![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Vihar a biliben...
Volt egy szep utes, meg egy teljesen szokvanyos elfokozos 0-as, es annak kapcsan egymas torkanak ugrotok, pedig egyik resztvevo sem voltatok a csataban, azert ez eleg vicces... |
Quote:
és ezen indult az egész balhé amit mégt tetézett hogy sami kicsit korábban másolt be egy eseményt amire egy pannonos kérte lehet kicsit idegesebben a kelleténél hogy vegyék ki a szovijének az eseményet tehát te inditottad be a lavinát azt most ugy csinálsz mintha kozod nem lenne hozzá :D |
Térjünk vissza az 1A eseményekhez!
2010-10-14 00:01:05 Fejvadász (#4023) támadást indított AK47 (#3984) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1425 hektár földet. Grat! |
Quote:
Attol meg, hogy vmi eleirod hogy nem kotozkodni akarok, es utana kotozkodsz, ugyanugy kotozkodes marad. Amugy pedig: valoban semmi kozom nem volt hozza. Hogy en mit is irtam? Egy helyes allitast (ritkan gratulal) irtam vkirol, egy olyan neven szolitva, amit a sajat szovije ragasztott ra. Hogy ezzel hol volt gond, fogalmam sincs. |
Majd én irok beszámolót:D
Elöször is gratula a nagy ütésért! Sajnos mivel a Big nem adta meg azt a lehetöséget amit anno a régi Pannon nekik megadott(ök békébe tudtak termeli,a törpét nem bántották stb),igy a fölsö orijaink is támadás alatt állnak,és nemtudják támogatni a feltörekvö országaink ,az igaz,hogy már vagy 2 hete készültünk szabizni,tudtuk h. védtelen jacket elöbb utobb megprobálják leszedni,csak idö kérdése,hiszen ennyi ori ellen nincs esélye,de elhuztuk az idöt és hát jöttek,most pedig folytatjuk tovább a B tervet meglátjuk pár honap mulva sikerül e kihozni valamit belöle. Aki leirta volna a Pannont az ne tegye még egyszer megprobálunk majd alkotni valamit,küzdünk az igazságért a jó oldalon:D |
Várunk vissza titeket :)
|
szegény védetlen Jack:D
alig 81% barakk és 100ra húzott morál kellett hozzá meg persze csontra kitámadás;) se torony se kocsma,szerintem inkább én voltam védetlen de mindegy:rolleyes: most már erősen idejétmúlt infók ezért nyugodtan ideírom,Fegya még csak priviben kapta meg:D |
Quote:
ez az egész egy nagy marhaság!!!tudtátok nagyon jól hogy harc lesz mégsem csináltatok az égvilágon semmit!nem készültetek kontrákra semmit nem változtattatok az országokon!!már anno amikor csak én egyedül voltam ott és támadtam a 2!!!! oritokat akkor sem volt semmi ellenakció!pedig a lehetőség adott,de persze jóval egyszerűbb itt meg persze skypon kavarni a szart és hülyeségeket terjesztgetni a Bigről;) amikor pedig valós harci helyzet van akkor szabi és szk. szerintem ez nem rólunk ad szegénységi bizonyítványt:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 20:39. |