![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ajajjjj... nehéz eset... A dobos-torta általában fel van szeletelve, (nem általában, hanem mindíg) ígyhát azt nem kellett nekem megtennem...:p namostmár következhet a nagyigazság pillanata: mit tetszett kezdeni a szelet tortával???:D ....ami dobos ugyan, de nem dobol... így audio-élményről nem maradtál le, nem kell aggódni emiatt:) |
Quote:
CRT-vel kiccsit gász. Bár üvegvágó leviszi aszt is. :D (Tapasztalat.:D) Utólag is bóldog szűllettésnapot méjen tisztelt véncsatakancaúrhölgycsajszi. :D |
Quote:
|
Utólag is bóldog szűllettésnapot méjen tisztelt véncsatakancaúrhölgycsajszi. :D[/quote]
Khmmm... hááát ez nagyon szíven talált! :) Köszönöm.... de a tortából már nem kapsz...elfogyott:p ...vagy szeletelj egy újat magadnak! ;) |
Ugyanmár ne vedd a szívedre... Csak egy csatacsődör kell hozzá, és elég jól néz ki a dolog :D:D:D:D
Köszi a tortát, msot nem kérnék amúgy sem... Reggel ettem 2 szelet sütit, tízóraira csokiskekszet, ebédre meg fél kiló szőlőt. :D:D:D:D Szerintem már így is túllőtem a napi cukorbevitelen! :D Azért én sütök Neked egyet. :D ..Í_Í_Í_Í_Í.. [________] [________] Emeletes torta. ^^) Gyorsan fújd el a gyertyákat, és kívánj valamit. Nem! Nem nekem! Magadnak. :D:D:D ^^) |
Quote:
Ha feketeerdő-torta, akkor nyomban fel is szeletelheted! :);) |
Quote:
Azt nem szereted, és akkor nem kell az egész? :eek: :D |
Quote:
Akkó ha nem szereti amúgy sem, elfelezem Atival. ..Í_Í_Í _Í_Í.. [____ ____] [____ ____] A 2 vagy a 3 gyertyásat kéred? :D |
All times are GMT +1. The time now is 19:47. |