Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Rob 10-28-2010 11:56

ja. nem nagy érdem, de nem is elítélendő.

csabi 10-28-2010 11:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 268920)
Mert nem tud visszatamadni, sereget cserelni, varazslatokat felrakni, bontani, stb.

ott az szk.. :)

Remedy 10-28-2010 12:52

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 268921)
ja. nem nagy érdem, de nem is elítélendő.

Izles dolga. :)

Rob 10-28-2010 13:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 268923)
Izles dolga. :)

mint minden más. ezzel nem vagyunk előrébb:)

Pool 10-28-2010 13:33

Sztem sem elítélendő, az vesse az első követ, aki nem tenné ezt meg, ha egy nem mnt-s ori áll előtte így...
Ez a játék nem a Lovagiasság Bajnoksága, mint ahogy a középkor sem arról volt híres...
Ha meg a kitiltott ori nem üres, akkor nem is kis sereggel kell ütni, így akár mások is hiénázhatnak.

Sami 10-28-2010 17:16

Egy biztos, engedjetek még meg egy kis off-ot, mivel érzem a bőrömön, hogy milyen rossz érzés, ha kitiltottként ütnek, éppen ezért én nem fogok ezzel élni soha. Két ország lesz a kivétel ez alól, mégpedig azok, akik beütöttek engem így. Dehát erre kevés az esély, mivel az egyik - Iron -, bajnok már nem is nagyon játszik, ha jól tudom. :)
Nagyon rossz érzés, hogy képtelen vagy a védekezésre vagy bármilyen akcióra.

csabi 10-28-2010 17:21

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 269016)
Egy biztos, engedjetek még meg egy kis off-ot, mivel érzem a bőrömön, hogy milyen rossz érzés, ha kitiltottként ütnek, éppen ezért én nem fogok ezzel élni soha. Két ország lesz a kivétel ez alól, mégpedig azok, akik beütöttek engem így. Dehát erre kevés az esély, mivel az egyik - Iron -, bajnok már nem is nagyon játszik, ha jól tudom. :)
Nagyon rossz érzés, hogy képtelen vagy a védekezésre vagy bármilyen akcióra.

mért nem raktak ki szk-ra?

azt tudom javasolni, hogy többet ne tiltasd ki magad. :)

Pumi 10-28-2010 17:27

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 268925)
Sztem sem elítélendő, az vesse az első követ, aki nem tenné ezt meg, ha egy nem mnt-s ori áll előtte így...
Ez a játék nem a Lovagiasság Bajnoksága, mint ahogy a középkor sem arról volt híres...
Ha meg a kitiltott ori nem üres, akkor nem is kis sereggel kell ütni, így akár mások is hiénázhatnak.

Akkor vetem az elsőt. ugyanis előttem volt Sami és még MNT-m sincs vele.
Sőt, még inkább volt nézeteltérés köztünk mint barátság, ezt a 2/B-ben lehetett látni is.
Amúgy azt nem mondtam, hogy el kell itélni azt aki ütötte és ha elítélem se fogom kimondani, viszont gratulálni nincs mihez!

Sami 10-28-2010 18:19

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 269019)
mért nem raktak ki szk-ra?

azt tudom javasolni, hogy többet ne tiltasd ki magad. :)

Mert az alapító tag - aki már rég nincs velünk -, után én voltam a legrégebbi tag és így a klán vezére is, a vezért meg nem rakhatja ki senki, csak én magam léphetek ki. Sajna így megszívtam, de már mindegy. Hiába volt választott a vezér típusa...

Sami 10-28-2010 18:21

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 269020)
Akkor vetem az elsőt. ugyanis előttem volt Sami és még MNT-m sincs vele.
Sőt, még inkább volt nézeteltérés köztünk mint barátság, ezt a 2/B-ben lehetett látni is.
Amúgy azt nem mondtam, hogy el kell itélni azt aki ütötte és ha elítélem se fogom kimondani, viszont gratulálni nincs mihez!

Köcce Lala! :)

All times are GMT +1. The time now is 20:42.