Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Északföld 08-05-2008 09:04

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 185500)
Mert egyenlőre még én vagyok itt a klánvezér és tudtommal Te még nem vagy tag:D

Jól van, akkor íme egy kis eszmefuttatás. :) Nekem az úgy sincs az ellenfeleim szerint tehát nem kell komolyan venni. :D Én úgy saccolnám, hogy a klán átlag hektára 25.300 heki. átlagolva 65% barakk és 45% teki. Ez úgy cca 16.445 barakk / ori, az cca 950.000 * 9 egység. Tehát ha nem tornyokban utaznak a hadi orik is, elég 6M lovi, mondjuk 04-05h környékén. :D:D:D:D:D Persze ha eltartja magát az összes ori és 50% barakk 10% torony, és állandó az íjász készültség. Akkor rátennék 2M lovit. :) Nah majd ha visszajövök megnézem. ;)

Északföld 08-05-2008 09:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185494)
1-re valasz: mert mar nem kiveheto 40 milliardbol a katpiac.

2-re valasz az idezetem: sajnos csak ebben tudunk fogadni, ha a masik klan nem akar most harcolni barmi ok miatt, az egyik fel nem tudja eroltetni. :)

A 2. pont csak most esett le..szval ha nem akar hacolni, nincs harc. Ez azért érdekes. :D Mondjuk ha úgy dönt kirak egy tagot és hajnalban dob egy zöldet, hogy "bocsi mégis harcolni akarok, jah és az a 10M lovi felétek csak megerősíti ezt, mintegy nyomatékosítja"- akkor már lesz harc?
Egyébként nektek pont egy hasonló ori kellene mint Észak pontban....:D

Redback 08-05-2008 09:16

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185515)
A 2. pont csak most esett le..szval ha nem akar hacolni, nincs harc. Ez azért érdekes. :D Mondjuk ha úgy dönt kirak egy tagot és hajnalban dob egy zöldet, hogy "bocsi mégis harcolni akarok, jah és az a 10M lovi felétek csak megerősíti ezt, mintegy nyomatékosítja"- akkor már lesz harc?

NE haragudj, de szerintem Pannonfölde vezérében, és az egész klánban van annyi gerincesség, hogy nem azt mondja hogy most harcolni akarok, vagy holnap harcolni akarok, hanem hagy felkészülési időt a Big Gunnak szerintem.

Dragi 08-05-2008 09:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 185516)
NE haragudj, de szerintem Pannonfölde vezérében, és az egész klánban van annyi gerincesség, hogy nem azt mondja hogy most harcolni akarok, vagy holnap harcolni akarok, hanem hagy felkészülési időt a Big Gunnak szerintem.

a Big Gunnak kell felkészülési idő ?:) Kényszerítetzte őket valaki hogy átépüljenek termelésre ?:D De Szerintem nem kell félteni a Bigget tutira veszem hogy eléggé fel vannak készülve minden esetre

Arwen 08-05-2008 09:22

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185515)

Nincs szükségünk több orira. Amúgy sem akar velünk harcolni senki sem.

Quote:

Vagy fordítva. :p

Redback 08-05-2008 09:36

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 185518)
Vagy fordítva. :p

fórdítva is igaz persze.

Északföld 08-05-2008 09:52

[quote=Arwen;185518]Nincs szükségünk több orira. Amúgy sem akar velünk harcolni senki sem.

Nemrég Remy azt mondta, hogy teljesen jó ez a TOP kör megvalósítás ami most van, és hogy ez nem körhinta vagy hasonló, hogy forogni kelljen. Ha nem csatázik veletek senki, akkor mit csináltok?
Amúgy ezt nem értem (nah jó ezt se..:D), hiába eltelt sok idő, de régen valahogy úgy működött, hogy odaálltunk egy klán alá és elindult a sereg, nem volt előtte megbeszélés, hogy most éppen nem jó az időpont, csatázzunk később. :D:D:D Mi sem kérdeztük soha Monrótól és Ő se tőlünk. Mondjuk mikor hajnalban beverték Mekk-et, mondhattuk volna, hogy nem ér, kérjük vissza a földet, nem voltunk lelkileg felkészülve és valójában nem is akarunk csatázni?:D Előtte építünk pár 1000 tornyot, hogy még véletlenül se férjetek be..:D

Északföld 08-05-2008 09:53

Quote:

PErsze ez teljesen reális, sőt, szerintem azt is megbeszélhetnék ki mit hogyan épít...:D

Arwen 08-05-2008 10:06

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185520)

Nemrég Remy azt mondta, hogy teljesen jó ez a TOP kör megvalósítás ami most van, és hogy ez nem körhinta vagy hasonló, hogy forogni kelljen. Ha nem csatázik veletek senki, akkor mit csináltok?

Azt hiszem nem titok, hogy ha már idáig eljutottunk, nem fogjuk feladni. Rengeteg munkát, időt, energiát beleöltünk a játékba, és nem azért, hogy leforduljunk a második helyről.

sutike31005 08-05-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 185513)
off
első hódítós azt hiszem, aki utálja :)
/off

pff.. Én is rühellem a sört.. sőőt mindenféle alkoholt rühellek.. .. mi alapján Serg az első? Én akarok lenni az első :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 18:25.