![]() |
Addig jár a korsó a kútra, amíg szét nem töröm :mad:
|
Vááááááh
A bitgate bezárása miatt letöltöttem kb 250 GB sorozatot amit gondoltam majd szép lassan megnézek, erre meghalta vinyóm a 3 hetes laptopomban. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad: |
Quote:
|
Azt gondolom, hogy a Star trek es a Fekete Vipera nem er meg ennyit...
Talan meg a Majd a komornyik es a Halo, halo sem. :) Csak raizgultam, hogy akkor monstre filmnezeseket tartok, ha mar ugyis zarva van az ovi. |
Quote:
próbáld ki a GetDataBack nevü programot, sok mindent vissza fogsz tudni szedni vele, ha másodlagos winyóként rátudod egy másik gépre dugni a winyódat |
Quote:
Bocsi az ekezetek hianya miatt, de ez nemet billentyüzet. :) |
Quote:
|
[01:58] Bosszuvagy: kiburitottam a foldre
[01:58] Bosszuvagy: a lasagnet [01:59] Naomi: lol [01:59] Naomi: :D [01:59] Naomi: ügyes nem is en volnek... meg szerencse, hogy viszonylag jo kedvem van.. |
ha még egy országot be kell regisztrálnom ahhoz, hogy jó csoportba kerüljek, felrobbanok :mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Fordulj le. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nincs olyan kedvezmény, hogy 100 regelt, és törölt ori után választhatok? :D
|
ilyenkor elvileg oda dob, ahol kevesebben vannak, ugye? olyat szabad csinálni, hogy elkezdek regelni amíg jó helyre nem dob, és utána törlöm az összes addig regelt országot? mert ugye, ha sokat regelek, akkor egy idő után ott lesznek kevesebben ahova még nem rakott a rendszer... Mennyi idő után csap át a gépezet anarchba?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert így várhatok, míg regel annyi ember, hogy mindkét másik csopiban többen legyenek... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az 5. szinten összesen egy országod lehet. Vagyis ha egynél több van, akkor azzal megszeged a szabályokat. |
A regisztráció sikeresen befejeződött, országod elkészült, és a legalsó szint X játékába bekerült. A lenti gombra kattintva akár be is jelentkezhetsz.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
utálom a rotációs kapákat...A kölcsönkért rotációs kapákat méginkább... és gyűlölöm, hogy mindig elromlik valami, amire nagy szükség lenne :mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Előző héten beküldtem a központba vagy 5.000 db. bankjegyet 100-as csomagolásokba, többségében 20.000 és 10.000 Ft-os bankjegyeket. A központ ma tájékoztatott, hogy 1 db. 10.000 Ft-os címletű bankjegyet, mint hamisgyanus bankjegyet beküldenek az MNB-hez bevizsgálásra.
úgy tűníik 10.000 Ft minusz lesz a fizumban ebben a hónapban :( 30% esélyt látok, hogy nekem van igazam és nem hamis :(:(:(:(: |
Quote:
|
Quote:
az 40 VIP basszus:eek::eek::eek: inkább a vérem folyna el:cool: részvétem:( |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:26. |