![]() |
[quote=Kalapácska;265868]Vityu tisztában vagyok vele , hogy a dragon és az én klánom közt a békének a halvány szikrája sincs :) Konkrétan ez engem egy kicsit sem zavar ...
Tudom azt is , hogy melyik nagy klánnak vagytok az érdekeltsége mert a dragonos topicból egyértelműen kiderül :) Na mostmár muszáj Nekem is reagálnom! Kb egy hónapja már hallottam ezt az ökörséget, hogy mi a Gun alklánja vagyunk! A Dragonos topic melyik fejezete ültette el a kis fejedben (nagy arccal) hogy bármi közünk is lenne a Gunhoz? Talán Vityura gondolsz, hogy ő egykoron onnan vált ki? Fel kell világosítsalak, hogy semmi közünk hozzá ugyanis ha figyelmesen olvasgattál volna láthatod a Dragont még én alapítottam és biztosíthatlak afelől, hogy azt se tudtam van BIG GUN! Ráadsásul akkor mások uralkodtak még:) a rosszhírű pletykáknak meg én más okát is hallottam illetve másként gondolom de ezt nem osztom meg Veled hisz így is elég jól kombinálsz hátha még ezt is az orrodra kötném! |
Quote:
Konkrétan erre én is kiváncsi lennék! ja grat az Utazóknak |
2010-10-07 11:01:08 Sárga zsiguli (#4005) támadást indított Látnok (#3189) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3191 hektár földet.
2010-10-07 11:01:08 Látnok (#3189) támadást indított Sárga zsiguli (#4005) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1611 hektár földet. azonos körben! Gratu! :) |
Ilyen friss eseményeket nem kellett volna kiírni...
Nem idézem be, hogyha törlöd, ne maradjon meg. |
Quote:
|
Quote:
és jól sejtem,hogy a látnok volt az agresszor a 2.csatában is? |
Quote:
|
Quote:
A legtöbb klánnak az a baja, hogy az ellenfelet alulértékeli. Szerintem ez is annak a bizonyítéka. Én meg sajnos ennek éppen az ellenkezője vagyok :D |
2010-10-07 17:01:07 Fejvadász (#4023) támadást indított Dangerous Forest (#3699) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1101 hektár földet.
gratula overnek :) kinai bigulinak is a szép megoldásért :) és látnokéknak is mert ha nem is jon ossze mindig legalább kitartoan probálkoznak idorol idore és nem abbol áll nekik a játék hogy a fedezés gombot nyomogatják :) |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-10-08 22:01:07 .: over :. (#254777) elfoglalt 517 hektárt II.V.E.L.I.K.A. (#279118) országától. Gratula, bár a benyelt seregért kár volt.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:08. |