![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Vityu tisztában vagyok vele , hogy a dragon és az én klánom közt a békének a halvány szikrája sincs :) Konkrétan ez engem egy kicsit sem zavar ...
Tudom azt is , hogy melyik nagy klánnak vagytok az érdekeltsége mert a dragonos topicból egyértelműen kiderül :) Meg ugye az is kiderül , hogy Pumi is a ti érdekeltségetek úgy klánostól mindenestül .... Pumi az újrázásban az a jó, hogy tudsz másik fajt választani , tehát nem kell törölni az oridat ha érted mire gondolok :D Hexéknek az egyik orija betámadott minket ott volt egy kis földelés oda visza .. Tényleg szép nagyot ütötek rajtunk de ezt már leírtam párszor sajnos egy emberen múlt nálunk ezen a tényen nem tudok változtatni ha tetszik ha nem :) Teljesen nyugodtan merem állítani , hogy mindenki aki be akar érni vagy én őt be akarom érni az biztosan meg is fog történi .... 518796 ez a sorszámú ori is így vélekedet ahogy páran közületek 1 év után sikerült utolérnem . A találkozás óta nem változik az értéke , ami lassan már vagy 8-10 hónapja volt :) Biztos vagyok benne , hogy ismeritek őt ... Szerintem ezt a sztorit kár továbbfüzni már Totya |
Quote:
|
Quote:
Kosz a felvilagositast, Toled igazabol nem is vartunk tobbet. Bar egyszer kitalalhatod hogy minket meg a Pannon tapol pl, az is vicces lenne... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
elmagyarázom, hátha megérted :) az 1/A nem egy olyan szint ahol érdemes fagyasztani, mivel 1-2k kör után nem feltétlen lépsz szintet. MAUL orim a pénz miatt került A-ba, nem volt több célja..... DE tudod mit, ezek az orijaim: Országok, amik eddig hozzád tartoznak: -_NO FEAR_- (#196354) [2/B] *VATOS LOCOS* (#291252) [1/A] ALJAS (#306903) [4/L] AZ UTAZÓ (#629365) [5/V] szeretettel várlak :rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:07. |