![]() |
Én csak azt nem értem, miért Te ajánlod fel ezt a gesztust Remy, amikor nem is Te vagy a klánvezér?
Mert gondolom, ha Zoli azt mondaná, hogy nem ütheted, nem ütöd, akárhogy is akarod... Legalábbis nálunk az van, amit én mondok... Zolinak azért kíváncsi lennék a véleményére ezügyben, mert olyannak ismertem meg, akivel lehet ilyen dolgokban beszélni, aztán az van, amit Ő mond... |
Szeretem a 2ütésutánszabiramenős 180k pontról fenyegetőzős üzenetben helyimenőcsávózosnetmatyikat akik aztán tiltják az üzifogadást :D lájk ... :D
|
Quote:
Olyat meg meg sose mondott nekem amugy hogy nem uthetek barkit is :D |
Quote:
mondjuk lehet az nem lesz elég táblázd ki magad:D |
Quote:
Mivel vagy Te különb mint én vagy más? |
Quote:
én beszélek magasról??ez a retardált kezdte el a buzizást meg a röfizést. |
Quote:
Most mondjam azt hogy "okos enged...." |
Quote:
Próbáltam a válaszadással addig várni, amíg lehetett.. tudod, a kékhez jól megy a piros. :) |
Quote:
semmi értelmeset nem írt nekem csak sérteget egyfolytában. amúgy meg simán magasabbról beszélek mert az 5k minimumföld hiányából 2k meg egy pici nálam van:D |
Én csak egy dolgot nem értek, hogy normális emberek módjára miért nem tud a két klán vezér megegyezni.
A probléma gyökere egyik oldalról, hogy nincs meg a min. heki, ilyen magasságról én sem fordulnék le, így viszont a további normális játéka jacknek megvan ölve, mivel b-ből nem tud forogni. másik oldalról: egy ellenfél (nem ellenség) klán törpéje lenneköztük és termelne mint atom. Véleményem szerint ezt egy szóbeli mntével a min. hekiig simán meglehetne oldani. Mivel ha szóbeli mnt lenne csak jackel akkor jack sem azt csinálná, hogy 0 barakk 10 millió bánya, hanem min. bánya és nagy védelem. jack szavatartó ember, szóval biztos nem sumákolna egy hajnalban, hogy hirtelen felmondaná a szóbeli mnt-ét és nekimenne a közelében lévő Gunosoknak. Véleményem szerint ez a kérdés megoldható lenne, csak mind két félnek kellene egy keveset engedni, végül is egy játékos egész normálos játékáról lenne szó. Plusz már csak a min. heki elérése iszonyatos pénzébe lenne a pannonnak véleményem szerint. Mondom ezt úgy, hogy jacket és Remyt is barátnak tartom. Higgadjatok le és találjatok ki valami megoldást. Én örülnék neki és legalább nem marnátok tovább egymást. |
All times are GMT +1. The time now is 06:20. |