![]() |
Quote:
|
Vagy az amikor a pénzt adják érte:)
|
Rednben. Akkor én msot elmegyek haza. :D Majd otthonról re... :D Amúgy is lassú a céges internet... Fel van darabolva az irodában a net, és csak 4 megabit sévszálesség jut az én gépemre. :'(
Otthon van 8. Azt már valamilyen szinten sebességnek lehet nevezni, még ha nem is túl gyors. :S Mikor lesznek már végre normális netek Magyarországon.... Mondjuk elérhető áron egy 60mega/12mega sávszélességű fix IP címes stabil kábelnet... :'( |
Quote:
|
Quote:
Én ebből leszűkítem a kérdést: mikor lesz... stabil kábelnet? ;) |
Na az meg a másik. :D
Amikor az ember kábelnettel játszik, és a pingem stabil 20, de a latencym úgy ugrál, hogy nem bírom lekövetni. Egy jó van benne, ritkán szakad meg. (Legalábbis errefelé.) Most ADSL-em van otthon. Ami azért jó, mert bár 30 a pingem, de stabil a vonal, nincs delay... De hogy naponta 4x megszakad, attól a falra mászok.... Főleg amikor liga-, vagy tétmeccset játszok valami játékkal mondjuk egy netes versenyen... És megszakad a vonal, kilagolok a játékból, és kapok egy 'leave' pointot. GRRRRRR... Valahogy a kettőt kéne ötvözni. Stabil vonal stabil latency-vel. :D 8 megabyte konstans letöltéssel, és 1,5 MB feltöltéssel. Ezek a 8 megás ADSL-ek olyan lassúak, hogy kész... Hát mire lejön valami azzal az 1 MB/sec letöltéssel... ÁÁÁÁRG. Na mindegy. Majd lesz jobb.... Csak győzzük kivárni. :S :( |
Quote:
Quote:
Nálam (főváros) a 4 megát se bírja el. :( |
A modemcserélgetős műsort egyébként az ADSL-emmel is ljátszották.... Bár nem annyiszor. Volt, hogy 2 hónap alatt 7 bejelentést tettem, ebből 3x volt modemcsere.
Ultraidegesítő, amikor 2 héten keresztül naponta 90x szakad a kapcsolat. Tulajodnképpen van is neted, meg nincs is... |
Quote:
|
Az 1 MB-hez vagyok szokva. Ugyanis 8 Mb netem van. :D Ami ugye 8-cal leusztva 1 MB. :D
:p Pedig nem is vagyok fővárosi.. Vagyis az vok csak nem ott élek. Mindegy. A netem nem ott van. Lehet, hogy ez gyorsnak számít Magyarországon, de attól még ****lassú... :S |
All times are GMT +1. The time now is 18:12. |