Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Padlócsempe 01-05-2010 15:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 235267)
Normál felépítés esetében legfeljebb 2 országtól, míg a hulla ugyanannál a szövetségnél mind a 4 tagtól.

Szegény hullára négyen is raknak vihart, és négyen büntetik szárazsággal :(

vityu 01-05-2010 15:06

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235269)
Szegény hullára négyen is raknak vihart, és négyen büntetik szárazsággal :(

Off volt, te is tudod, hogy nem lehet, minek kell mindig leírni? Attól még nem lesz megoldva a probléma. De ha kihagytam volna: egyéb ártókra gondoltam. Nem, nem a tolvajmérgezésre...

Padlócsempe 01-05-2010 15:13

Most komolyan, szerinted az ártóvarázslatok okoznak gondot az élőhalottnak?

vityu 01-05-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235272)
Most komolyan, szerinted az ártóvarázslatok okoznak gondot az élőhalottnak?

Nem 200 hektárról beszélek. Berengetik 4-en kv előtt, szép serege el tud menni...

Remedy 01-05-2010 15:24

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 235274)
Nem 200 hektárról beszélek. Berengetik 4-en kv előtt, szép serege el tud menni...

Quote:

Originally Posted by Súgó
Élőhalott

Előnyök

* hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés,
* ha az országban vihar tombol, nem zavarja,
* a földrengés csak minimális károkat okoz,

Egy kis emlekezetfrissites... :P

Von 01-05-2010 15:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235275)
Egy kis emlekezetfrissites... :P

Pedig hidd el, hogy ennek ellenére a szöviből mindenki megrengeti, pont ugyanazért, amiért tizesével lopják az aranyát :)

ui: ezért nyilván nem kell varivédelem, csak sajnos így működik, arra akartam rávilágítani

Xeper 01-05-2010 18:56

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235277)
Pedig hidd el, hogy ennek ellenére a szöviből mindenki megrengeti, pont ugyanazért, amiért tizesével lopják az aranyát :)

Hozzátenném, hogy ráadásul nem csak a szöviből, hanem a környékről mindenhonnan. De nem is a rengés a kedvenc, hanem a tűzgolyó, emberlopás, gyújtás -a környéken MINDENKITŐL. Mikor hetekig nem akcióztam a hulla orimmal hosszú szabadság után visszajöve, B-ben napi 2* gyújtottak végig legalább... a 72 óra alatt konfliktus nélkül 100 körüli akciót indítottak ellenem, napi kb 100 milla kárt okozva nekem... valós cél nélkül (nem vittek semmi értéket, nem foglaltak). Ütésem után ez a tendencia megváltozott, kb 1 hétre felszökött a napi kár 250-300 millára.

Gabro 01-05-2010 20:17

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 235244)
[b]
mutatni sok mindent lehet... :D vannak hullák tolival, varival, vari szemmel, meg hasonlók... de azért ha Te hullával játszanál valószínű nem így nézne ki az orid... :) próbáld ki, hogy összerksz egy általad preferált hulla orit, és azt hányszor ütöd be az orkoddal... :) (légy becsületes azzal a hullával! :D ) szerintem olyan 2-3 fog kijönni, amit nem is csodálnék tekintve, hogy az ork a legerősebb hadis, a hulla meg elég gyenge. De nem azt kéne gátolni, hogy megtámadják, hanem azt erősíteni, hogy kivédje a támadást! :)

volt hullám, és nem elites volt.

csak azért sarkítottam ennyit, mert a védelme tényleg egy nagy nulla.
600 hekin 5 bank kivételével csak házam meg barakkom volt, mf voltam, lépés előtt fullra íjaztam (olyan 16k körül), mégis 2x ütött egy óriás lefele (szöviben volt igaz...)

erősíteni kellene a hulla katonáit, mint pl hogy az óriás katonái erősebbek, és akkor nem kellene semmi más bónuszt sokat piszkálni. pl 30%-kal erősebbek a katonái.
és kicsit megnövelni még a rezisztenciát a toli meg vari akciókra, de nem teljesen immunisra.
így a védelem meg a támadás is erősödne, de azért verhető maradna.

szinkoly 01-06-2010 20:48

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235179)
Élőhalottra nyitott térkapun keresztül a szövetségeseire irányuló ártó tolvajakciók hatásfoka 30% (Játszható legyen szövetségben is)

Padlócsempének volt ez a javaslata és engem nagyon megfogott vele.
A hullán át bárki felmérheti, gyújthatja, lophatja a szövit, és így nem sokan fogadnák be tagnak, még akkor se ha kiemelkedő haderejű lenne a serege (ami nem lesz úgyse). Van annyi gnóm és óriás, aki jobban illik az üres helyre és hullánk egyedül marad mfnek. Ami nem feltétlen baj, attól függ ki hogy akar játszani.
De ha szövibe lépne valaki, akkor én megadnám a felvetett javaslatot neki.
És ezzel nem mentünk el olyan, radikálisabb irányba, hogy kapun keresztül is terjedjen a fertőzés, viszont hatalmas segítség annak, aki játszana szövetségben. A százalékon még mondjuk lehetne gondolkozni.

siQ 01-06-2010 21:39

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 235492)
Padlócsempének volt ez a javaslata és engem nagyon megfogott vele.
A hullán át bárki felmérheti, gyújthatja, lophatja a szövit, és így nem sokan fogadnák be tagnak, még akkor se ha kiemelkedő haderejű lenne a serege (ami nem lesz úgyse). Van annyi gnóm és óriás, aki jobban illik az üres helyre és hullánk egyedül marad mfnek. Ami nem feltétlen baj, attól függ ki hogy akar játszani.
De ha szövibe lépne valaki, akkor én megadnám a felvetett javaslatot neki.
És ezzel nem mentünk el olyan, radikálisabb irányba, hogy kapun keresztül is terjedjen a fertőzés, viszont hatalmas segítség annak, aki játszana szövetségben. A százalékon még mondjuk lehetne gondolkozni.

támogatom.

All times are GMT +1. The time now is 17:09.