Quote:
Originally Posted by Tsobi
(Post 273223)
Nem arról beszélek, hogy ezt írtátok.
Azt mondom, hogy számomra a Gun arról híres, hogy szigorúan tudás alapon veri agyon az ellenfeleit pont azért, mert utólag "mindig" leírtátok, hogy milyen módszerrel és hogyan jártatok túl az ellen eszén. Ehhez képest most jön egy elfokozás, amit Ti fricskának mondtok, de nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal valaki hozzátok hasonló tudással rendelkezett, az ütést benyelni és gratulálni pedig büdös lett volna.
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
(Post 273212)
Azért ez érdekes, hogy egyesek azért harcolnak, hogy tudjunk nagyot ütni klánban :) ne tudják kidobálni a tagokat, legyen már végre harc, mikor meg lehetne akkor elfokozok 1 + .. milla egységet, még véletlenül se vigyenek tőlem semmit alapon :) de megérte, jót röhögtem az egészen :D egy úr a napokban azt írta nekem, hogy csak azért történnek ezek a harcok, hogy az ujjak beleszokjanak az A-s harcmodorba, gyakoroljanak... az elfokozást már szépen csinálják :)
|
A 100k ponttávos témába szerintem a mi klánunk írt legtöbbet, de valahogy senkinek nem tetszik semmilyen megoldás, úgyhogy gyakorlatilag nem halad a téma. Míg nem állunk Ati elé egy többeknek tetsző variánssal, marad a mostani rendszer, ezért jelenleg nem szabálytalan alkalmazni a távolodást. Hozzátenném, hogy az említett 'úr' azt is írta, hogy az elfokozott országot is be lehet verni, Gunosoknak legalábbis eddig sikerült. Itt ezt nem sikerült megcsinálni, így a gratulációk is máskorra maradnak.
Quote:
Originally Posted by Merengő
(Post 273217)
akkor nem menekülés volt :) ha az volt a célja, hogy megnevettessetek, akkor tényleg bejött :D tulajdonképpen tudtuk, hogy ez lesz, azért nem is mentem közelebb kör előtt, egyedül Serg mondta azt, hogy Xepi sosem fokozna el, ő odaáll a harcba, de úgy látszik az emberek változnak, és tévednek. Xepi nem csak akkor kell keménynek lenni ha 10 vs 2ben nyomulsz, és nem csak akkor ha egy törpöt kell leverni, vagy éppen el kell fokozni, hanem útközben is :)
|
Hogy mikor is kell keménynek lenni? Hárman vagytok alattam két személyiséges hadi országokkal, de én mentem ki támadni néhány napja is, most is, a törpére nem mentem ki. 10 vs 2? Ez kizárólag a készpénzre vonatkozott. Jelen esetben 3 vs 1 a csata a ti javatokra (kisklánozásotok idejében is 2 vs 1 volt), ha ezzel nem tudtok élni, az nem az én hibám. Ha ilyen országokkal szenvedő félnek érzitek magatokat, akkor lehet valamit máshogyan kellene csinálnotok.
Az esti ütésnél az elfokozás mellett elég nehezen döntöttem, de személyes, játékon kívüli okokból kifolyólag szükségem volt erre a lépésre. Nem vagyok rá büszke, de nem szabálytalan a lépés, és nem is egy kis csóri klán egy tagját ütöttem, hogy nagyon lelkiismeret-furdalást kellene éreznem -mint ahogy itt egyesek beállítják.
Ha mulatságos volt a fokozásom, akkor nem értem ezeket a kesernyés hozzászólásaidat. Ha Serg egy kicsit is hatással volt rád, akkor valahogy úgy fognád fel, hogy kölcsön föld, majd még csatázunk érte (mint ahogy az lesz is biztosan).
|