Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Köszönetnyilvánítás, üdvrivalgás, örömmámor. :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2673)

Remedy 02-18-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241219)
:):)
Nő hát. Napi 1000-1200 látogatást hozok össze magamnak... Bizonyos programok segítségével :D:D

Nem mintha csalasra akarnalak buzditani, de pl Operaban asszem van auto refresh.

Pool 02-18-2010 21:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 241085)
Ui: a kupára nem 8-as van írva, úgyhogy bocs, de ebből egy személyiséget majd el kell, hogy vegyek.

Rajta van a 7 szem is? :eek:
Miért nem rögtön a gömböm? :)

Pool 02-18-2010 22:00

Köszönöm, hogy Taszival az 1. helyre kerültünk a Mágikus Bingókönyvben...

Ati 02-18-2010 22:02

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241225)
Rajta van a 7 szem is? :eek:
Miért nem rögtön a gömböm? :)

Az majd játékon belül, egy hónapig bárki által valós időben bármikor megnézhető lesz. :D

Pool 02-18-2010 22:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 241228)
Az majd játékon belül, egy hónapig bárki által valós időben bármikor megnézhető lesz. :D

Jogdíjat kérek érte

[HTPA]GeeForce 02-18-2010 22:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 241223)
Nem mintha csalasra akarnalak buzditani, de pl Operaban asszem van auto refresh.

Nem tudsz csalásra buzdítani, mivel a játék engedélyt ad az automatikus oldallátogatásra.
Az opera automatikusan frissít, de -tudtommal- nem cserél IP címet. 1 IP-ről 1 látogatás jöhet.
Egyébként a FireFox is frissít... Igaz, írnom kellett egy .bat file-t... :D

[HTPA]GeeForce 02-18-2010 22:13

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 241222)
elég gyenge az emberem még:(
azért köszi.

Nekem is adhatnál valami progit :D

Olvastam ,hogy megoldják páran a trükközést ebben a játékban is.
Van olyan ember, aki alatt már 200.000 pupils van, de ha én rakok magam alá, akkor azért nem kapok pontot.

Hát nem tudom, engem elvert. Igaz, nekem még regisztrációm sincs. :) De mondjuk (ha tudsz) állíts valamit, mert az elején valami bicskával hadonászott a harcosod, elég bénán, aztán elővett valami baltát és 2 csapásra levágott..
Proponáld, hogy elsőre baltával nyisson. :)

A program, amit keresel: Autoclicks 3.04 (a könyvtárnév autoclics, keress rá úgy is, ha nem találod autoclicks néven)

A program legálisan letölthető, és sok ilyen jellegű (kattintást gyűjtő/ kattintást beszámoló) netes játékban nem szabálytalan a használata. (Mint pl az én sárkányos játékomban se tilos használni, és ha jól tudom, a mybrute-on sem, mert vannak mybrute-os emberkék a listában - de azért nézz utána, nehogy gond legyen!)

J.Ati 02-18-2010 22:59

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241232)
Hát nem tudom, engem elvert. Igaz, nekem még regisztrációm sincs. :) De mondjuk (ha tudsz) állíts valamit, mert az elején valami bicskával hadonászott a harcosod, elég bénán, aztán elővett valami baltát és 2 csapásra levágott..
Proponáld, hogy elsőre baltával nyisson. :)

A program, amit keresel: Autoclicks 3.04 (a könyvtárnév autoclics, keress rá úgy is, ha nem találod autoclicks néven)

A program legálisan letölthető, és sok ilyen jellegű (kattintást gyűjtő/ kattintást beszámoló) netes játékban nem szabálytalan a használata. (Mint pl az én sárkányos játékomban se tilos használni, és ha jól tudom, a mybrute-on sem, mert vannak mybrute-os emberkék a listában - de azért nézz utána, nehogy gond legyen!)

Sajnos ebben a játékban nem lehet beállítani semmit.
Teljesen autómata.
Sok értelme nincs is, olyan mint a teve, csak egy kicsit komolyabb :D

Megnézem azt a progit, köszi.

Dus 02-19-2010 06:13

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 241186)
jöttetek páran köszi!

Ő a legjobb " New pupil: jzujghjkjhk ! "

Ritka nevet választott valaki:D

Szívesen. Jó név hirtelen nem jutott eszembe, és asszem az abcdefghijklmnopqrs foglalt volt, így random benyomtam pár billentyűt. :D

Redback 02-19-2010 21:47

Köszönöm a földkerekség legjobb Anyukájának, hogy madártejet csinált ma pici fiának :)

All times are GMT +1. The time now is 20:17.