![]() |
Hát szerintem a mcLaren kitalál valamit és Hamilton megnyeri a vb-t.De mindazonáltal nagyon örvendek hogy Mercedes tultengés van a F1-ben:):):)
Quote:
|
Quote:
Diffúzor: http://kepfeltoltes.hu/090328/588722...toltes.hu_.jpg |
Én csak annyit mondok, h. hajrá Kubica. :)
|
Quote:
|
Nem volt gyenge ez a verseny :P Szegény Vettel, meg Kubica :(
|
Tényleg szupi volt, izgalmas és sokat előztek végre. :)
Kubica és Vettel is bámulatosak voltak. Lesz még idejük pontokat is hozni. (Azért picit nagyon "vérzik a szívem" most.) Hajrá Kubica. :) |
Nekem is tetszett, jó slusszpoénnal. A legnagyobb tisztelet Trullinak :)
|
Buttonre tippelek, hogy ő lesz a világbajnok. Ja, és Barrichello el van átkozva. Ő az örök másodhegedűs. :D
Egyébként sohasem értettem, hogy anno miért Barrichellot vitték a Ferkához, és nem Buttont vagy vki másat. Barrichello szerintem sohasem volt a legtehetségesebb versenyzők között. Ha még lehet tippelni, akkor a Ferrarinak feledhető éve lesz, a McLarenben Hamilton fogja tartani a lelket. A Renault-tól számítok egy olyan bravúrra, mint amilyent a tavaly is bemutattak. Ja, és szeretném, ha idén a Williams nem csak az utcai pályákon remekelne. Jó lenne az is, ha Heidfeld végre magához térne, és megmutatná, hogy ő jobb Kubicánál. |
Quote:
Másik dolog ami érdekes lesz most ez a 8 motor per éves szabály. Magyarán 8 motort lehet elhasználni, de mi van akkor ha a 14-15. versenyre a fél mezőnynek elfogy a 8 motorja? Tehetnek-e be 9.-10.-et vagy akkor vége a szezonjuknak, s az utolsó 2 futamra 10-12 kocsi gurul ki, vagy a tesztpiloták fognak versenyezni? Valahogy én úgy vettem ki hogy a csak 8 motorjuk lehet szóval aki megfőzi a 8 motorját akkor ő be is fejezi a versenyt... Tehát az elég vicces lenne hogy az utolsó versenyen a jelenlegi pilótákból fele a vakációját töltené s a teszt piloták versenyeznének :d |
Quote:
Viszont ezzel együtt Barrichello jól csinálta, sokkal jobb eredményeket ért el örök másodikként a Ferrarinál mint egy sor élversenyző gyengébb csapatokban. Buttonékkal meg csak óvatosan, azért engem annyira nem győztek meg. Ok, megnyerte a versenyt, de ehhez kellett Kubica balesete is, de még előtte is végig ott volt Vettel a nyakában. Emlékszem amikor egyik szezonban a McLaren nagyon belekezdett, na ott Hakkinen és Coulthard is LEKÖRÖZTE a 3. helyen futó Ferrarikat, nem 4-5 másodperccel vezettek... és akkor is az lett hogy a szezon második felére feljavultak a Ferrarik és ugyen már nem nyertek VB-t, de szorossá tették a versenyeket. |
All times are GMT +1. The time now is 00:44. |