Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

Viz 01-20-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67461)
én nem értek egyet ezzel a termelgető törpe problémával:confused: de inkább nem mondok semmit mert le fogsz megint hurrogni ahogy szoktál egyébként a külső fórumon valóban új vok de csak ott

OFF:
A személyeskedést kérlek hagyd, és a topic offolását is. De amit írsz az alapján nem csak a fórumon vagy új, az még nem lenne gond. Ha nem érted a problémát szerintem se szólj hozzá Xepinek teljesen igaza van. És ez nem ellened irányul hidd el. Azt belső fórumon megoldjuk ami ellened irányul:)
/OFF

csukja 01-20-2007 20:38

de hát én azért szóltam a kérdésem után bele mert Víz elmondta. és 4 éve nyomom időközönként! súgót nem gyakran olvasok engem a haverom tanított!

Viz 01-20-2007 20:41

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67580)
de hát én azért szóltam a kérdésem után bele mert Víz elmondta. és 4 éve nyomom időközönként! súgót nem gyakran olvasok engem a haverom tanított!

Akkor kérjél még tőle tanácsokat. A további megbeszélést ne ebben a topicban, mert nem kéne hagyni behalni, pl engem érdekel a téma.

csukja 01-20-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67340)
Akkor ne is írj ide, ha nem érted miről van szó.
Ha termelsz, nem tudsz olyan védelmet tartani mint egy nem termelő ori, ergó levernek, és fedezheted vissza, viszont az arányod csak megy felfelé, te mégis csak egy helyben voltál...

sztem egy orit könnyebb védeni mint azt betámadni a tornyok miatt meg mér ne tudna akkora seregeket tartani amikor pénze van mer termelő ori és a törpének van egy olyan előnye hogy 20%-több ember fér a házba barakkba stb. és ha hozzávetjük a 30% lakitekit és akkor nagyobb sereget lehet tartani meg minden amúgy azért mondtam hogy nem értek egyet a termelgetős ori problémával mert Víz elmondta hogy miről van szó úgyhogy most értem de lehet hogy nektek van igazatok mert én még 1000 heki felett se voltam:D ;) !

csukja 01-20-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67584)
Akkor kérjél még tőle tanácsokat. A további megbeszélést ne ebben a topicban, mert nem kéne hagyni behalni, pl engem érdekel a téma.

a haverom már nem hódozik! meg már nem gyakran találkozok vele mivel elköltöztünk. egyébként hagylak nyugodtan folytassátok a témát!

Valezius 01-20-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67594)
a haverom már nem hódozik! meg már nem gyakran találkozok vele mivel elköltöztünk. egyébként hagylak nyugodtan folytassátok a témát!

Szerintem inkább ne folytassátok, legalábbis ne egy megvalósult javaslatban. Van épp elég megbeszélni való.

csukja 01-20-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 67603)
Szerintem inkább ne folytassátok, legalábbis ne egy megvalósult javaslatban. Van épp elég megbeszélni való.

Viz utál engem! mindenbe amibe beleszólok lehurrog én meg hülye leszek hagyni magam :D de egyetértek!

All times are GMT +1. The time now is 01:13.