![]() |
Ha már itt járunk, akkor szerintem az egész könnyítés azoknak nem kedvez majd, akik tartósan ott akarnak maradni. Lesz néhány klán, akik nagy ponton lesznek, és lesznek a többiek, akik csak kúsznak felfelé, de az értelmes földhozás alatt szépen forognak. Most van lehetősége a nagyobb klánoknak is ütni. Természetesen ott a lehetőség, hogy a nagyok nagyot üssenek, de ismerve az A-s körülményeket, eléggé álló lenne az egész. Néhány feltörekvő klán ütne klánban, majd ezt a klánt leverné 1-2 nagy országos. És itt a nagynál értem mondjuk a 600k felettieket. Ehhez bőven elég, hogy 1 ekkora ország legyen klánonként, és akkor már nem hoz a klántámadás lényeges földet ha a top lecsúszik 350k pontra, vagy lejjebb...
|
Quote:
Aki meg nem talál kihívást/unatkozik annak le lehet forogni, és felmenni újra, esetleg felvinni egy sokszemes országot. |
Quote:
|
Quote:
mostanában van egy ismétlődő séma ha megfigyelted! fedezget mindenki mint az állat majd amikor elérnek egy megfelelő méretet jönnek a kis földszüretelők(lásd minigun és társai),és szépen learatják a megfelelő méretű fedezgetőmatyikat. amennyiben a fedezés olcsóbb lesz és gyorsabban történik akkor ilyen "földszüret" gyakrabban fog történni. a fő probléma az hogy ezek a játékosok nem is akarnak játszani!!!csak dekkolnak nyomkodják a fedezgetésgombot és kapufa!!számtalanszor meg lehetett figyelni amikor kiválltak a kissebb orik szarrágyúrva az aktívabb klánokból,és visszatámadás nélkül végigverték a szegénykéket akik nem tudnak fordulni,pedig egy kis figyeléssel simán lehet profitálni is ezekből a szüretekből,mint például a már sokszor emlegetett Balázs FC-s eset. azzal egyetértek hogy a fix heki kettészakítja a csopit,és szerintem a toptolódást sem állítja meg max lassítja egy kicsit.sőtt véleményem szerint a tophatáron ugyanúgy megmarad majd egy jó vastag elfmocsár. igazság szerint nem tudom mi lenne a jó megoldás,talán az olcsóbb fedezés kissebb károkat okozna mint a fixheki,de hosszútávon ez is csak felfelé pakolná a földet. már magamelőtt látom a napot amikor a tophatár növekedése miatt egyre nagyobb országokra kimehetek kisklánozni:D |
Quote:
Az egész téma azzal indult, és azóta is az a célja, hogy azok, akik nem szeretnek A-ban játszani, vagy nem tudnak valamiért, ne rontsák feleslegesen ott a levegőt, legyen lehetőségük könnyebben lefordulni és játszani abban a közegben, ahol szeretnek és tudnak. |
Quote:
én nem említettem sehol , hogy ész nélkül de természetesen csinálhatod úgy is.egyébként máris kifejlesztetted a módszert hogy térhess vissza a fedezgetős játékhoz amint lehet :D |
Ha nem fixhektár lesz a könnyítés, akkor én mindenképp Pool első ötletét támogatnám. Na az valóban könnyítés lenne, de nem akkora, hogy ne érdemeljen meg érte 1 szemet.
|
Quote:
Személyiségek Feltétel 2 336 kör a top22%-ban 3 336 kör a top15%-ban 4 336 kör a top10%-ban 5 336 kör a top8%-ban 6 336 kör a top6%-ban 7 336 kör a top4%-ban 8 336 kör a top1%-ban 9 és több 336 kör a csoport első helyén |
Quote:
|
Quote:
Tobbiektol kerdeznem, hogy ti az alap fordulasra otleteltek, vagy a dupla korre? |
All times are GMT +1. The time now is 14:18. |