Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Bogár 03-29-2009 20:14

Quote:

Originally Posted by laci (Post 206318)
Buttonékkal meg csak óvatosan, azért engem annyira nem győztek meg. Ok, megnyerte a versenyt, de ehhez kellett Kubica balesete is, de még előtte is végig ott volt Vettel a nyakában.

Button a nyilatkozatában azt mondta, hogy szerinte Kubica nem tudta volna megelőzni. Szándékosan ment gyengébb köröket, hogy vigyázzon a gumikra. Ahogy a nyilatkozatokból kivettem, nagyon sok apróbb hibát követtek el a verseny során, vagyis lehettek volna jobbak is. Egyébként az ok, hogy Barrichello nem élversenyző, de egy F1-es pilóta nem szokott folyamatosan olyan hibákat elkövetni, mint ő a rajtnál. Ez bárkivel előfordulhatott volna.

A fejlődésről meg annyit, hogy idén nem lesznek tesztek, csak a pénteki napokon. Ez szerintem édeskevés lesz bármilyen forradalmi fejlődéshez.

Engem sem győzne meg egyébként egyetlen verseny, de az elég sokatmondó, hogy a többi csapat értetlenül áll a hihetetlen gyorsaság előtt.

laci 03-29-2009 20:49

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 206327)
Button a nyilatkozatában azt mondta, hogy szerinte Kubica nem tudta volna megelőzni. Szándékosan ment gyengébb köröket, hogy vigyázzon a gumikra. Ahogy a nyilatkozatokból kivettem, nagyon sok apróbb hibát követtek el a verseny során, vagyis lehettek volna jobbak is. Egyébként az ok, hogy Barrichello nem élversenyző, de egy F1-es pilóta nem szokott folyamatosan olyan hibákat elkövetni, mint ő a rajtnál. Ez bárkivel előfordulhatott volna.

A fejlődésről meg annyit, hogy idén nem lesznek tesztek, csak a pénteki napokon. Ez szerintem édeskevés lesz bármilyen forradalmi fejlődéshez.

Engem sem győzne meg egyébként egyetlen verseny, de az elég sokatmondó, hogy a többi csapat értetlenül áll a hihetetlen gyorsaság előtt.

Hát persze, én is azt mondanám hogy hagytam magam ;) No de komolyabban: ez már sosem fog kiderülni, úgyhogy kár spekulálni rajta. A tény az hogy Kubica és nem érte utol Buttont. Slussz, nincs "de" és "ha" :)

A fejlődésről: teszt ide vagy oda, fogadjunk hogy nem lesz végig ilyen fölényben a Brown.

Eke 03-29-2009 22:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 206329)
A fejlődésről: teszt ide vagy oda, fogadjunk hogy nem lesz végig ilyen fölényben a Brown.

Igazad van a McLaren veszi kezébe az irányitást.De ha nem hát nem.Mindenesetre mercedes a két Brown is ,+a két Force India is, +a két safety car is .:):):)

Bogár 04-02-2009 16:19

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 206336)
Igazad van a McLaren veszi kezébe az irányitást.

Úgy tűnik, az egy kicsit odébb lesz:

Hamiltont utólag kizárták, Trulli visszakapta 3. helyét
Az FIA szerint bizonyított a McLaren vétkessége
Nyilvánosságra hozták Hamilton rádióbeszélgetését

Az még rendben van, hogy kiharcolnak +1 pontot, de ne úgy, hogy szándékos félrevezetéssel elvetessenek minden pontot egy másik pilótától...

csabi 04-02-2009 17:01

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 206604)

Az még rendben van, hogy kiharcolnak +1 pontot, de ne úgy, hogy szándékos félrevezetéssel elvetessenek minden pontot egy másik pilótától...

az utolsó link kommentjei érdekessek..

Peti 04-02-2009 17:42

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 206604)

különösebben nem kedvelem Hamiltont, de itt nem ő hibázott hanem a csapat csinált butaságot, szóval őket kellett volna büntetni

Redback 04-02-2009 17:44

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 206608)
különösebben nem kedvelem Hamiltont, de itt nem ő hibázott hanem a csapat csinált butaságot, szóval őket kellett volna büntetni

Hamilton ült a kocsiban, nem a csapat, és ha Hamiltom azt mondja nem, akkor a csapat sem tud mit tenni, szerintem.

csabi 04-02-2009 17:45

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 206608)

Hamilton ott hibázott, h azt mondta, h nem ő engedte el Trullit, pedig de.. ha elmondták volna, h igen, elengedtük szándékossan, akkor nem lettek volna kizárva..

laci 04-02-2009 19:03

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 206609)
Hamilton ült a kocsiban, nem a csapat, és ha Hamiltom azt mondja nem, akkor a csapat sem tud mit tenni, szerintem.

Szvsz lehet hogy Hamilton a sztár, de tutira nem ő a főnök.

Redback 04-02-2009 19:06

Quote:

Originally Posted by laci (Post 206614)
Szvsz lehet hogy Hamilton a sztár, de tutira nem ő a főnök.

Utólag átgondolva, tényleg igazad van, hülyeséget mondtam.Amit csabi mondott az akkor is igaz, hogy akkor bevallhatta volna, hogy igen kaptam.

All times are GMT +1. The time now is 00:47.