![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én tudom mit mondtam:) ilyet nem :) De végigolvashatod az egészet ráküldés szó az egészben nem lesz:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na ez volt akkor :
D=Dargon H=Harcosok (sajna nem teljesen pontos mert nekem nem menti a beszélgetéseket:( ) D:Normálba soha nem támadtam még rád H:Azért ujráztál az L-ben miattam D: Ott 72kör tiltás volt H:Meg is érdemelted,hogy szét lett szedve az orid mert biztos enm szépeket irtál D: Szerintem miattad volt a 72kör tiltás is H: Jaja... Lefizettem Atit:D Ebben nem látom hol van az,hogy én rá fogok bárkit is küldnei dragra:DTovábbá honnan tudod melyik Atiról beszéltem?:D |
Quote:
Télleg, Bea Baba, itt vagy még? ;) |
Quote:
Quote:
Akkor valakinek most bekell vállani a lány szerepét:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dede...teszel még jót velem:) |
Quote:
Véletlenűl egy telszám jött meg:) ,de elötte én meg az orimból már írtam,hogy sürgössen kell telószám nekünk,mert lecsúsztunk mindenről:( -Így is az én 5letem volt ,hogy menjük be a burgerkingbe és kuncsorogjuk ki a telszámát valakinek!! ...Ha már ott voltunk összeakartunk futni a társasággal. |
Quote:
Nem olyan drága a net ,de kell elvileg vásárolni és akkor kapsz kupont... Peti evett egy kis sültburit 300Ft körűl....az aztán lehúzás a javából:mad: |
Amúgy kár hogy lecsúsztuk a korit:(
Legközelebb már másképp lesz remélhetőleg. |
hozzad legkozelebb Harcosokat is! :)
gyere, Harcosok! :D |
gyere ki a hóra :D akarom mondani a jégre :rolleyes:
|
Quote:
8-10k ft a vonatjegy (oda-vissza) és 10-12óra:)(oda-vissza) |
Quote:
Bár mondjuk onnan nemigen jár vonat.:D |
Quote:
|
Quote:
|
De gondoljatok bele: :)
Harcosok megjelenik valamelyik Hódító találkozón belép az ajtón hirtelen nagy csend.... mindenki őt nézi .... és nézi..... és még mindig..... Harcosok elővesz a farzsebéből két csillagszórót ... meggyújtja ... Ekkor mindenki nagy sóhaj közepette egyszerre kimondja: Harcosok ... elégnek a csillagszórók nagy csend és még mielőtt Harcosok megszólalhatna hirtelen hátulról elkapják beleültewtik egy székbe valaki feláldozva magát hozza a tölcsért és a vodkát és Harcosokat leitatják :D:D:D És a buli további részén Harcosok a szórakozóhely egyik sarkába békésen szunyókál :D Happy End Fin,Konyec,End,Vége :D :D :D :D :D :D |
Harcosok, oda-vissza olyan 3 ezernel nem tobb a vonatjegyed :) Ha Magyarorszagon laksz :)
ugyhogy ez nem kifogas :) az idot meg szand ra! :) bar tenyleg fiatal vagy.. |
Quote:
(ugy hogy még nem is innen indulok hanem a szomszéd városból) |
ja meg lenne 1 kérdésem
Most megyek lefele mf-be csak hát van itt egy szövi akivel háboruztunk eddig....2x az arca mint nekem:D Na teszi itt,hogy isten meg miden :)meg,hogy öt a 2 személyiség+a kis sorszám mindentöl megvédi:D Az lenne a kérdésem,hogy amikor lemgeyek mf-be utána ölhetem még ezeket vagy sem?(gondolom a msotani szövim is fogja ölni) Jó lenne ha tudnám szedni mert olyan nagy szája van:D Ja és akik eddig még nem tudták(mint pl én): a kis sorszám+a 2személyiség legyözhetetlenné tesz:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Harcosok, és akkor mf-ekként szednétek őket továbbra is? :D
Szerintem sima jksz. Ha szeditek tovább őket, akkor maradjatok szövibe. S azt mondtad, hogy legyozhetetlen vagy lassu csoportban, meg rengeteg mlrd tartalekod van :) gyerunk, hasznald ki :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én lépek ki a szöviből....A többiek maradnak szövik:) Nme irtam,hogy legyözhetetlen vagyok soha:PÉs ha a tarteléktól függene hát szerintem egy 0-val többjük van:) |
egy 0-val? :) az igen jo.
ha Te kiválsz mf-be (gondolom a bonusz miatt), es olod tovabb mf-kent a volt szovijeid meg szovikent, akkor siman felnyomnak titeket es jksz-el jossz megint anarchba :D na, de nem ertem, miert akarsz kivalni? :) |
All times are GMT +1. The time now is 21:00. |