![]() |
Quote:
Az hogy valaki meghódítja a top-ot, az teljesítmény amit jutalmazni kell... vitán felül áll, de az hogy utána odabetonozza magát és sok ezer körig költi a tojásait az már nem. Ez épp ugyan olyan mint a normál csopiban topolni... egyszer felevett oda a fene nyilván mindent elkövetek hogy más ne tegye, és ezzel ki is fújt. |
Amiket írtam %-ok, azok azt a célt szolgálták volna, hogy ne legyenek elérhetetlen magasságok.. TÉNY h könnyebbb dolga lenne a kékeknek.. de csak kicsit.. véleményem szerint kompromisszum lenne a két fél között..
De ezt nem kell elfogadni, csak egy javaslat volt :) Az alap felvetésem továbbra is az lenne, hogy az A-s orinak a saját követelményeit kelljen csak teljesíteni, de mivel magamat ismételgetni nem akarom, nem fejteném ki ismét. |
Quote:
Ezek szerint aki a klánban van termelő orival az sz*r játékos mert fedezett, vagy mert a kapott földet? Ha ő fordul nem érdemli meg a számot? |
Quote:
1. Ki dönti el mi számít teljesítménynek? Elfogultság és melldöngetés nélkül, persze... 2. Mi számít teljesítménynek? A trónolás, a helyezés, a top% vagy mi? 3. Ha ez személyiséggel jár, akkor megint visszatérünk az alap problémához hogy melyik a nehezebben elérhető és ki a jani. Valóban nem is rosz ötlet csak ki kéne dolgozni. Lehetne olyasmit is csinálni mint az anarchban a vérdíj, ami ott egy elég érdekes versenyt teremtett ;) ;) :D :D És ha az kell hogy az A-csopi ász csóka kiakaszthassa a mejjére a szines karaktersztringet akkor ez nem egy rossz megoldás |
"hát engem ez sose zavart, és eszembe sem jutott, hogy teljesítménynek kéne lennie mögötte
teljesen egyszerű volt kék számokat szerezni, elf+torony+felfedezés " De ez már nem olyan egyszerű. A-s top-ért lehetne piros szám egy személyiség +-al. Akkor mindenki látná ki honnan. Minden orinak csak a saját követelményét kell teljesíteni, így nincs függőségben a két összekapcsolt ori. Szerintem ez mindenkit kielégítene. |
Quote:
ez alapján B ből már 1750 hektárral lehetne fordulni, egy 7-8 személyiségű országnak... ugye ez nem komoly? a harmadik személyiségtől nem engedném meg a fellépést csak a maximum hektárnál eleve... |
Ebben igaza van Ákosnak.
1/A-ban kellene picit változtatni a %-okon,illetve az 1/A es 2/B-s ori kapcsolatán; a lentebbi szinteken az elfogadott %-ok legyenek mérvadók, szerintem. |
Quote:
Azzal én is egyetértek, hogy bizonyos személyiség elérése után kötelezővé tenném a fellépési határról történő szintlépést, attól függetlenül, hogy az elvárt top% akár ez alatt is van. A fő probléma az, hogy generálisan vannak a top%-ok meghatározva. Így bizonyos top% elérése már 5. szinten is néhány csoportban TÖBB ezer hekire való feljutást követel (állítólag), ami véleményem szerint nonszensz (ha ez tényleg így van). |
Quote:
valahogy így kéne... de azért kihívást jelentsen mindenképp... példa: a kis (5) megszerzéséhez fel kellett verekedni B ben 2500 hekiig... A ban dekkol az ori 4500hekin... a kis (6) megszerzéséhez fel kellett verekedni B ben 2800 hekiig... A ban dekkol az ori 4800hekin... ez így reális? :confused: |
Quote:
ööö maximálni esetleg az elérhető hektárt minden egyes csoportban? ;) |
All times are GMT +1. The time now is 17:07. |