Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Redback 01-25-2010 16:55

Akkor aztán fog szólni, ha egy hulla serege csapódik :D

-Ricsi- 01-25-2010 16:55

Nna erre kíváncsi leszek. Bár nem hinném, hogy teszt alá vetném bármelyik orimmal is, de azért kipróbálnám.
Mindenesetre jobban figyelem majd a közelben lévő zombikat, mit tudnak kihozni belőle.

Egyéb tuning? (nem mintha ez kevés lenne, de egy állandó krónikát eltudnék még képzelni)

Ati 01-25-2010 16:57

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 238402)
Egyéb tuning? (nem mintha ez kevés lenne, de egy állandó krónikát eltudnék még képzelni)

Nincsen egyéb tuning, indításnak ennyi megteszi. Az állandó krónika pedig olyan szintű visszaélésekre ad lehetőséget, ami miatt eleve kizárt.

-Ricsi- 01-25-2010 17:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 238404)
Nincsen egyéb tuning, indításnak ennyi megteszi. Az állandó krónika pedig olyan szintű visszaélésekre ad lehetőséget, ami miatt eleve kizárt.

Ok, nem erőltetem.
De miféle visszaélésre gondolsz, nekem nem esett le. (teljes krónika)

Ati 01-25-2010 17:03

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 238405)
Ok, nem erőltetem.

Konkrétan arra, hogy valaki csak azért tartana egy élőhalott országot (teljesen szabálytalanul), hogy a teljes krónikához hozzáférhessen. Tudom, hogy az elvi lehetőség erre most is adott (teljesen szabálytalanul), de mivel ez most külön varázslatot igényel, ezért sokkal magasabb a lebukás veszélye.

vityu 01-25-2010 17:04

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 238405)
Ok, nem erőltetem.

Van egy hull ismerősöd, és mivel neki semmibe se kerül, kéred tőle a teljesben látható országokat.
Nekem valahogy ez jön le belőle.

Padlócsempe 01-25-2010 17:06

Jól számolom, hogy első szinten sokkal erősebb lesz hadseregben az orknál?

szinkoly 01-25-2010 17:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 238399)
Első körben a hulla jelentős mennyiségű plusz férőhelyet fog kapni: 5. szinten +20%, 4. szinten +30% (összesen, nem a plusz 20-on felül), 3. szinten +40%, 2. szinten +50%, 1. szinten +60%.

Ezzel egyidőben a hadi ereje is növekszik: a mostani bónusz duplájára, vagyis 5. szinten változatlan, 4. szinten +20%, 3. szinten +40%, 2. szinten +60%, 1. szinten +80%.

Ezzel egyértelműen egy überfajjá alakult, viszont megmarad minden gyengesége, amik a férőhelybónusz miatt az eddigieknél erősebben fognak rá hatni.

A számításaim szerint a gyengeségek ellensúlyozzák a kapott hatalmas erőt, és normál játékmenet mellett kiegyensúlyozottá teszik a fajt. Hogy ki milyen nem normál játékmenetet talál ki rá, az majd kiderül, és ennek fényében szinte biztos vagyok benne, hogy módosítani kell még.

Tetszik, szerintem jó lesz, amint bekerül a játékba, indítok is neki egy orit tesztre. A hadi bónuszok jelentős növelése szerintem bőven használhatóvá teszik a fajt, ezzel csökkenni fog a rengetések, gyújtások ereje. Főleg, hogy rengetegen poénból ártózták csak. Aki, meg akarja, és oka is lesz rá, az meg így is szépen tudja büntetni, a kitámadott országot.

Ati 01-25-2010 17:09

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 238408)
Jól számolom, hogy első szinten sokkal erősebb lesz hadseregben az orknál?

Ork és élőhalott felépítéstől függ, de valahova ork erősségbe kell kerülnie 1/A-ban a gyengéivel, különben kár hozzányúlni.

Ati 01-25-2010 17:11

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 238409)
A hadi bónuszok jelentős növelése szerintem bőven használhatóvá teszik a fajt, ezzel csökkenni fog a rengetések, gyújtások ereje.

Ezt a csökkenést ellensúlyozza a helybónusz miatti növekedés, hiszen egy felgyújtott (lerengetett, elpusztított, elfoglalt stb.) épület sokkal több veszteséget okoz, mint eddig.

All times are GMT +1. The time now is 22:51.