![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Én azt mondom, hogy ne választás elé legyenek kényszerítve az emberek, hanem valóban valamilyen módon könnyítve legyen a lefordulás A-ból MINDENKINEK!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kétféle ember lehet: aki szeret az A-ban játszani, és aki nem szeret az A-ban játszani. Aki szeret az A-ban játszani, az játszik, nem kell a forduláshoz könnyítés neki. Aki nem szeret az A-ban játszani, az nyilván az alsóbb szinteken szeret játszani. Úgy érzem, hogy ez a javaslat őket célozza meg. Szerezhessen plusz személyiséget a lenti szinteken való játékkal is. Ez ne legyen egyszerű, tartson tovább, de ezt az időt olyan közegben töltse, amit szeret. Én úgy gondolom, hogy ez a javaslat célja. Van persze egy harmadik csoport is, aki sem az A-ban, sem a lentebbi szinteken nem szeret játszani (vannak ilyenek is), de azt gondolom, hogy őket nem lehet fő szempontként szem előtt tartani a fejlesztésekkor. |
Persze javítsatok ki, ha nem erről szólna a téma. Én teljesen erre álltam be, hiszen számos példa fel lett hozva arra, hogy normál esetben gond nélkül teljesíthető a fordulási feltétel.
|
Nem halat kell adni az ehes embernek hanem horgaszbotot.
Aki nem szereti az 1A-t az ne jatszon fenn de ne is akarjon plusz szemeket! En csak az 1A-ban jatszom 10 eve! A legtobb 5-6 szemes ori gazdija azt se tudta akkor meg hogy mi is az a Hodito. En nem jatszom lenn igy nincs is tobb szemelyisegem. Hogy van az hogy amig a nemszeretjuk az egyAt sracoknak lessuk a kivansagait hogyan is lehetne meg konnyebb dolguk addig nekem pld 10 ev utan is be kell ernem az alap orival? Mitol jobb az aki nemszereti az 1A-t annal aki szeretié Ati nekem mikor talalsz mar ki valamit, hogy karpotolodjak a ringlispirjatekosokkal szembené |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:11. |