Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Hex 10-13-2010 22:30

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267187)
Akkor a klántársad hazudott, ha kell elküldöm az összes levélváltásunkat és olvassál.
De ha már itt járunk, akkor Te meg a Tsobi barátodon keresztül könyörögsz, hogy ne bántsunk már. Arra sem vagy ember, hogy Te magad kérd?

sosem könyörögtem senkinek. Nem vagyok kíváncsi a levelekre.

Sami 10-13-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 267185)
Sami, Te vagy ilyen agresszív? :D

Tudod Pool, csak a szokásos...
Ha nem a belső, bizalmi körből vét valaki a szabályok ellen, akkor rögtön, mint egy gyilkosnak ugranak neki.

Pool 10-13-2010 22:34

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267189)
Tudod Pool, csak a szokásos...
Ha nem a belső, bizalmi körből vét valaki a szabályok ellen, akkor rögtön, mint egy gyilkosnak ugranak neki.

Nem ér ennyit az egész sztem...
Inkább Forza Juve! :)

Sami 10-13-2010 22:35

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 267188)

Télleg? Ugye milyen szar érzés, amikor kiteregetik a szennyest? Te már többször nekem ugrottál ezen a fórumon, holott soha semmi okod nem volt rá, most sem, hiszen most sem szóltam hozzád egy árva szót sem. Akkor meg nem értelek, hogy mégis miért Te vagy felháborodva...

Hex 10-13-2010 22:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 267190)

ezzel egyet értek :)

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267191)
Télleg? Ugye milyen szar érzés, amikor kiteregetik a szennyest? Te már többször nekem ugrottál ezen a fórumon, holott soha semmi okod nem volt rá, most sem, hiszen most sem szóltam hozzád egy árva szót sem. Akkor meg nem értelek, hogy mégis miért Te vagy felháborodva...

nincs szennyes, amit takargatnom kellene :) mellé ment egy kicsit :)

ha röviden válaszolok, az azért van, mivel épp az anarch piacokat csinálom lefekvés előtt és 4 milliárd fát nem két perc alatt vesz vissza az ember :)

Sami 10-13-2010 22:40

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 267190)
Nem ér ennyit az egész sztem...

Forze Juve!
Valaki itt már egyszer idézte az okos és a szamár történetét...
Jó éjt

Ati 10-13-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267189)

Nem is tudom... A legtöbb ember, amikor felhívják a figyelmét egy szabályszegésre, akkor nem úgy reagál, hogy csakazértse törli a tudottan szabálytalan beírást.... Lehet, hogy ez az oka?

Sami 10-13-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 267188)

De akkor meg végképp nem értelek...
Miért rágalmazol butaságokkal? Ha nem tudod, hogy milyen levélváltás történt köztünk, akkor miért állítasz valótlanságokat?

Sami 10-13-2010 22:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267194)
Nem is tudom... A legtöbb ember, amikor felhívják a figyelmét egy szabályszegésre, akkor nem úgy reagál, hogy csakazértse törli.... Lehet, hogy ez az oka?

Akartam törölni, de már törölted akkorára, amit ez úton is köszönök. Bocsánatot kértem már érte, törölni is akartam, de elkéstem vele. Mond, mit tegyek még?

Ati 10-13-2010 22:45

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267195)
Ha nem tudod, hogy milyen levélváltás történt köztünk, akkor miért állítasz valótlanságokat?

És vajon Te, amikor pontosan tudod, hogy szabálytalanságot követsz el, akkor miért azt mondod, hogy nem érdekel?

All times are GMT +1. The time now is 23:04.