Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Eke 03-28-2009 16:18

Hát szerintem a mcLaren kitalál valamit és Hamilton megnyeri a vb-t.De mindazonáltal nagyon örvendek hogy Mercedes tultengés van a F1-ben:):):)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 206272)
Hatha ez segit :)

..........A földközeli áramlást gondosan elvezetik a padlódeszka alatt és körül. büntetése nélkül hoz létre leszorító erőt. .............Ezért akarjuk, hogy a kocsi minél közelebb legyen a földhöz, de anélkül, hogy a deszka elkopjon.

Hálistennek ez nincs a mercedeszekben:DVagy legalábbis én ugy tudom,de lehet hogz tévedek

szamóka 03-28-2009 17:34

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 206275)
Hálistennek ez nincs a mercedeszekben:DVagy legalábbis én ugy tudom,de lehet hogz tévedek

Biztos van, mert kötelező. Ha a futam végén a megengedettnél vékonyabbra kopik, akkor az adott autó elért eredményét -egyéb retorziók nélkül- törlik.

Diffúzor:

http://kepfeltoltes.hu/090328/588722...toltes.hu_.jpg

Sutir 03-28-2009 19:22

Én csak annyit mondok, h. hajrá Kubica. :)

laci 03-28-2009 19:28

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 206294)
Én csak annyit mondok, h. hajrá Kubica. :)

És én egyetértek :)

Peti 03-29-2009 08:38

Nem volt gyenge ez a verseny :P Szegény Vettel, meg Kubica :(

Sutir 03-29-2009 08:52

Tényleg szupi volt, izgalmas és sokat előztek végre. :)
Kubica és Vettel is bámulatosak voltak. Lesz még idejük pontokat is hozni. (Azért picit nagyon "vérzik a szívem" most.) Hajrá Kubica. :)

laci 03-29-2009 09:53

Nekem is tetszett, jó slusszpoénnal. A legnagyobb tisztelet Trullinak :)

Bogár 03-29-2009 10:09

Buttonre tippelek, hogy ő lesz a világbajnok. Ja, és Barrichello el van átkozva. Ő az örök másodhegedűs. :D

Egyébként sohasem értettem, hogy anno miért Barrichellot vitték a Ferkához, és nem Buttont vagy vki másat. Barrichello szerintem sohasem volt a legtehetségesebb versenyzők között.

Ha még lehet tippelni, akkor a Ferrarinak feledhető éve lesz, a McLarenben Hamilton fogja tartani a lelket. A Renault-tól számítok egy olyan bravúrra, mint amilyent a tavaly is bemutattak. Ja, és szeretném, ha idén a Williams nem csak az utcai pályákon remekelne. Jó lenne az is, ha Heidfeld végre magához térne, és megmutatná, hogy ő jobb Kubicánál.

Peti 03-29-2009 10:31

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 206315)
Buttonre tippelek, hogy ő lesz a világbajnok. Ja, és Barrichello el van átkozva. Ő az örök másodhegedűs. :D

Egyébként sohasem értettem, hogy anno miért Barrichellot vitték a Ferkához, és nem Buttont vagy vki másat. Barrichello szerintem sohasem volt a legtehetségesebb versenyzők között.

Ha még lehet tippelni, akkor a Ferrarinak feledhető éve lesz, a McLarenben Hamilton fogja tartani a lelket. A Renault-tól számítok egy olyan bravúrra, mint amilyent a tavaly is bemutattak. Ja, és szeretném, ha idén a Williams nem csak az utcai pályákon remekelne. Jó lenne az is, ha Heidfeld végre magához térne, és megmutatná, hogy ő jobb Kubicánál.

Barichello sosem volt jó versenyző, a rajtnál is láthattuk hogy állva hagyta mindenki, esélye s lett volna a dobogóra, csak a körülmények felhozták. A ferrari szerintem legkésőbb az 5.-6. futamra magához fog térni, de addigra lehet már késő lesz, valamit kifognak találni az tuti, és a meclaren is felfog jönni.

Másik dolog ami érdekes lesz most ez a 8 motor per éves szabály. Magyarán 8 motort lehet elhasználni, de mi van akkor ha a 14-15. versenyre a fél mezőnynek elfogy a 8 motorja? Tehetnek-e be 9.-10.-et vagy akkor vége a szezonjuknak, s az utolsó 2 futamra 10-12 kocsi gurul ki, vagy a tesztpiloták fognak versenyezni? Valahogy én úgy vettem ki hogy a csak 8 motorjuk lehet szóval aki megfőzi a 8 motorját akkor ő be is fejezi a versenyt... Tehát az elég vicces lenne hogy az utolsó versenyen a jelenlegi pilótákból fele a vakációját töltené s a teszt piloták versenyeznének :d

laci 03-29-2009 11:17

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 206315)

Szvsz azért mert nem sokan lennének hajlandóak arra hogy kizárólag csak másodhegedűsnek szerződtessék le egy csapathoz.

Viszont ezzel együtt Barrichello jól csinálta, sokkal jobb eredményeket ért el örök másodikként a Ferrarinál mint egy sor élversenyző gyengébb csapatokban.

Buttonékkal meg csak óvatosan, azért engem annyira nem győztek meg. Ok, megnyerte a versenyt, de ehhez kellett Kubica balesete is, de még előtte is végig ott volt Vettel a nyakában. Emlékszem amikor egyik szezonban a McLaren nagyon belekezdett, na ott Hakkinen és Coulthard is LEKÖRÖZTE a 3. helyen futó Ferrarikat, nem 4-5 másodperccel vezettek... és akkor is az lett hogy a szezon második felére feljavultak a Ferrarik és ugyen már nem nyertek VB-t, de szorossá tették a versenyeket.

All times are GMT +1. The time now is 00:44.