![]() |
yyyyyyy (#xxxxx)
A Hódító Tudományos Akadémia felvételt hirdet művelődésszervező és könyvtáros szakra. A kurzus etnikailag erősen disszkriminativ, kizárólag doktori oklevéllel bíró kistermetű, hajlott hátú, hosszú, esetlen pókmajomszerű végtagokkal és legalább 1 hektó napi sörfogyasztással rendelkező grincsek részvétele lehetséges. HA randa vagy és részeges és van néhány ponyvaregényed amit megoszthatsz hátrányos helyzetű társaiddal, ne habozz és küldd a jelentkezésed:) jelige: 'Egyedül nem iszom!' |
Ork keres szövit.
Jelenleg 260 körül, de célom fentebb is megállni a helyem..... Távolság mindegy, remélem neked sem számít...többit üzenetben, hulla lét nem akadály, de jobban örülök embernek, vagy inkább gnómnak nem. |
Quote:
Embernek örül, vagy gnómnak nem :D |
2010-11-04 10:41:34
Helyezés: xxx Érték:xxxxx hosszú szünet után újra játszom és szövetségest keresek fél elf hogy mire vagyok jó még nem döntöttem el.bármi lehet az orszégomból !:D sztem hadis legyen!:) |
Quote:
|
XXXXXXXXX (#YYYY)
Helyezés: ZZZZ Érték: FFFFF két tag kék. a többi zöld |
Szövetségest keresek:)
csak akkor jelentkezz,ha hétköznapokon legalább 30szor be tudsz lépni. köszi Csak harmincszor? :D |
Quote:
|
ez tetszik... :D
2010-11-10 18:43:54 Helyezés: 340 Érték: 9479 Vak hulla keresi szemeit, esetlegesen többi vak társát. Jelige: teljes krónika |
2010-11-13 16:10:06
Helyezés: 367 Érték: 31662 egy hulla kerene rohaterős szövit |
és még egy... :D
a köszönés utáni első mondat elég érdekes... :p 2010-11-13 22:09:00 Helyezés: 369 Érték: 46478 Csáó! Jelenleg fríss mf, keresi utolsó tagját kereső szövijét! Aktivitás, fórumozás, tapasztalat, esetleg vip! Ezeket én is tudom nyújtani! Alattam csak felfele jövő szövi, felettem szinte akármennyi lehet ! (max 13) Főleg vari és Toli vagyok! Üdv.:XY főleg vari és toli?? már megyek is... ;) |
varázsló társat keres.
lényegre törő. |
Quote:
love.hu :):) |
dübörög a föld,
omlanak a falak, ha nincs velem mnt-d, országod sem marad.. :) ez tetszik :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dübörög a föld..
omlanak a falak... ki állíthat meg? hol az a nagy csapat? :) |
egy hely kiado...csak tapasztalt jatekosoknak...
|
Quote:
|
Helyezés: x
Érték: x szövetséget keresnéj vagy alapítanik ami biztos egy erős hadis lenne a társ ami kéne egy erős nagyon erős vari :D |
Quote:
|
Ez most jutott eszembe.
Mikor először elkezdtem hódítózni, akkor napokig kerestem a lehetőséget, hogy hol tudom megköszönni a "Magányos Farkas" nevű szövetségnek, hogy ilyen hamar felvett a tagjai közé. Aztán a dipiben sikerült :) |
Hadis törp szövit keres,kb 1-2 hét múlva indulnék
fel 200hekiről,50% barakkal. Azt nem írta mennyi kocsmával és templommal :D |
.......(#xxxxxxx)
2010-12-14 12:03:24 Helyezés: . Érték: ...... Üdv! Hosszú szünet után ismét folytatom a játékot. Ehhez szövetséget keresek varázsló beállítottságú óriásaimmal! 3 óriásra úgyis szükségem van, de a többit nem veszem be:cool: |
Quote:
abból képezhetsz óriás katonát, óriás tolvajt, és varázsló beállítottságú óriást is ha meg nem vagy óriás, akkor nem is lesznek óriás egységeid, ebbe jobb beletörődni szerintem ebben a hirdetésben, semmi kifigurázandó nincs, hisz országokról beszélünk és nem egyénekről, szal teljesen helytálló a többesszám használata sőőt! |
Quote:
Ahhoz nem kell sok templom hogy egy imát elmorzsolj mielőtt inditod a sereget És sokat inni se szabad ha jol akarsz inditani:D Ne vedd fel, poén akart lenni. |
Quote:
Értem a viccet nem úgy,mint aki lefelé újjazik. |
Quote:
|
Quote:
akár még jogos is lehetne a szörszálhasogatás, ha a hódítóban így használnánk a személyiséget. vagy azt akarod mondani, hogy rajtad és a hirdetőn kívül senki nem vágja a tutit?:) a csoport többi hirdetése: xxx2010-12-12 12:51:33 Helyezés: x Érték: x törpét keresünk, hosszú távra x 2010-12-12 14:28:45 Helyezés: x Érték: x Üdv! Multinacionális cégünk sikerorientált munkatársat keres egy elf személyében. Felvételi kritérium: ........ x 2010-12-13 21:09:34 Helyezés: x Érték: x Elf szövetség elfet keres minimum 11% tanyával. de be lehetne másolni az összes dipót. tulajdonképpen nem sok jelentősége van, de azért szerintem idevaló a cucc. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmmm.
2010-12-18 21:48:03 Helyezés: 174 Érték: 11591 szövetségest keresünk 4tagját irj és aztán a többit megbeszéljük . |
xxxxxxx (#xxxxxxx)
2010-12-23 20:41:17 Helyezés: 252 Érték: 50388 Tiszteletem! Erős hulla menne szövibe. Tolvaj, vagy varázsló lennék legszívesebben:))) Max3 környire. üdv |
Még jó, hogy karácsony van, elnézőbb vagyok. :)
|
xxx (#yyyy)
2010-12-22 20:05:13 Helyezés: ?? Érték: ?? Sziasztok! Mágus jelentkezését várjuk. Feltétel csak a nap aktivitás. |
Quote:
|
|
All times are GMT +1. The time now is 13:56. |