![]() |
Quote:
|
xxxxxxxx (#yyy)
2007-06-25 16:24:28 Helyezés: 401 Érték: 8060 hali mindenkinek. szövibe lépnék. kezdőkhöz és hullákhoz is szivesen. egy kikötés, vipes csapat legyen. a többit zöldben. XyXyXy ---------------------------- Ez csak jó érzés, hogy még akad ilyen játékos :) |
Lehet vak vezetne világtalant:-)
|
Quote:
Mondjuk én is pont a lényeget nem mondtam meg előbb :D |
Quote:
Na megnéztem, tényleg ez az, csak meglepett ez a 401. helyezés :D |
Quote:
|
Quote:
Akkor tapasztalata már van:-) |
xxxxxxxx (#xxxxxx)
2007-06-24 16:32:21 Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Hali! Sok "bee-bee", hogy gondolhatja, hogy a legjobb szövit tudja összehozni, meg a legerősebbett ?! Ez nem kampány sok "bee-bee" hogy sok kamut kell modnani, hogy csatlakozzzon vki. Meg nem ezen a szinten kell ilyeneket kíépiteni. Meg egy élőhalott hogy tudna már jó szövit + erőset alapítani ?! Ne legyetek már "bee-bee"-k. Eleve szövitagot nem is tudtok támadni ;) -Mnt -Kösz nem :D Üdv.:Mart és ne bizseregjn az embertenyere kisit rendre nevelni :) |
(#)
2007-06-27 02:45:14 Helyezés:* Érték:* Méltóságos Uraim! Naphidem ura, Asuel küldött kegyelmetekhez, hogy hírt hozzak azon örömteli hírről, mely szerint az Egy kegyeltje visszatér hosszú [SZ]abadságáról, és régi társai helyére keres újakat. Minden joggal várja el, hogy nem túlságosan messziek legyenek, erősen aktívak, de [VIP] nem követelmény. Továbbá, hogy ebbéli szándékukról tájékoztassák Őt, eljövendő minimálisan rövid [SZ]abadsága alatt. Az Egy legyen irgalmas, és óvja jószomszédaink útját labirintusukban. Leck O'Litedey, Asuel hírnöke. Csípem az ilyen kreatív hírdetéseket!:) ------------------------------------------------- (#) 2007-06-26 11:41:18 Helyezés: * Érték: * Hali én most keztem és szeretnék pár szövit.Jó lene ha az ilető ÉLŐHALOT HARCOS ha nem ase baj.A töbit majd megbeszéljük. Ebben meg nem tudom hogy a mondanivaló, vagy a helyesírási hibák a szemetszúróbbak-e!:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |