Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Sami 08-17-2010 22:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 260773)
A-ban nem.

Tobbiektol kerdeznem, hogy ti az alap fordulasra otleteltek, vagy a dupla korre?

Én az alapra...

Remedy 08-17-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 260592)
Összefoglaló, arról az irányvonalról, amit az eddigiek alapján elfogadhatónak tartok. Csak címszavakban:

• Marad a mostani top30%-os fordulás, ahogy van.
  • Marad a 2/B-ből való fordulás, ahogy van.
  • Könnyítésként bekerül, hogy egy alacsonyabb, fix hektárról is fordulni lehessen. Ebben az esetben ezt a kedvezményes fordulást 2x kell megcsinálni ahhoz, hogy plusz személyiséget kapjon az ország.
  • Több személyiséggel magasabb hektár legyen ez a bizonyos fix hektár? Ez elől nem zárkózom el, de nem is vagyok biztos benne, hogy erre szükség van.

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 260774)
Én az alapra...

Na ettol feltem. Akkor itt van Ati beirasa, es tessek ertelmezni. :)

Sami 08-18-2010 06:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 260776)
Na ettol feltem. Akkor itt van Ati beirasa, es tessek ertelmezni. :)

Amiket Ati javasol, vagy amerre próbálja terelni a javaslatok sodrását, ezek közül sztem egyik sem könnyítés. Az összefoglalásában az első-két pontban változás sincs. A 3. pont az nem könnyítés! Mitől könnyítés az, ha egy szemért kétszer kell végigmenni a csoportrendszeren, még akkor is, ha az A-ból kevesebb hektárról fordul? 20 emberből talán 1 fogja ezt az utat választani, ergo a másik 19 nem fog tapasztalni semmilyen könnyítést. A 4. pont még-úgysem az és ráadásul, akinek van már 2 szeme tuti nem ezt fogja választani. Tartom magam ahhoz, hogy Pool első ötlete a könnyítés eddig, amiket olvastam., ha már nem fix heki.

Sami 08-18-2010 06:46

Én azt mondom, hogy ne választás elé legyenek kényszerítve az emberek, hanem valóban valamilyen módon könnyítve legyen a lefordulás A-ból MINDENKINEK!

Ati 08-18-2010 07:55

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 260783)
Én azt mondom, hogy ne választás elé legyenek kényszerítve az emberek, hanem valóban valamilyen módon könnyítve legyen a lefordulás A-ból MINDENKINEK!

Úgy érzem, hogy ezt semmi nem indokolja. JÁTSSZ az A-ban. Ha nem tetszik az A, akkor legyen választásod.

Sami 08-18-2010 08:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 260787)
Úgy érzem, hogy ezt semmi nem indokolja. JÁTSSZ az A-ban. Ha nem tetszik az A, akkor legyen választásod.

Ati, én nem a saját szekeremet tolom! Hála Istennek nem 3000 hekin vagyok A-ba. Igaz, még lehetek ott. :)

Ati 08-18-2010 08:46

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 260790)
Ati, én nem a saját szekeremet tolom! Hála Istennek nem 3000 hekin vagyok A-ba. Igaz, még lehetek ott. :)

Nem kell ezt személyesen venni, ez általánosságban mindenkinek szól.

Kétféle ember lehet: aki szeret az A-ban játszani, és aki nem szeret az A-ban játszani.

Aki szeret az A-ban játszani, az játszik, nem kell a forduláshoz könnyítés neki.

Aki nem szeret az A-ban játszani, az nyilván az alsóbb szinteken szeret játszani. Úgy érzem, hogy ez a javaslat őket célozza meg. Szerezhessen plusz személyiséget a lenti szinteken való játékkal is. Ez ne legyen egyszerű, tartson tovább, de ezt az időt olyan közegben töltse, amit szeret.

Én úgy gondolom, hogy ez a javaslat célja.

Van persze egy harmadik csoport is, aki sem az A-ban, sem a lentebbi szinteken nem szeret játszani (vannak ilyenek is), de azt gondolom, hogy őket nem lehet fő szempontként szem előtt tartani a fejlesztésekkor.

Ati 08-18-2010 09:21

Persze javítsatok ki, ha nem erről szólna a téma. Én teljesen erre álltam be, hiszen számos példa fel lett hozva arra, hogy normál esetben gond nélkül teljesíthető a fordulási feltétel.

monro 08-18-2010 12:20

Nem halat kell adni az ehes embernek hanem horgaszbotot.

Aki nem szereti az 1A-t az ne jatszon fenn de ne is akarjon plusz szemeket!

En csak az 1A-ban jatszom 10 eve! A legtobb 5-6 szemes ori gazdija azt se tudta akkor meg hogy mi is az a Hodito. En nem jatszom lenn igy nincs is tobb szemelyisegem.

Hogy van az hogy amig a nemszeretjuk az egyAt sracoknak lessuk a kivansagait hogyan is lehetne meg konnyebb dolguk addig nekem pld 10 ev utan is be kell ernem az alap orival? Mitol jobb az aki nemszereti az 1A-t annal aki szeretié

Ati nekem mikor talalsz mar ki valamit, hogy karpotolodjak a ringlispirjatekosokkal szembené

Alg 08-18-2010 12:27

Quote:

Originally Posted by monro (Post 260813)
Nem halat kell adni az ehes embernek hanem horgaszbotot.

Aki nem szereti az 1A-t az ne jatszon fenn de ne is akarjon plusz szemeket!

En csak az 1A-ban jatszom 10 eve! A legtobb 5-6 szemes ori gazdija azt se tudta akkor meg hogy mi is az a Hodito. En nem jatszom lenn igy nincs is tobb szemelyisegem.

Hogy van az hogy amig a nemszeretjuk az egyAt sracoknak lessuk a kivansagait hogyan is lehetne meg konnyebb dolguk addig nekem pld 10 ev utan is be kell ernem az alap orival? Mitol jobb az aki nemszereti az 1A-t annal aki szeretié

Ati nekem mikor talalsz mar ki valamit, hogy karpotolodjak a ringlispirjatekosokkal szembené

Senki nem akadályoz meg benne, hogy lent forogj egy másik országgal...

All times are GMT +1. The time now is 06:11.