Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Csokibácsi 10-20-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131098)
Hát.. köszi. Csak tudnám ebben mi a jó.. :D:D:D:mad:

Pl. az, mikor vége és lehet menni haza :)

J.Ati 10-20-2007 13:57

Vagy az amikor a pénzt adják érte:)

[HTPA]GeeForce 10-20-2007 14:00

Rednben. Akkor én msot elmegyek haza. :D Majd otthonról re... :D Amúgy is lassú a céges internet... Fel van darabolva az irodában a net, és csak 4 megabit sévszálesség jut az én gépemre. :'(
Otthon van 8. Azt már valamilyen szinten sebességnek lehet nevezni, még ha nem is túl gyors. :S

Mikor lesznek már végre normális netek Magyarországon.... Mondjuk elérhető áron egy 60mega/12mega sávszélességű fix IP címes stabil kábelnet... :'(

Ati 10-20-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 131088)
ÁÁááááááá:mad::mad:
Annyira jó fej vagyok,hogy az már fáj:mad::mad::mad:

Akkor hagyd abba. :D:D:D

Ati 10-20-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131105)
Mondjuk elérhető áron egy 60mega/12mega sávszélességű fix IP címes stabil kábelnet... :'(

Én ebből leszűkítem a kérdést: mikor lesz...

stabil kábelnet?

;)

[HTPA]GeeForce 10-20-2007 14:20

Na az meg a másik. :D
Amikor az ember kábelnettel játszik, és a pingem stabil 20, de a latencym úgy ugrál, hogy nem bírom lekövetni. Egy jó van benne, ritkán szakad meg. (Legalábbis errefelé.)
Most ADSL-em van otthon. Ami azért jó, mert bár 30 a pingem, de stabil a vonal, nincs delay... De hogy naponta 4x megszakad, attól a falra mászok.... Főleg amikor liga-, vagy tétmeccset játszok valami játékkal mondjuk egy netes versenyen... És megszakad a vonal, kilagolok a játékból, és kapok egy 'leave' pointot. GRRRRRR...

Valahogy a kettőt kéne ötvözni. Stabil vonal stabil latency-vel. :D 8 megabyte konstans letöltéssel, és 1,5 MB feltöltéssel.

Ezek a 8 megás ADSL-ek olyan lassúak, hogy kész... Hát mire lejön valami azzal az 1 MB/sec letöltéssel... ÁÁÁÁRG.
Na mindegy. Majd lesz jobb.... Csak győzzük kivárni. :S :(

Ati 10-20-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131112)
Amikor az ember kábelnettel játszik, és a pingem stabil 20, de a latencym úgy ugrál, hogy nem bírom lekövetni. Egy jó van benne, ritkán szakad meg. (Legalábbis errefelé.)

Nálam hetente cseréltek modemet. Persze ez csak ilyen látszatmegoldás volt, mert amikor kicserélték, akkor épp mindig működött, szóval egész biztosan nem azzal volt a baj. :) De nem tudták megmondani, hogy pontosan mitől is. :(

Quote:

Valahogy a kettőt kéne ötvözni. Stabil vonal stabil latency-vel. :D 8 megabyte konstans letöltéssel, és 1,5 MB feltöltéssel.

Ezek a 8 megás ADSL-ek olyan lassúak, hogy kész...

Ja kérem szépen, akinél van 8 megás adsl. ;)

Nálam (főváros) a 4 megát se bírja el. :(

[HTPA]GeeForce 10-20-2007 15:43

A modemcserélgetős műsort egyébként az ADSL-emmel is ljátszották.... Bár nem annyiszor. Volt, hogy 2 hónap alatt 7 bejelentést tettem, ebből 3x volt modemcsere.

Ultraidegesítő, amikor 2 héten keresztül naponta 90x szakad a kapcsolat. Tulajodnképpen van is neted, meg nincs is...

Remedy 10-20-2007 15:49

Quote:

Ezek a 8 megás ADSL-ek olyan lassúak, hogy kész... Hát mire lejön valami azzal az 1 MB/sec letöltéssel... ÁÁÁÁRG.
Na mindegy. Majd lesz jobb.... Csak győzzük kivárni. :S :(

Nemtom mihez vagy szokva, de szerintem az 1MB/sec igenis nagyon gyors... :)

[HTPA]GeeForce 10-20-2007 16:06

Az 1 MB-hez vagyok szokva. Ugyanis 8 Mb netem van. :D Ami ugye 8-cal leusztva 1 MB. :D
:p

Pedig nem is vagyok fővárosi.. Vagyis az vok csak nem ott élek. Mindegy. A netem nem ott van. Lehet, hogy ez gyorsnak számít Magyarországon, de attól még ****lassú... :S

All times are GMT +1. The time now is 18:12.