Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Xeper 12-04-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 50577)
persze, hogy így van, a gond az, hogy az A-ban nincs pl. kis piros szám minden 1000 kör első hely után :))
engem egyáltalán nem zavarna az ő kis piros akárhányasuk, viszont őket nyilvánvalóan zavarják a kék számok

Senkit nem a kék számok zavarnak, hanem az, hogy sokszor nincsen mögötte igazi teljesítmény, mégis meg vannak különböztetve. Ha követelmény elé lesznek állítva a fordulók, akkor teljesen jogosan lesznek megkülönböztetve, és el lehet ismerni a jelentőségét egy-egy nagy számnak (most is, de a gyengébbek rontják a hírét :) )

NorB 12-04-2006 21:05

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50583)
Senkit nem a kék számok zavarnak, hanem az, hogy sokszor nincsen mögötte igazi teljesítmény, mégis meg vannak különböztetve. Ha követelmény elé lesznek állítva a fordulók, akkor teljesen jogosan lesznek megkülönböztetve, és el lehet ismerni a jelentőségét egy-egy nagy számnak (most is, de a gyengébbek rontják a hírét :) )

hát engem ez sose zavart, és eszembe sem jutott, hogy teljesítménynek kéne lennie mögötte
teljesen egyszerű volt kék számokat szerezni, elf+torony+felfedezés :)

Xeper 12-04-2006 21:17

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 50585)

. :)

Hóhér 12-04-2006 21:40

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 50585)
hát engem ez sose zavart, és eszembe sem jutott, hogy teljesítménynek kéne lennie mögötte

:D :D

szeretek nevetni, jó kedvem van tőle

NorB 12-04-2006 23:59

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50595)
:D :D

szeretek nevetni, jó kedvem van tőle

Azt mindenki szeret :)
Ettől függetlenül tuti vagyok benne, hogyha lenne kis piros szám, amit csak az A-ban való májerkedésért lehetne kapni, és ugyanúgy személyiségekkel járna, az jobbat tenne a játéknak, mint ez az új szabály a kék számokkal.
És higgyétek el, egy csomó kék számos valóban elmenne az A-ba, mert a kék számaik mellé jól mutatna a piros :), és rögtön beindulna az élet. :D

Arrakis 12-05-2006 00:09

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 50681)
Azt mindenki szeret :)
Ettől függetlenül tuti vagyok benne, hogyha lenne kis piros szám, amit csak az A-ban való májerkedésért lehetne kapni, és ugyanúgy személyiségekkel járna, az jobbat tenne a játéknak, mint ez az új szabály a kék számokkal.
És higgyétek el, egy csomó kék számos valóban elmenne az A-ba, mert a kék számaik mellé jól mutatna a piros :), és rögtön beindulna az élet. :D

:) Bár nem ez az eredeti téma, egész eredeti ötlet, nekem tetszik:)
Monnyuk aki az első 20 hely vmelyikéről lefordul, az kapjon kis pirosat:D:D
S érhetne 2 személyiséget;)

Smooth Scroller 12-05-2006 02:19

akkor ez az elso 20 helyezett privilegiuma lenne kizarolag. nem ilyen orid van veletlenul...? ;) azert eleg durva lenne mindjart 2 szemelyiseg.

amugy erdekes 5let a piros szam, de szinte kizartnak tartom, hogy lenne belole vmi. es ha megis, miert pont szemelyiseget adjon? az a tema mar foglalt a kek szamoknal.

Hóhér 12-05-2006 02:25

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 50682)
:) Bár nem ez az eredeti téma, egész eredeti ötlet, nekem tetszik:)
Monnyuk aki az első 20 hely vmelyikéről lefordul, az kapjon kis pirosat:D:D
S érhetne 2 személyiséget;)

lehet sűrűbben fordulnának le a nagy orik...

:)

mindenki sok 1000 körről meg évekről beszél...

Szint kezdése: 2006-03-24 01:16:20

Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás
Játékidő 1.000 kör 6.107 kör MEGFELEL
Minimális föld 24.680 hektár 29.035 hektár MEGFELEL
Maximális föld 100.000 hektár 29.035 hektár MEGFELEL
Top30% ideje 336 kör 6049 kör MEGFELEL

nem érzem , hogy ez olyan rengeteg lenne, de jöhetnek a kövek...

:)

Non Omnis Moriar 12-05-2006 06:57

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50424)
Egyetlen dologhoz kellene hozzányúlni!

Függetleníteni kell a 2B-ből való fellépés feltételeit az 1A-s oritól, ahogyan azt levezettem jópár hozzászólással ezelött egy logikai láncon.

Értem mit akarsz mondani, és végeredményben ez zavar az A csopiban

Jó, rendben akkor felviszek orit A-ba. Legyen kompromisszum... Akár játszok is vele, és aktív módon... DE akkor hadd ne ettől függjön az hogy a többi orimmal mit tudok csinálni. Ha történetesen rámjár a rúd és nem sikerül nyerőnek lenni A-ban - mindenki nem lehet nyerő se "vérprofi" - azért ne a másik orim, aminek echte semmi köze az Ahoz, az lássa kárát

Non Omnis Moriar 12-05-2006 07:03

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50560)
Deni megírta kb. mi a normális...
aki szavazott mind leírta kb. mi a normális ...
aki olvassa a topicot, mind leírta kb. mi a normális...

olvastam őket, erre próbáltam utalni...

addíg módosítod amíg mindekinek jó ?

nem igen lesz ilyen...

;)

Igazad van, mindenkit nem lehet kielégíteni, komromisszum kellene, de senki nem enged egy centit se

All times are GMT +1. The time now is 19:49.