Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Arwyl szelleme 10-03-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by Ente (Post 127643)
44 aktív ori van jelenleg... Szóval nem sok :S (Román 1/a-ban 33 aktív ori van..hmm még jó hogy a magyarban nem 55 ori játszik :D )

Az erős túlzás hogy "aktív". :D:D

Pax Hungaricum 10-03-2007 12:18

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 127642)
Üdv

Hányan "játszanak" most az angol 1/A-ban?

44-en nincsenek szabin. Csatlakozom az előttem szólóhoz, az meg azért túlzás, hogy mind aktív.

De szerintem mire a 2/B-n átverekeded magad, ahol összesen van 44 ori... 80% szabin... :D
hát akkor az A már nem fog ennyire izgatni, hogy ott ki aktív. :D

Ente 10-03-2007 18:19

Ok ok... 44 ori van akik nincsenek SZK-án, de aszem ebből is van vagy 4-5 szabis :D (most nem néztem meg pontosan menyi).. így már kb okés?? :)

Akár 10-05-2007 15:16

Lassan az az érzésem, mindenki mindenkivel mnt itt az 1/A-ban, csak nehogy bármi játék is legyen...
Jó játék ez a tamagocsizás biztosan, de mi benne az élvezet?

Pepa 10-05-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 128168)
Lassan az az érzésem, mindenki mindenkivel mnt itt az 1/A-ban, csak nehogy bármi játék is legyen...

Nekem nincs mnt-m senkivel és a klánnak se klán szinten, csak nincsen potenciális célpont, mert drága és kevés az egység a piacon, meg nincs is akkora forgás, hogy gyorsba oda-vissza tudd cserélni, plusz mivel kevés az ori nagyok a távolságok, 6-8 körre nem sokan támadnak ki.

lacqa 10-05-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 128168)

tudom hogy ez kicsit rosszmájú vagyok, de mivel már többedszerre írod ezt, kénytelen vagyok megjegyezni, hogy ez egészen addig nem nagyon zavart téged, amig el nem kezdtek titeket leamortizálni. nektek nincs MNT-tek, mégsem csináltatok semmit. most gratulálnom kéne? :)

Pepa 10-05-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 128198)
nektek nincs MNT-tek, mégsem csináltatok semmit. most gratulálnom kéne? :)

Ha ez nekem\nekünk szól akkor: a két legközelebbi klán 22, illetve lefelé 225körre van, mennyire kecsegtető, ori szinten, pedig 6 illetve felfelé 24, ezek is mennyire kecsegtető dolgok.

Akár 10-05-2007 19:31

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 128198)
tudom hogy ez kicsit rosszmájú vagyok, de mivel már többedszerre írod ezt, kénytelen vagyok megjegyezni, hogy ez egészen addig nem nagyon zavart téged, amig el nem kezdtek titeket leamortizálni. nektek nincs MNT-tek, mégsem csináltatok semmit. most gratulálnom kéne? :)

Ebben nincs igazad, mihelyt jöttek a Depressziósok, mi léptünk.
Sajnos ügyesebbek voltak, ezért estünk ide le. De megérte, újra végig lehet verni a mezőnyt. :)

Akár 10-05-2007 19:34

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 128199)
Ha ez nekem\nekünk szól akkor: a két legközelebbi klán 22, illetve lefelé 225körre van, mennyire kecsegtető, ori szinten, pedig 6 illetve felfelé 24, ezek is mennyire kecsegtető dolgok.

Biztos, én látom rosszul, de egy ország igen közel van hozzátok egyéniben...

lacqa 10-05-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 128199)

off.
én azt gondolom ha neked akarok valamit mondani, akkor nem Akárt idézem be, vagy a fórum lehetőségeivel élve mindkettőtöket beidézlek, de ha nem lett volna számodra nyilvánvaló, akkor kérlek a jövőben tekintsd úgy, hogy ha nem utalok rá direkt módon, akkor a reakcióim az idézett szövegre vonatkoznak.

All times are GMT +1. The time now is 17:04.