijában full egységgel tf-ként? És húzták fel alánk a kigyúrt orikat! Ugyanezek az orik neked több 10M tekit adtak lépés előtt, szóval te tudod ezt a legjobban. Legalább amink van gyors csopiból, mi magunk írtuk, termeltük meg Cybyvel, a saját országainkkal, nem pedig mástól kaptuk. ;) Az, hogy Grabi megtermelte-e vagy őt is telenyomták cuccal, nem tudom, de látom B-ben a nála lévő mennyiséget, és a 3-4 újrázását, és azokkal az orikkal, amelyekben nekem nincs hasonló mennyiségű cucc képtelen vagyok felvenni a versenyt vele. |
Quote:
És pont t ebezsélsz,amikor a mostnai pannoniás oridat is ugyan igy tömte meg Grabi meg Arden,amit lehet tölled kaptak elején tekit de hozzád áramlott voissza. Grabi 2B be legalább 3szor ujrázott. Szal az ujrázgatós dolgot tölled lestük mester!:)És ha más csinálj aaz már nem tetszik,de neked lehet Serg papa,gondolkodj el ezen kérlek,köszi. Másik:Serg külfödi szervereken,h,h nem látunk titeket?vagy ott nincsenek táporik 5szinten 3k hekin akik telenyomnának lével?:rolleyes: |
Quote:
Én azért bízom benne, hogy majd jön egy pannon-ovi koalíció ( Cyby aggódására kimoderálva :D ) és leveri a gaz maffiozókat. :) |
Na én részemről befejeztem a szájkaratét, és a topik offolását, mivel ennek se eleje se vége. ;)
|
Quote:
Az én volt szövim akitől a tekit kaptam pedig már rég nincs ott mert abbahagyta a játékot szal ne kombinálj mindenféle jksz-historiákat mert ezt lasssan már paranoiának hívják(mondjuk érdekes meglátás az hogy Te megtermeled viszont mindenki más rajtad kivűl csal:D) |
Quote:
|
Milyen jó és tanulságos itt olvasgatni a titánok istenek meg legendák meg mit tudom és milyen jelzőkkel illetett játékosok harcát a mindennapok halandó játékosainak:-)
Még hacsak száj karate akkor is:-) |
Quote:
|
Normál kultúr-szintre vissza lehetne térni? Köszönöm. :)
|
Quote:
Akiket felsoroltál nincsennek a Román ,Német verzióban |
Quote:
Másik Serg:5X be miért szabizol több mint 1 hete ,ha olyna über gosu vagy ,és megcsapkodtak lépés határ felett és elszabiztál?:)bezsélgessünk már erröl is kérlek.....:) |
Quote:
nah uccó hszem volt,pápá ebbena témában |
Quote:
|
Quote:
ui: közben már Cyby meg is írta név szerint ki az. ui2: részemről én is befejeztem most már tényleg, mielőtt szankciók lesznek ellenem. :) |
Quote:
2. így soha nem érnek fel hozzánk :( :D |
Quote:
1.Egyedül maradtam ott 4 ori ellen egy törpével 2.Megcsapkodtak?1 Ütés volt,erősen ferdítesz ebben is,de biztos jobban tudod mint én 3.Mivel 300 heki bontásával se tudtam 2 körre kerülni hozzájuk hogy visszaüssek így úgy döntöttem hogy jobb ha megvárom míg a szabi alatt elvesztem a felesleges területeimet 4.Próbálj higgadt maradni a harag az amatörök tanácsadója...:D |
Quote:
|
Gyerekek, hagyjuk már abba!
Synkel, grat a 3k hsz-hez! |
Quote:
Amúgy grat az elmúlt ütésekhez. |
Trombita harsog,dob pereg!!
Hírnökök járják be,széles e nagyvilágot,hogy böjtnek hajnalán a pénz istenének újabb sikeres áldozatot mutattak be.... 2008-03-21 03:01:12 Az utolsó mohikán (#3211) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2377 hektár földet. Ezúttal sikeres volt az ellen:-) Bánat és öröm egy hírben, szokás szerint:rolleyes:;) |
Quote:
|
2008-03-21 06:01:07 Földfoglalók (#2342) támadást indított Hazárd-megye lordjai (#3233) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 792 hektár földet.
2008-03-21 04:01:04 *A gonosz varjúk bandája* (#3146) támadást indított Kán-Kán-Klán - a Lázadók Főhadiszállása (#1577) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1259 hektár földet. Grat magunknak és grat a Földfogalóknak, bár nem tudom kibontottak-e most:D |
Quote:
|
Quote:
Hisz A ban végtelen a játék itt mért lenne másképp:-) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy grat mind 3 ütő klánnak:D |
Quote:
|
Köszönöm a klán nevében a gratulációkat és sok sikert a többi agresszornak is!
|
Quote:
Pl: Azért én tettem ide,mert esetleg átsiklik mindenki az eseményen. |
Quote:
ON |
Grat az ütésekhez:)
|
Amugy meg azota megy ilyen jol a reményhozóknak hogy en szk vagyok :D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
2008-03-24 04:01:00 *A gonosz varjúk bandája* (#3146) támadást indított Napkelet Hősei (#3253) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1546 hektár földet.
Gonosz varjúk lepték el Napkelet hős birodalmát... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:27. |