![]() |
Angol A ban pont JKSZ tortenik.
Es mivel felemeltem ez elen a szavam valszeg torolve leszek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem akarom szétoffolni az angol topicot,de olyan érdekes ,h Madzinnak addig semmi gondja sincs még ö jksz-el és nyeregbe van,de maint atyukszemere lépnek egyböl elkezd sipitozni.
Lehet csöndbe tisztességgel is viselni ha nem ugy megy minden ahogy te akarod Madzin |
Quote:
Ott talan nem csak azok lehetnek akik jofejek. Tegyetek kulonbseget jksz es etikus viselkedes kozott. Nem vagyok etikus az teny. Tamadom a szovimet a kovetkezo szinten az etikatlan. Az is etikatlan hogy ha fordulok a szovim karavanoz at nekem indulo toket. (ezt pl moderator urtol tanultam). De foldet nem adok senkinek es nem is fogadok el. Elveszem az orkommal. |
Quote:
olyat meg ne írj amiért kitiltás jár, ha valaki szerinted csal, jelentsd, ha nem repül, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem volt rá elég bizonyíték. ettől még lehet igazad, de mivel nem bizonyítható, inenntől kezdve felejtős a téma és kár ragozni. Quote:
viccet félre téve, ha a zsomszéd tehen csal, akkor verd le azt kész. :) |
Azért azt sajnálom hogyha a legrafkósabb csalók szeretnének megváltozni és ezekután tiszta lappal indulni arra nincsen sanszuk... Sajnos ha nem csalnék sohasem a büdös életbe nem lenne esélyem oda kerülni ahova szeretnék :(
Arra, köszi a játékot, sokat tanultam és egy jó haverral gazdagodtam :) |
Quote:
|
Quote:
Akkor nem is erre reagálnék, hanem megkérdezném, hogy miért gondolja ugyanezt sok olyan játékos, aki rengeteg időt szentelt a játéknak, és egyre többet látott a háttérben folyó dolgokról? Talán van amit észre kellene végre venni :) Az is bizonyára érdekes lenne, ha leírnék itt jópár dolgot, csak természetesen fél perc alatt ki lenne szedve... :) Nah mind1, feladtam már belül a hódítóért (de persze mindent gyarló, önös érdekből) folytatott küzdelmet, csatlakozom az első bekezdéshez :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:10. |