![]() |
Azért mi ketten megpróbáljuk tartani magunk, ha veszítünk is esetleg, tegyük úgy, hogy a játék legyen a lényeg :)
|
sok sikert :)
|
Quote:
Végre egy szimpatikus írás, nem olyan "Karvaly féle" Remélem, 10 nap elég lesz megtörni az ellenállást, ha nem, akkor legközelebb... Végülis 6 nappal később jöttem, jó ez is azt szabad megtudni vesszedelem miért esett ki? |
azt majd ő kommentálja ha akarja
|
Üdv!
Olvasgatva a hozzászólásaitokat csak az nem világos, hogy most két szövi hadakozik egymással az arénában? |
Quote:
egy eltűnt, egy meg lebontott |
Quote:
Két szövi harcol + két MF, kisebb nagyobb intenzitással meg bele bele szól a dologba. De annyi biztos, hogy az utóbbi idők egyik legizgalmasabb véghajrája várható! |
Quote:
|
Quote:
|
Tomnál érthető volt, napokig csak pillanatokra tudott benézni, és éppen ez volt a kritikus időszak nála. Vesszedelem egyik pillanatról a másikra döntött így, a hátterét nem tudom a döntésnek, talán úgy gondolta, elrontottunk valamit.
(Ez persze igaz volt) De szerintem mindenki követ el hibákat, az ellenfél is, az a lényeg, hogy tegyük élvezetessé ezt a pár napot, és a végkifejlettől függetlenül érezzük jól magunkat. |
All times are GMT +1. The time now is 03:00. |