![]() |
Régebbi magyar meséket ismerőknek, én könnyeztem rajta:)
http://www.hocipo.hu/images/stories/...obaratok-7.jpg -Szia Picúr,megvárhatlak? |
Quote:
|
Quote:
|
Kutyuli ezt inkább töröld mert nem vicc hanem hódítós dolog. másrészt ha jól sejtem ez top, ha nem zombinak lépsz akkor kell templom és kocsma, úgyhogy szégyelld magad hogy nem olvastál róla itt régebben :P
|
Quote:
Amúgy nincs a topban. ráadásul ha átépül akkor is sok ez a 11% feletti kocsma sztem. |
Quote:
Lehet annyira nem is vicces, csak meg kell nézni kicsit;) |
Quote:
|
Az már rég rossz ha egy viccet magyaráznod kell...;)
|
Bemegy egy csinos nő a szexboltba. Megveszi Bubut, a szexkutyát. Az eladó elmondja, hogyan kell használni:
- Csak mondja azt neki asszonyom, hogy: Bubu, hopp! - és meglátja Bubu érti a dolgát. A nő hazaviszi a kutyát. Levetkőzik és kipróbálja: - Bubu, hopp! Nem történik semmi. A kutya csak bámul és csóválja a farkát. - Bubu, hopp! Semmi... A nő dühösen viszi vissza kutyát. Az eladó hitetlenkedve néz a kutyára. - Asszonyom, feküdjön fel kérem arra az ágyra! Te meg, Bubu figyelj, most utoljára mutatom meg! Egy férfi meséli a barátjának: - A múltkor, amikor hazamentem a munkából, a feleségem szexi fekete fehérneműben fogadott, két fekete bársonypánttal a kezében, és azt mondta: "Kötözz meg és azt tehetsz, amit csak akarsz!" - És? - kérdezi türelmetlenül a barát. - Hát megkötöztem és elmentem golfozni. |
A férj hazamegy, és a feleségét egy idegen férfival találja az ágyban.
-Tudtam! Mire az asszony: -Igen, de ő még most is tud! :) |
All times are GMT +1. The time now is 00:21. |