![]() |
Quote:
hm.. az ortoronyhoz kavics szukseges a tanya+haz kombinaciohoz pedig agyag+fa :) nem ertem, miert ne lehetne egyszerre magas neped es magas toronybonuszod :) ha nem 120 hazra hajtasz 200 hekis oriddal, akkor szerintem egy 40-60 koros oriba siman belefer most is 10-15 torony. |
Quote:
|
Nem lenne hátrány, ha végre küzdelem lenne az első helyért és nem népesség növelés...És ez nem ellened szól (H)arcosok....
|
Quote:
|
Quote:
De,hogy lehessen irigykedni: Helyezés Ország Érték Nyeremény 1 Buter land (#331696) 10927 140 vip kör 2 Remeken Nevetek Ezeken (#315313) 10738 84 vip kör 3 The Black Army (#397614) 9696 56 vip kör 4 Halál íjász (#392224) 7449 Tegnap 2párbajt nyertem:)(bár a mostanit egy ismim fejezte be...most jó volt...jobban mondva most több mitn a felét ő nyomta:D ) |
gratz :D :D
|
Harcosok ha ezentúl nem nyersz meg egy párbajt, akkor nem foglak ismerni:)
és mondhatsz akármilyen indokot, hogy mért nem nyertél nem fog nagyon érdekelni |
Quote:
Ha itt vagyok dobogorol nem csuszok le Tegnapi 2 párbajból egyiken sem voltam elejétől a végéig és ezt már elötte is tudtam mégis elmentem... Sokat nyerek ez tény:D:D:D:D;) :p :p |
Quote:
thx |
Quote:
hát ezekbe az emberek közé te nem tartozol bele szerintem |
Quote:
és vannak irigy emberek:) és vannak akikre irigykedni kell:D |
harcosok, ez kicsit közhelyes, nem? :)
|
Quote:
max Szecsára persze csak ha béna lennék és hát hogy igazat mondjak, igen irigykedtem is rá még amikor az első pár párbajomat játszottam és tudod ő nagyon rendes volt akkor is, mert pl még emlékszek, hogy az első párbaj amire mentem ő rendezte és ződben a párbaj elött megkérdeztem tőle, hogy egyáltalán hogy kell ebbe belépni mert azt se tudtam, meg hogy egy alap taktika milyen és elmondta, igaz nem valami full taktika volt az, de kezdőnek tökéletes, mert úgysem értettem volna ha össze vissza van minden:) |
Quote:
én szecsára máshogy emléxem:)nem volt annyira rendes,hogy jajaj:)3. párbajom volt egyböl meglettem fenyegetve:) nekem aztán mind1 kire irigykedsz:) Na akkor kiegészítem: vannak irigy emberek Vannak akikre irigykedni kell És vannak akika semmire irigykednek:D És vannak olyanok is akik még a sokra sem:) És vannak akik a másik hátsó felében élnek:) Ismét nem írtam neveket:) |
Quote:
|
OFF
Szecsa, bevallom nagyon kiváncsi vagyok Rád. Holnap - remélem- találkozunk. ON |
Szerintme a hoditonak rossz a párbaj jelzöje...
Mert 5 párbaj helyet 4újat ír... |
Quote:
|
Quote:
Most is párbajon kellene lennem csak nem vettek fel :( (4jelentkezőböl 1-et vettek össz fel) Remélhetőleg még holnap reggel lesz párbaj:) +a holnap délutánira fogok menni:) a Holnap délire az ori tulaj fog menni a Hétfő 13-14ig hát arra is lehet elmegy az oritulaja:) 22.én meg hát nem tudom mi lesz:) A ma délutánira meg nem megyek mivel ott 2vs2 azaz megbeszélt párbaj:P |
Quote:
Gondolkozzunk... Például azt, hogy az egyik régi, és már becsuktad róla a főmenüs kijelzést? Vagy azt, hogy valamelyik párbaj nem lett publikusnak jelölve, ezért nincs mindekinek az orrára kötve külön, hogy van? |
Quote:
a 2vs2-es párbaj nem publikus:) |
Hjééé kedvenc topicom:D
|
Quote:
|
Áhh mikor unatkozok vagy morci kedvemben vok itt mindig jókat tok nevetni:rolleyes:
|
Quote:
Hát ha még sztárvendég érkezik msn-re (BAROMI IRÓNIKUS) :D:D:D |
Quote:
Mostse én dicsöítem magam hanem te engem:) |
nyugodtan lehet támadni 2X2500 pacival, a végeredmény biztos véres lessz és hulla jó:D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mivel olyan taktikával indultam volna amivel nagyon nagy esély,hogy 200hekin maradok és nem lopnak/nem variznak be:)És azért népeléssel nem 9800érték jött volna össze:)Hanem mondjuk 10200:D De nem tudhatom mert ha valaki nagyon de nagyon varizik bevarizhatott volna:)ha valaki nagyon nagyon tolizik belophatott volna:)És ha valaki nagyon nagyon ba akar ütni beüt:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerintem mondd is meg óvonéninek majd jól elfenekel érte:D |
Quote:
|
Quote:
Bár lehet elmond valamit és az nem lesz igaz:D |
Quote:
|
Quote:
LoL nem tudom ki fenyegetőzött Atival :rolleyes: de mindegy hagyjuk :) Mit is mondtál már nem emlékszem :) De valami olyasmit hogy Ati majd elintéz vagy ki tilt vagy hasonló :) |
Quote:
|
Quote:
Valaki már megint mumusnak festett le? Pffff :P |
Quote:
lényeg az,hogy megvádolt azzal,hogy miattam volt 72kör tiltása:) (még naon de naon régen volt a tiltása) Én meg erre írtam:Hogy természetesen én oldottam meg:)(csak más szavvakkal) Rólad több szó nem is ejtödött szerintem(szerintem) |
| All times are GMT +1. The time now is 02:18. |