Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Alg 12-31-2009 11:44

Nah, akkor az utóbbi 1-2 hét filmjei:

Inglorious Basterds:
2, világháború, amerikai "gerilla" csapat a német területen, egész jó...

Gran Torino: Nálam az év filmje, az öreg Clint nagyot alakít (Amerikai, egyedül élő, morcos öregember mellé ázsiai család költözik...)

Avatar:amekkora Hype volt körülötte, többre számítottam... A régóta ismert Pocahontas-történet átültetése modern köntösbe, kis fricskával a kapitalizmusnak. Forgatókönyv 2/5, megvalósítás 5/5, iszonyat jó hangulat, hamar elröppen az a 2 és fél óra.
Mod: Színészi teljesítmény szintén legalább 4-es

J.Ati 12-31-2009 12:42

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 234369)
Becstelen Brigantyk
Egy komolyabb hangvételű történelmi filmre számítottam annak ellenére, hogy Tarantino alkotás, de már az elején elvesztette komolyságát a film: a zene leginkább egy western filmbe illett volna.
A film során többnyire vicces, néhol pedig abszurd jelenetek vannak.
Nekem tetszett, mint vígjáték.

Én még moziba néztem meg, és én is teljesen más filmre számítottam, ezért nem is jött be annyira.

Tsobi 12-31-2009 12:44

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 234384)
Én még moziba néztem meg, és én is teljesen más filmre számítottam, ezért nem is jött be annyira.

Számomra egy nagy favorit :)

BigPi2 12-31-2009 15:29

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 234370)
Nah,

Avatar:amekkora Hype volt körülötte, többre számítottam... A régóta ismert Pocahontas-történet átültetése modern köntösbe, kis fricskával a kapitalizmusnak. Forgatókönyv 2/5, megvalósítás 5/5, iszonyat jó hangulat, hamar elröppen az a 2 és fél óra.
Mod: Színészi teljesítmény szintén legalább 4-es

Igazad van a forgatókönyv tényleg egyszerű és sablonos, de ez legalább segíti a látványvilág emészthetőségét is. A megjelenítésre az 5. pont felet még adnék +2-öt. A film lényege, hogy csak 3d moziban élvezhető. Nem érdemes letölteni, hamisított dvd megnézni, mert úgy élvezhetetlen.

vityu 12-31-2009 16:07

Most jöttem ki az Avatarról, vagyis már fél órája, és még mindig a hatása alatt vagyok. Nem értem, hogy miért mondjátok, szerintem egy remek történet volt, nagyszerűen felépített világgal. És a világ nemcsak látványában volt jól felépített, talán csak a kis humanoid lények tűntek ki közülük.
Szerintem remek film volt, jövő héten megnézem még egyszer, megint moziban.
Az utóbbi idők legjobbja!

Rheia 01-02-2010 05:10

Nemrég sikerült csak megnéznem a Sötét lovagot.. nagyon tetszett, tudom ajánlani annak, aki szereti a cselekményes, akcióban bővelkedő filmeket :)

Pepa 01-02-2010 20:07

10 dolog amit, utálok benned

Az angol címe is ez (10 Things I Hate About You) mégse a címről szól. Valóban van benne egy felszínes lázadó szál, de a címhez semmi köze. Egyébként egy amcsi ifjúsági film. Egyszer meg lehet nézni.

csabi 01-03-2010 07:07

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 234678)
10 dolog amit, utálok benned

Az angol címe is ez (10 Things I Hate About You) mégse a címről szól. Valóban van benne egy felszínes lázadó szál, de a címhez semmi köze. Egyébként egy amcsi ifjúsági film. Egyszer meg lehet nézni.

az első időrendben a kategóriájában és megboldogult Joker főszereplésével.. :)

J.Ati 01-08-2010 01:49

Tsobi ajánlásával megnéztem a Bourne trilógiát.
Nekem a harmadik rész tetszett a legjobban, de mindhárom film jó volt.
Én is csak ajánlani tudom:)

http://www.imdb.com/find?s=all&q=bourne

A Bourne-csapda

Pepa 01-08-2010 13:36

56 csepp vér

Nem klasszikus értelembe vett film, hanem egy színdarab felvétele. Az 56 forradalom kitörése és annak eljutása egy kis faluba. Elmesélése a helyi plébános szeméből. Egy kis Rómeó és Júlia szállal.

All times are GMT +1. The time now is 00:40.