![]() |
Nah, akkor az utóbbi 1-2 hét filmjei:
Inglorious Basterds: 2, világháború, amerikai "gerilla" csapat a német területen, egész jó... Gran Torino: Nálam az év filmje, az öreg Clint nagyot alakít (Amerikai, egyedül élő, morcos öregember mellé ázsiai család költözik...) Avatar:amekkora Hype volt körülötte, többre számítottam... A régóta ismert Pocahontas-történet átültetése modern köntösbe, kis fricskával a kapitalizmusnak. Forgatókönyv 2/5, megvalósítás 5/5, iszonyat jó hangulat, hamar elröppen az a 2 és fél óra. Mod: Színészi teljesítmény szintén legalább 4-es |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Most jöttem ki az Avatarról, vagyis már fél órája, és még mindig a hatása alatt vagyok. Nem értem, hogy miért mondjátok, szerintem egy remek történet volt, nagyszerűen felépített világgal. És a világ nemcsak látványában volt jól felépített, talán csak a kis humanoid lények tűntek ki közülük.
Szerintem remek film volt, jövő héten megnézem még egyszer, megint moziban. Az utóbbi idők legjobbja! |
Nemrég sikerült csak megnéznem a Sötét lovagot.. nagyon tetszett, tudom ajánlani annak, aki szereti a cselekményes, akcióban bővelkedő filmeket :)
|
10 dolog amit, utálok benned
Az angol címe is ez (10 Things I Hate About You) mégse a címről szól. Valóban van benne egy felszínes lázadó szál, de a címhez semmi köze. Egyébként egy amcsi ifjúsági film. Egyszer meg lehet nézni. |
Quote:
|
Tsobi ajánlásával megnéztem a Bourne trilógiát.
Nekem a harmadik rész tetszett a legjobban, de mindhárom film jó volt. Én is csak ajánlani tudom:) http://www.imdb.com/find?s=all&q=bourne A Bourne-csapda |
56 csepp vér
Nem klasszikus értelembe vett film, hanem egy színdarab felvétele. Az 56 forradalom kitörése és annak eljutása egy kis faluba. Elmesélése a helyi plébános szeméből. Egy kis Rómeó és Júlia szállal. |
All times are GMT +1. The time now is 00:40. |